Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
عجیبه! بعضی از دوستان فقط بلدن ایراد بگیرن!! باگ هست ولی نه اونقدر که شما میگید. بعضی وقت ها افت فریم پیش میاد ولی اونقدری نیست که نشه بازی کرد. گرافیک بازی هم قابل قبوله ولی میتونست کمی بهتر از این باشه.

توصیه من: دنبال باگ نگردید و لذت ببرید از بازی :d

بچه ها تو دنیای مدرنش اون زنه میگه هر وقت به اساسین ها احتیاج داشتی صداشون بزن ولی تو این نسخه قسمت برادرهودی نبوده به نظرتون منظورش همون قابلیت چند نفره بازی کردنش بوده ؟

این رابطه ی مستقیم وجود NPC بیشتر = لگ و افت فریم بیشتر واقعا اثبات شده برای من :|
خیلی مسخرست، توی زیباترین جای بازی، ساختمون ها و داخل کلیسا ها فریم خیلی خوبه، اما میری بین جمعیت افتضاح میشه.

امیدوارم هر کاری می کنند، بکنند فقط بازی درست و حسابی قابل بازی بشه.
آره دیگه! هرچی NPC بیشتر باشه درصد استفاده از CPU و کلا سیستم بیشتر میشه و افت فریم و لگ زیاد میشه!
یک سری به واچ داگز گیر داده بودن چرا NPC هاش کمه حالا این یکی دیگه زیادی زیاده :دی هیچ بازیی OW ـی نیست اینقدر NPC توی شهر داشته باشه، از بس جمعیت زیاده آدم گم میشه توش :دی

اگه با این آپدیت جدید یک تنظیم تعداد جمعیت به بازی اضافه کنن که بعید میدونم اینکارو بکنن، خیلی به فریم دهی بازی کمک میکنه!

در واقع این یکی از مشکلات قدیمی بازی های اساسین کرید بوده ازدحام جمعیت بیکار واقعا چیزیه که از اول توش بوده و به خاطر تنبلی یوبی سافت این مشکل بزرگ برطرف نشده و در کنارش مشکلات باگ و افت فریم هم بهش اضافه شده . حالا که نسخه آینده رو هم تایید کردن دیگه واقعا افتضاح خودشون رو قبول کردن به نوعی حالا نمیدونم چیکار میخوان برای نسخه ی آینده بکنن اما اگر به همین روند ادامه بدن طرفدارانشون رو از دست میدن . بالاخره انقدر بازی ها زیاد شدن و انقدر شلوغ شده که راحت میشه قید اینجور بازی هارو زد و پول رو برای بازی های با کیفیت خرج کرد .

سلام.
دو سوال در مورد پایان بازی دارم:
1.وقتی Germin رو کشتیم و رفتیم تو ذهنش چی گفت؟تقریبا هیچی از اون قسمت نفهمیدم.
2.موقع تمام شدن بازی اون دختره که از آینده بود یه سری چیزا گفت متاسفانه اینم متوجه نشدم چی گفت.

آخرین ویرایش:
وسط بازی بودم آپدیت اومد بازی قاطی کرد ، هنگ کرد ، کل سیستم هنگ کرد هر کاری کردم PS4 خاموش نشد ، آخر سر به زور با 20 ثانیه نگه داشتن دکمه پاور ریست زورکی شد و رفت ریکاوری و ....

بدبختی گیر افتادیم سر این بازی به قرآن !!! :|

WTF !!!!!
6گیگ آپدیت؟ :d :|
میزارمش چند هفته دیگه که به نت نامحدود دسترسی یافتم اینم میگیرم :d فقط تا اون موقع چه کنم نمیدونم:-" بازی ندارم:(

اندازه یدونه بازی آرکید، آپدیت دادن. :| مثلا 2-1 ماه بازی تاخیر میخورد و باگ هاش برطرف میشد مشکلی پیش میومد؟؟

بعد از تموم کردن این جمله یادم اومد که شرکت Ubisoft وظیفه انتشار بازی رو بر عهده داشت. شرکتی که رضایت گیمر هدف اول و پول هدف آخرش هست. :d

یه آپدیت اومده که میگن مشکل فریم ریت رو تقریبا به صورت کامل رفع کرده (البته هنوز خیلی نمیشه مطمئن بود)، یه سری از باگ ها هم گویا رفع شده و در کل تازه بازی رو قابل بازی کرده :دی فقط حجمش یه کوچولو زیاده، 6.7 گیگ :| :دی

برن گم بشن اعصاب نگذاشتن تازه دیروز 2.76 گیگ دانلود کردم 6.5 گیگ که چی الان دانلود دادن؟؟ به نظرم فراموش کنن خوبه بازیو اینجوری برن ی بازی تولید میکنن تا سال دیگه با آپدیتاشون.... باور کنید دیوانه هستن با این کار لطمه به کل شرکتشون زدن عملا اوضاع خراب بود بدتر شد ...خوش به حال کسی که اینترنت نامحدود داره....
هی گفتم نگیرم...گفتم 15 دسامبر بگیرمش که گفته آپدیت جدید میده یهو با اون بکنم دیروز که نداد امروز اومده روی اون 2.76 ی 6.5 گیگ دیگه داده یعنی کسی الان تازه بخواد بخره و آپدیت کنه 9 گیگ باید دانلود کنه شرم آو ی دقیقشه ...
یادمه فیفا 14 12 یا 15 گیگ بود اینا تا اینجا 9.2 گیگ آپدیت دادن امیدوارم چنان به زمین گرم بخورن بپوکن بازیاشونو ی شرکت دیگه بخره تولید کنه مسخره ها چنان امیدی داشتم راجب این بازی چنان تعریفی میکردن سازنده هاش که انگار 9.5 کمتر نمیشه متاش از تو سایتها تا مجله های بازی ایرانی خودمون بگیر خوب میگفتن که نگو و نپرس ....
اوضاع خوبی نداره ubi از ناپدید شدن division هم معلومه آخرش بشه ی چیزی شبیه این....
اما فارکراای کجا و کل تولیدات ubi کجا......کاش بازی استراتژیک ruse رو تو ی آپدیت جای این هدیه میدادن مسخره ها ....جان من انقدر دیگه حمایت نکنید وقتی 9.5 گیگ آپدیت در عرضه 1ماه و نیم دادن حمایت نداره باید گفت اوضاعش بد خرابه
با همه این تفاسیر باید بازی بشه چون اسسین و چشم ببندیم رو مشکلات و بدانیم ی بازی معمولی این بار اسسین و انتظار بالا نداشته باشیم منم با همان آپدیت شماره 3 میرم جلو و دیگه کلک نمیخورم با حرف شرکته یوبی برم جلو در آمدمو باید صرف دانلود کنم فقط

سوال آخر از همه و خودم

آیا واقعا 9.2 گیگ دانلود نشان و اعتراف به تولید یک بازیه سطح پایین نیست؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or