Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
فعلا از پچ 4 خبری نیست: Patch 4 on Hold

گفتن که باید یک حال اساسی به مپ پاریس بدیم که چند روز طول میکشه.
فکر کنم مشغول یک دانگرید خفن هستن. :>

به خاطر این تاخیر, آیتمهایی که مربوط به Club Competition بود رو آنلاک کردن تا فعلا سر ملت با اینا گرم بشه:

Legendary Phantom Coat
Legendary Phantom Bracers
Legendary Phantom Belt
Legendary Musketeer Bracers
Legendary Musketeer Hood
Legendary Musketeer Breeches
Legendary Brigand Coat
Legendary Brigand Bracers
Legendary Brigand Belt

اگه قراره دانگرید کنن که آدم اصلا آپدیت نمیکنه ...

این رابطه ی مستقیم وجود NPC بیشتر = لگ و افت فریم بیشتر واقعا اثبات شده برای من :|
خیلی مسخرست، توی زیباترین جای بازی، ساختمون ها و داخل کلیسا ها فریم خیلی خوبه، اما میری بین جمعیت افتضاح میشه.

امیدوارم هر کاری می کنند، بکنند فقط بازی درست و حسابی قابل بازی بشه.

تاخیر خورد
Patch 4 on Hold

خدا کنه کنسل نشه حالا اصلا به وقت مریخ 15 دسامبر بیاد :دی

تکبیر !
بفرما! انقدر بهش گیر دادی تاخیر خورد:|
---

راستی اون چندتا Legendaryـی که گفته بودن،الان برای خرید موجودن! :d چند عدد خریدم و دوباره پولم تموم شد:)) :d
ولی هنوز Club Competition راه نیفتاده:| من Medieval میخوام :((

این رابطه ی مستقیم وجود NPC بیشتر = لگ و افت فریم بیشتر واقعا اثبات شده برای من :|
خیلی مسخرست، توی زیباترین جای بازی، ساختمون ها و داخل کلیسا ها فریم خیلی خوبه، اما میری بین جمعیت افتضاح میشه.

امیدوارم هر کاری می کنند، بکنند فقط بازی درست و حسابی قابل بازی بشه.

درسته NPC های زیادی وجود داره ، اما واقعا همین NPC های زیاد اون حس زیبای اون قرن پاریس رو به آدم القا میکنه.

تاخیر خورد
Patch 4 on Hold
Rigorous quality control is of paramount importance to us, and your feedback over these past weeks has indicated that it is important to you as well.

As stated last week, we’d expected to release the patch today (and we know that many are anticipating its release), but we are choosing to hold off until we can give you the improvements we’ve promised. We are committed to delivering major performance improvements, which requires that we refurbish the Paris map and that will take a few more days to hit the high level of quality our players deserve.
ضمن گفتن یه جوک درباره اینکه کنترل کیفی محصول بالاترین اهمیت رو براشون داره ! :دی ، میخوان مپ پاریس کلا اصلاحاتی روش انجام بدن که چند روزی کار داره

راستی اون چندتا Legendaryـی که گفته بودن،الان برای خرید موجودن!:دی

کدوماست دقیقا ؟ :دی

درسته NPC های زیادی وجود داره ، اما واقعا همین NPC های زیاد اون حس زیبای اون قرن پاریس رو به آدم القا میکنه.
درسته، اصلا کاری به زیبایی و طراحی بازی ندارم، خودم یکی از بهترین و زیباترین بازی ها تو طراحی شهر و مراحل گیم پلی میدونم.
ولی خب حیف این مشکلات، چون واقعا حتی تو خود کشور های اروپایی هم اینطوری نیست که همه ی PC باز ها یه سیستم غول داشته باشند.

بهرحال Ubisoft خودش مشکلاتو گردن گرفت. امیدم به این پچ 4 هست که درست کنه بتونیم از بازی لذت ببریم.

درسته، اصلا کاری به زیبایی و طراحی بازی ندارم، خودم یکی از بهترین و زیباترین بازی ها تو طراحی شهر و مراحل گیم پلی میدونم.
ولی خب حیف این مشکلات، چون واقعا حتی تو خود کشور های اروپایی هم اینطوری نیست که همه ی PC باز ها یه سیستم غول داشته باشند.

بهرحال Ubisoft خودش مشکلاتو گردن گرفت. امیدم به این پچ 4 هست که درست کنه بتونیم از بازی لذت ببریم.

مشکل اینه که باگ های زیادی هم داره ، کله آرنو میره تو دیوار ، گیر میکنه و ... افت فریم هم که جای خود ...
امیدوارم این باگ ها واقعا بر طرف بشه

کدوماست دقیقا ؟ :دی

Legendary Phantom Coat
Legendary Phantom Bracers
Legendary Phantom Belt
Legendary Musketeer Bracers
Legendary Musketeer Hood
Legendary Musketeer Breeches
Legendary Brigand Coat
Legendary Brigand Bracers
Legendary Brigand Belt

:d
Musketeer Bracers خیلی خوبه :x
Hoodـش رو هم گرفتم :d

الان موندم چجوری میخوام Medievalـها رو بعدا بگیرم! (پول! :d ) ... البته احتمالا برای اینکه بازی واقعا 100% بشه، مراحل Co Op رو هرکدوم یکی دوبار دیگه میگیرم تا تمام آیتم های اونا رو هم بگیرم :d پول جمع میشه انشاالله :d

تو جواب به یکی از سوال های کاربران تو سایت assassinscreed.ubi.com در مورد بازی رایگان، مدیر سایت گفته که سایتی که برای دریافت بازی رایگان اختصاص دادن، این هفته راه اندازی میشه.

بعد از انجام فقط 20 مین گیم پلی اولیه با توجه به انجام آپدیت 2.76gb مشکلاتی در بازی هست که بنیادیه به نظره من و آپدیت فک کنم حلش نمیکنه یا اینکه با این رویه باید فقط 20 گیگ به اندازه تولید ی بازی تا سال دیگه آپدیت بدن...
باگ که دیدم همان اول کار که دنبال ی نفر بودم ایستاد تا برسم بکوبمش زمین.....
صدای شخصیت اول بسیار بده به نظر من بیشتر شبیه اشرافای اشکوله جدی میگم شاید ایرادی که میگیرم سخت به نظر میاد اما واقعا صداش به صورتش و شخصیت شیطونش نمیخوره....
جمعیت زیاد در یک صحنه خوبه اما مثل ماست تو ی جا وایستادن میدونید کجا رو میگم همان اوایل بازی داخل حیات قصر و توی قصر میگم ...
افتضاح در طراحی شخصیت های مردم عادی در تجمع ها به قدری که لباساشون و صورت ها عجیب تکرارین و انگار فقط زیادن تا اینکه روح داشته باشن...
راجب افت فریم که فعلا چیز خواصی ندیدم البته شاید به خاطر آپدیت بوده و گرافیک هم خوبه ....
اما قبول باید کرد نمره 6 تا 7 میانگین همه سایتا که بهش دادن اکثرا تو همون 20 دقیقه اول بازی بیشتر از اینها نمیگیره....
البته باید بازی بکنم شاید بیشتر جلو برم خوش بگذره اما به قولی جی تی ای 5 و فارکرای 4 که بازیشون کردم این کجا و آن دو کجا....
مشکل افت فریم و باگ باید منطقی باشیم نمره ی بازیو پایین نمیاره انقدر نکات منفی دیگه ای هم داره که گفتم در همان نگاه ابتدایی...اما گرافیک واقعا لذت بخشه

ولي دوستمون راست ميگه اين جمعيتش ماست كه سهله!!!شله زردن!!!
من رسما از اين شلوغ كاري هايي كه درست كردن خوشم نيومد!به يه خانومه كه پرچم دستش بود و اعتراض ميكرد خوردم،بعدش پرچمو انداخت و به راه رفتن مشغول شد!!!!

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or