Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
من هنوز این پچ آخری را نتونستم دانلود کنم تاثیری داشته تو باگها و فریم کلا مشکلات بازی برطرف شده?

اگه نشده بیخودی این همه گيگ دانلود نکنیم :dآخه دیدم دوستان صفحات پیش گفتن باگهاي عجیبی اضافه شده :))

یعنی از اول بازی رو شروع کنم تا جایی که فقط بتونم سفر کنم به ورسای با کالسکه ؟ بعد برم همه رو جمع کنم ؟

یه چیز دیگه . این مراحل اول بازی رو که دوباره برم و یه سری تروفی بگیرم ؛ اون قبلی ها رو داغون نکنه ! ؟ !

سیو بازی رو چه جوری پاک کنم ؟

---------------------------

ممکنه با این آپدیت 4 مشکل حل بشه ؟ چون من دیدم اواخر بازی هستم و مشکلی هم نداشتم با بازی ؛ دیگه آپدیت نکردم .

تو info آپدیت موارد زیر رو نوشته :

Patch 4 delivers a variety fixes including:
Performance & Stability: Frame rate drops, game crashes, lost progression
Gameplay: Navigation, lock picking chests
Online: Connectivity, matchmaking, companion app

ممکنه اون lost Progression دوای درد باشه ؟!!!

اگر اپدیت اومده حتما نصب کن شاید تاثیری داشته باشه :d
اگه میخوای برای پلات بازی کنی اول همه تروفی ها رو کامل بگیر. به جز ورسالیس که گلیچ شده بقیه رو کامل بگیر
بعد میری سیو ها رو پاک میکنی و بک اپ میگیری بازی رو از اول بازی میکنی تا زمانی که تو بازی کافه رو بخری کالسکه ورسالیس هم جلوش ظاهر میشه میتونی سریع بری تروفی رو بگیری :d
برای پاک کردن سیو ها و بک آپ وارد سیتینگ ps4 میشی بعد هم بخش Application Saved data Managment گزینه اول و سوم برای ذخیره و پاک کردن مشخصه :d

مطمئنی ؟ تا الان گزارش گلیچ برای هیچ سکانسی دیده نشده :d خوب یه بار دیگه همون سکانس رو بازی کن اگه دیدی تروفی رو نداده دیگه باید کل سیو ها رو پاک کنی از اول بازی کنی :|

آره اصلا تروفیش آنلاک نشد:| یعنی دوباره دونه دونه مموری ها رو بزنم از اول برم؟؟ اگه دوباره نداد چی؟؟ یعنی save پاک کنم و از اول برم؟؟؟:|:|:|

خدایی شما چه جوری با این وضع پلات کردی؟؟ واقعا دمت گرم. جای یوبیسافت بودم یه دونه لباس مستر آف اساسین برات میفرستادم:d

آره اصلا تروفیش آنلاک نشد:| یعنی دوباره دونه دونه مموری ها رو بزنم از اول برم؟؟ اگه دوباره نداد چی؟؟ یعنی save پاک کنم و از اول برم؟؟؟:|:|:|

خدایی شما چه جوری با این وضع پلات کردی؟؟ واقعا دمت گرم. جای یوبیسافت بودم یه دونه لباس مستر آف اساسین برات میفرستادم:d

آره میتونی بک اپ بگیری بعد پاک کنی و دوباره بری :d نه دیگه بار دوم بری صد در صد اوکی هست :d
جاها رو بلد باشی تو مراحل برای بار دوم بخوای بری دیگه راحته میدونی مستقیم کجا و سراغ کی بری
من که رسما پیر شدم تا پلات شد :d

اگر اپدیت اومده حتما نصب کن شاید تاثیری داشته باشه :d
اگه میخوای برای پلات بازی کنی اول همه تروفی ها رو کامل بگیر. به جز ورسالیس که گلیچ شده بقیه رو کامل بگیر
بعد میری سیو ها رو پاک میکنی و بک اپ میگیری بازی رو از اول بازی میکنی تا زمانی که تو بازی کافه رو بخری کالسکه ورسالیس هم جلوش ظاهر میشه میتونی سریع بری تروفی رو بگیری :d
برای پاک کردن سیو ها و بک آپ وارد سیتینگ ps4 میشی بعد هم بخش Application Saved data Managment گزینه اول و سوم برای ذخیره و پاک کردن مشخصه :d

دم شما گرم .

فکر کنم شانس آوردم که این تروفی م گلیچ شده ! باز اینو میشه سریع اوکی کرد ! اون ماموریت های کافه اگه شده بود ؛ باید دوباره کل کافه رو میخریدم !! اون همه ماموریت !!!

بک آپ روی خود هارد میگیره ؟ من فکر کردم مثل PC باید با فلش بردارم . بعد این بک آپ رو برای دل خودم گفتین دیگه ؟!! به دردی که نمی خوره ؟!

دم شما گرم .

فکر کنم شانس آوردم که این تروفی م گلیچ شده ! باز اینو میشه سریع اوکی کرد ! اون ماموریت های کافه اگه شده بود ؛ باید دوباره کل کافه رو میخریدم !! اون همه ماموریت !!!

بک آپ روی خود هارد میگیره ؟ من فکر کردم مثل PC باید با فلش بردارم . بعد این بک آپ رو برای دل خودم گفتین دیگه ؟!! به دردی که نمی خوره ؟!
بک اپ بگیری یه وقت بعد اینکه پلات کردی میخوای با همون Lvl قبلی بری گشت و گذار و یه سری مراحل اضافی بری اونجا به کارت میاد :d شایدم دیدی یهو اپدیتی دادن مشکل تروفی ها هم اوکی شد حداقل سیوت نمیپره :d
با فلش هم میشه . نوشته هم میتونی تو usb ذخیره کنی هم تو هاردی که به صورت انلاین در اختیارته ذخیره اش کنی :d

بازی ای که از اول عرضه مشکل داشته خیلی سخت هست که باگ ها و مشکلاتش رو رفع کرد . اون هم چنین بازی ای مثل Ac : Unity که سنگین هست . به هر حال آپدیت ها اثراتی داشته اما نه زیاد .

سلام، کلا چند گیگ پچ واسه بازی دادن ؟! :d

پچ چهارم که دادن 6.8 گیگ و پچ سوم هم حدود 2.5 گیگ بود. دقیق نمیدونم اگه از اول کسی بخواد دانلود کنه باید 6.8 گیگ دانلود کنه یا 9 گیگ! ( یعنی از آخر پچ سوم ادامه میده یا از اول شروع مکینه )

پچ چهارم که دادن 6.8 گیگ و پچ سوم هم حدود 2.5 گیگ بود. دقیق نمیدونم اگه از اول کسی بخواد دانلود کنه باید 6.8 گیگ دانلود کنه یا 9 گیگ! ( یعنی از آخر پچ سوم ادامه میده یا از اول شروع مکینه )
بیشتر موقه ها پچهای جدید شامله قبلیا میشه !
موارده خیلی کمی بوده که نشه D:

نه الان آخرین پچ رو بگیرین کافیه ، 6.5 گیگ
قبلی ها رو هم گرفته باشین یا نه فرقی نمیکنه ، باید باز پچ 4 رو کامل بگیرید 6.5 گیگ

--------

خیلی ها گزارش کردن تروفی گرفتن همه اسکیلها گلیچ شده براشون ! :| اون گلیچ شه دیگه باید دو زانو بشینی زمین 2 دستی بزنی سرت !! چون تا آخرین لحظه بازی و تموم کردن تمام ماموریت های کو-آپ نمیشه همه اسکیل ها رو گرفت !

نه الان آخرین پچ رو بگیرین کافیه ، 6.5 گیگ
قبلی ها رو هم گرفته باشین یا نه فرقی نمیکنه ، باید باز پچ 4 رو کامل بگیرید 6.5 گیگ

--------

خیلی ها گزارش کردن تروفی گرفتن همه اسکیلها گلیچ شده براشون ! :| اون گلیچ شه دیگه باید دو زانو بشینی زمین 2 دستی بزنی سرت !! چون تا آخرین لحظه بازی و تموم کردن تمام ماموریت های کو-آپ نمیشه همه اسکیل ها رو گرفت !
بهترین کار اینه که از saveت Backup بگیری ! با این تفاسیر پس من خدایی شد platش کردم :دی

بهترین کار اینه که از saveت Backup بگیری ! با این تفاسیر پس من خدایی شد platش کردم :دی

آخه برا اسکیلها فایده نداره بک آپ ! اگه بعد آخرین اسکیل تروفی رو نداد ، دیگه خدا میدونه کدوم یکی از اسکیل ها رو ثبت نکرده !
باید از اول کل بازی رو کامل بری :|

سلام من بازى اساسين رو تازه شروع کردم و يه مشکلى دارم ,نمى تونم لباس و سلاح هامو اپگريد کنم يعنى وقتى دکمه option رو مى زنم گزينه هاى skill و coop رو نداره ,ممنون مى شم راهنماييم کنيد ,

بعد 2 - 3 ساعت باز کردن بعد از پچ 4 باید بگم که واقعا بازی فرق کرده !

فریم ریت خیلی پیشرفت کرده اصلا زنده کرده بازی رو ! 80% جاها فریم خیلی خوب فیکس شده و فقط یه سری جاها خیلی شلوغ پایین میاد که بازم از قبل خیلی افت کمتری داره !
هیچ باگ جدیدی ندیدم که هیچ ، کلی از قبلی ها که بازم تو پچ 3 مونده بود هم فیکس شده ! دانگریدی هم ندیدم !

کاملا مشخصه که مشکلات بازی و فریم ریت یه کم دیگه زمان میزاشتن و دیرتر عرضه میشد و اساسی روش کار میکردن ، کاملا حل میشد !

متاسفانه دوستان اون اول فکر کردن چه خبره و سریع بستن که CPU کنسولها ضعیفه و ... 8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or