Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
آقا دوستانی که Companion App رو بازی کردن یه سوال دارم ازشون .

این گنج هایی که تو بعضی ماموریت ها میده که بعدش هم سینک میشه با خود بازی اصلی ؛ اینا رو میگه یا یه نفر رو بفرست که 23 ساعته بره بگیرتش ( که شاخ ترین آدمم رو هم میبره نامرد ! ) یا با خود آرنو تو بازی برو بگیر . ولی خودش اتومات میره روی اون 23 ساعته ! نمی شه با آرنو تو بازی اصلی رفت گرفت بعد از اینکه گنج آزاد شده ؟!! 23 ساعت یه یارمون رو الکی به فنا میده !
اگر توی زمان داده شده بری، با آرنو میشه صندوق رو برداشت :دی ولی بعدش نه دیگه...توی نقشه میمونه صندوق، اما در اصل گرفتیش و پولش به حسابت ریخته میشه:دی
البته بعضی وقتا درست کار نمیکنه و سراغ صندوق مورد نظر که میری میگه Unlock نشده:| :-"

تاقبل اين كه به پاريس وارد شم بازي خوب بود ولي به محظه اين كه به پاريس اومدم وقتي از روي سقف خونه ها پايين رو نگاه ميكردم و صفحه رو ميچرخوندم سر درد ميگرفتم
دوتا دليل داره:١-جزييات بسيار زياد شهر ٢-افت فريم نسبتا زياد
البته هنوز هيچ اپديتي نريختم...بازي ميشه كرد ولي من يكي سر درد گرفتم...اپديت رو بريزم حل ه ديگه؟

والا داداش آپدیت خیلی از مشکلات رو برطرف کرده ولی مشکل افت فریم هنوز هست. مخصوصا جاهای شلوغ... من نمیدونم لازم بود یوبی اینقدر جمعیت اضافه کنه! اخه تراکم جمعیت بازی هم جالب نیست وسط ظهر هزارتا آدم تو خیابون ها قدم میزنن. پدرم دید دارم بازی میکنم مسخرگی تراکم جمعیت بازی رو فهمید گفت اینا چقدر بیکارن تو خیابون ها پرسه میزنن!!!

دوستان یک سوالی داشتم شاید اینجا جای مناسبی نباشه البته.مثلا ریجن بازی که من خریدم 1 هست و پروفایلم ریجن 2 .اونوقت من بخوام dlc های بازی رو بخرم میتونم از تو همون اکانت ریجن 2 بخرم یا نه حتما باید با یه اکانت ریجن 1 خرید که هم ریجن خود بازیه؟؟؟

دوستان یک سوالی داشتم شاید اینجا جای مناسبی نباشه البته.مثلا ریجن بازی که من خریدم 1 هست و پروفایلم ریجن 2 .اونوقت من بخوام dlc های بازی رو بخرم میتونم از تو همون اکانت ریجن 2 بخرم یا نه حتما باید با یه اکانت ریجن 1 خرید که هم ریجن خود بازیه؟؟؟

برای خرید DLC ها باید ریجن اکانت شما با ریجن بازی تون یکی باشه

یه سوال جدید اونم اینه که باید چی کار کنم که اسکیل بگیرم یا تکمیلشون کنم!؟ تمام مراحل اصلی رو بردم و داد اما مراحل فرعی نمیده! اسکیل نیاز دارم برای باز کردن بخش تمرینات بازی! کلا چجوری میشه اسکل گرفت! پول هم خیلی دارم.

یه سوال جدید اونم اینه که باید چی کار کنم که اسکیل بگیرم یا تکمیلشون کنم!؟ تمام مراحل اصلی رو بردم و داد اما مراحل فرعی نمیده! اسکیل نیاز دارم برای باز کردن بخش تمرینات بازی! کلا چجوری میشه اسکل گرفت! پول هم خیلی دارم.
برای باقی مونده اسکیل ها باید تو مراحل co-op اسکیل پوینت ها رو پیدا کنی
سایت راهنما
AC Unity Sync Point Locations - Women's March Co-op

دوستان من بازی را تازه خریدم. گرافیکش خیلی خوبه ولی باگ‌هاش رو مخه به خصوص این مردم های عادیش که کلکسیونی از باگ دارن. ولی افت فریم خاصی ندیدم.

میخواستم از طریق خود پلی 4 آپدیتش کنم ولی نزدیک 7 گیگ آپدیت میخواد. از دوستان کسی لینک ‌های دانلود آپدیتشو نداره؟ واقعا خیلی لازم دارم بازی من ریجن 2 هستش.

راستی این آپدیت‌هاش مشکل دورنمای بازی را کامل حل میکنه؟ خیلی زیاد نیست ولی بعضی از اشیا گاهی وقت‌ها یکدفعه ظاهر میشن.

دوستان من بازی را تازه خریدم. گرافیکش خیلی خوبه ولی باگ‌هاش رو مخه به خصوص این مردم های عادیش که کلکسیونی از باگ دارن. ولی افت فریم خاصی ندیدم.

میخواستم از طریق خود پلی 4 آپدیتش کنم ولی نزدیک 7 گیگ آپدیت میخواد. از دوستان کسی لینک ‌های دانلود آپدیتشو نداره؟ واقعا خیلی لازم دارم بازی من ریجن 2 هستش.

راستی این آپدیت‌هاش مشکل دورنمای بازی را کامل حل میکنه؟ خیلی زیاد نیست ولی بعضی از اشیا گاهی وقت‌ها یکدفعه ظاهر میشن.
اینم پیش کشی به اقا امیر خودم
دانلود قسمت اول برای ریجن 2
دانلود قسمت دوم برای ریجن 2
داداش سعی کن ریجن 1 بگیری بازی هاتو بهتر آپدیتاش گیر میاد

یه سری جعبه طلایی‌رنگ تو نقشه هستن که باید اونا رو باز کنین. تعدادشون خیلی زیاد نیست و دقیق هم معلوم نیست تو کدوم یکی از اوناست. اونا رو که باز کنین لباس جدید باز می‌کنه که یکی‌شون توش همین لباس Ezio Master رو داره.

البته همینجوری هم باز نمیشن و البته معلومه تو کدومش، چی هست:-"
اول به سایت Initiates برید، اونجا با اکانت uPlayتون وارد بشید، بعدا توی خود بازی هم وارد سایت بشید ( البته از خود بازی هم میشه:-" راحت ترم هست:دی )
در کل با اطلاعاتی که از بازی های قبلیتون دارن + کارایی که توی AC:U کردید، LVL UP میشید و جعبه های جدید باز میشن!
توی سایت، بخش Rewards زده که هر جعبه توی چه منطقه ایه و با چه lvlی باز میشه و چه چیزی توشه :دی

دوستان من از بخش Estore رفتم و نقشه همه گنج های بازی رو خریدم اما تو نقشه فعال نمیشن!!

الان تو یه منطقه زده 14 تا گنج هست اما فقط 6 تاش تو نقشه معلومه بقیه اش معلوم نیست! با اینکه نقشه اش هم خریدم ولی چیزی معلوم نیست!

چه جوری فعالشون کنم یا اینم یه باگ دیگه است؟؟:|

درهایی که قفلن رو چطور می تونم باز کنم؟ یه اسکیل گرفتم برای باز کردن قفلها. ولی درها اون قسمت سفید رنگش خیلی تند حرکت می کنه و نمیشه کاری کرد. آیا اسکیل خاصی می خواد برای باز کردن درها؟

دوستان 2 تا سوال دارم
1- چطوری میشه بدون پاک کردن سیوها بازی رو از اول پلی کرد . اصلا new game نداره این بی صاحاب
2-
اول بازی دقت کرده باشین قبل اینکه بازی رو اصلا شروع کنید . چندتا کاراکتر لاک میاره مثل اتزیو . ادوارد . الطایر . آولین و ... ... اینا برای قشنگین یعنی ؟ چطوری میشه استفادشون کرد ؟ :|

- - -ویرایش - - -

درهایی که قفلن رو چطور می تونم باز کنم؟ یه اسکیل گرفتم برای باز کردن قفلها. ولی درها اون قسمت سفید رنگش خیلی تند حرکت می کنه و نمیشه کاری کرد. آیا اسکیل خاصی می خواد برای باز کردن درها؟
اسکیل lock pick 3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or