Multi Platform Assassin's Creed Shadows

Screenshot 2025-03-15 233529.png
عنوان جدیدی از سری Assassin's Creed در شوکیس این عنوان معرفی شد. این بازی بخشی از پروژه Assassin's Creed Infinity است که در همین شوکیس معرفی شد.
تاپیک جامع اینفینتی: Assassin's Creed Infinity
--------------------------------------------
سازنده: Ubisoft Quebec
ناشر: Ubisoft
تاریخ عرضه: 18 مارس 2025 (30 اسفند 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • در این نسخه سری به ژاپن فئودال سفر خواهد کرد.
  • بازی 2 شخصیت اصلی به نامهای Yasuke و Naoe خواهد داشت که به دلخواه خود میتوانید بین آنها سوئیچ کنید.
  • با پیشرفت در داستان بازی شاهد تغییر فصل خواهیم بود و بازی هر چهار فصل وجود دارد.
  • نائویی دارای یک قلاب است که می‌تواند آن را به لبه سقف‌های خانه‌های بازی و همچنین نقاط مختلف دیگر پرتاب کند و از آن برای بالا رفتن از اجسام استفاده کند.
  • تقریبا تمام آیتم های درون بازی می‌توانند به صورت پویا توسط سلاح های شما آسیب ببینند. به عنوان مثال کاتانا ها می‌توانند بوته ها و سبد ها را برش بزنند و علائم دقیق تیغه خود را بر جای بگذارند.
  • سیستم مبارزه سلاح های متنوعی از جمله کاتانا و Kanabo و نیزه Yari و Kunai و Kusarigama را در اختیار شما می‌گذارد.
  • دو شخصیت بازی دارای درخت های مهارت کاملا جدا از یک دیگر هستند ولی میتوانید از XP و منابع و سلاح های جمع آوری شده برای هر دو آنها استفاده کنید.
  • سیستم فصول همچنین بر روی رفتار NPCهای بازی تأثیر می‌گذارند. در تابستان سامورایی‌ها به جستجوی بازیکن بوته‌ها را از بین می‌برند، در زمستان آن‌ها به دور آتش و مکان‌های گرم تجمع می‌کنند و مسیر‌های جدید و سردتری رویت می‌شود.
  • اندازه نقشه بازی شبیه به نقشه‌ AC Origins خواهد بود و منطقه مرکزی ژاپن را به تصویر خواهد کشید.
  • بازی بخشی از پروژه اینفینیتی میباشد.
  • این نسخه توسط تیم و کارگردان پروژه‌های AC Odyssey و Immortals Fenix Rising ساخته میشود.
  • سبک بازی همچون نسخه‌های اریجینز، ادیسی و والهالا RPG خواهد بود.
تریلرها
-------------

تصاویر
-------------

آخرین ویرایش:
هیچ زمانی هیچ بازیی از نظر توجه جزییات به RDR2 نمیرسه مگر بازی بعدی خود راکستار.
در زمینه ی عجیبی با RDR2 مقایسه شد، جزئیات.
بنظرم شوخیشم خوب نیست :D
توی یوتوب پر ویدئو مقایسه ش با RDR2 شده ، ملت هم‌ تو کامنت ها دارن Shadows رو مسخره میکنن ،
کلا هیت خورش خوبه!
همینکه یه عنوان ۲۰۲۵ داره با یه بازی از یه نسل پیش و ۷ سال پیش مقایسه میشه نشون میده RDR2 چقدر خفن بوده!
البته تو صفحات قبلی دوستان معتقد بودن راکستار صرفن به خاطر اسمش متای بالایی گرفته همیشه وگرنه Shadows هم باید بالای ۹۰ میشد.

آقا جان اگه کسی داره از بازی لذت میبره نوش جانش :D. چرا وقتی یکی انتقاد میکنه سریع بهش حمله میکنید؟

اگه از گرافیک لذت میبرید و اولویت هست برای شما، واقعا این بازی برای شماست.
ولی اگه کیفیت هوش مصنوعی دشمنا و داستان و گیم پلی برای شما اولویته، این بازی واقعا حرف خاصی برای گفتن نداره اونم تو سال ۲۰۲۵.

یادمه اساسین Origins و oddysey و valhalla هم زمانی که منتشر شدن واقعا گرافیک خوبی داشتن و خیلیا از همین لذت میبردن. ولی برای من واقعا این موضوع تو اولویت نیست و علاقه ای به گشت و گذار تو محیط، حتی اگه بسیار زیبا باشه ندارم و اگه یه فرنچایز این فرمول رو هی دنبال کنه برای من میشه زباله.

برای من داستان و شخصیت پردازی و اینکه سوراخ نداشته‌ باشن خیلی مهمه. حالا در کنارش گرافیک خوب هم داشته باشه که چه بهتر‌. این بازی همچین چیزی نداره.

در کل هر هر نسخه ای از بازی که فروخته میشه باعث میشه که ادامه این روندی که یوبی سافت دست گرفته ادامه پیدا کنه و این ار نظر من جالب نیست.

در آخر هم اگه یه نقد خوب و منصفانه میخواید ببینید، این نقد skill.up از بازی هست که به نظر من منصفانه هست.

آقا جان اگه کسی داره از بازی لذت میبره نوش جانش :D. چرا وقتی یکی انتقاد میکنه سریع بهش حمله میکنید؟

ولی اگه کیفیت هوش مصنوعی دشمنا و داستان و گیم پلی برای شما اولویته، این بازی واقعا حرف خاصی برای گفتن نداره اونم تو سال ۲۰۲۵.

یادمه اساسین Origins و oddysey و valhalla هم زمانی که منتشر شدن واقعا گرافیک خوبی داشتن و خیلیا از همین لذت میبردن. ولی برای من واقعا این موضوع تو اولویت نیست و علاقه ای به گشت و گذار تو محیط، حتی اگه بسیار زیبا باشه ندارم و اگه یه فرنچایز این فرمول رو هی دنبال کنه برای من میشه زباله.

برای من داستان و شخصیت پردازی و اینکه سوراخ نداشته‌ باشن خیلی مهمه. حالا در کنارش گرافیک خوب هم داشته باشه که چه بهتر‌. این بازی همچین چیزی نداره.

در کل هر هر نسخه ای از بازی که فروخته میشه باعث میشه که ادامه این روندی که یوبی سافت دست گرفته ادامه پیدا کنه و این ار نظر من جالب نیست.

در آخر هم اگه یه نقد خوب و منصفانه میخواید ببینید، این نقد skill.up از بازی هست که به نظر من منصفانه هست.

سلام و درود
حرفاتون بسیار متین و هر آدمی حق اینو داره از همه چی انتقاد کنه و نظرش رو بگه
ولی دوستان باید طوری انتقاد کنند که طرف های مقابل که خوششون میاد از این اثر ( احمق و نادان) جلوه داده نشن
من خودم بعد سه گانه ی اولی (چهار تا بودن) دیگه با هیچ اساسین کردی ارتباط نگرفتم. و همشون رو بعد یکی دو ساعت دراپ کردم
ولی اینو چون به ژاپن شدیداً علاقه دارم، و کمی تغییر تو بازی میبینم و گرافیکش هم قشنگه ، حتما حتما تست میکنم و امیدوارم با اینکه اصلا اهل بازی های جهان باز نیستم ، بتونم ارتباط بگیرم و تمومش کنم

خب این برمیگرده به سلیقه , من شخصا اگه بازی داستان گیم پلی گرافیک خوبی داشته باشه برام کافیه چون اونقدر درگیر بازی میشم که کلا به چشمم نمیاد مثلا اینکه به درون اب شلیک کردم ولی فیزیک اب تغییر نکرد یا چیزی منفجر شد خاک و مواد دیگه سمتم پرت نشد یا در جنگل نتونستم حیوانی رو بکشم یا چرا فلان npc یک ماهه حموم نرفته ولی کثیف نشده
اصلا RDR2 ورای این جزئیاتی که می گی هست. چنین مواردی جز ویژگی های بصری و گرافیکی بازی به حساب میاد و به قول شما ممکنه یکی چشم پوشی کنه و براش مهم نباشه. اما منظور ما از جزئیات اینه مثلا یه ماموریت فرعی یا حتی رندوم ایونت در rdr2 کاملا شخصیت پردازی شده و روش وقت گذاشته شده.
اگر یه حرکتی در فلان نقطه مپ بزنی ممکنه بعدا خبرش داخل روزنامه ها بیاد.
اگه یه ماموریت کاملا فرعی رو دنبال کنی نتیجش بعد از گذشت پایان بازی مشخص می شه و روی بازیت اثرگذار می تونه باشه.
می خوای از یه مغازه دار دزدی کنی باید بری بترسونیش و تهدیدش کنی که دم نزنه.
شب باشه مردم یجوری رفتار می کنن روز یه جور دیگه و همینطور الی آخر.
منظور این بود جدا از مدل جزئیات بصری و گرافیکی چنین جزئیاتی که حس کنی بازی شبیه واقعیت هست و روی گیم پلی اثر گذاره.

• Like
Reactions: Tommy Vercetty

اتفاقا شما داری دو طرف رو جا به جا میکنی.
ما که داریم لذت می‌بریم و دوستانی هم که خریدن دارن بازی میکنن.
شما و دوستانتون تلاش دارید زهر کنید به همه.
یکی که میاد یه لیست میاد درست می‌کنه از کسانی که پیش خرید کردن.
شما هم که بالاتر گفتی ننگ بر کسانی که بازی رو خریدن .
باور کنید کسی که داره مشکل ایجاد می‌کنه فقط کسانی هستن که بازی رو نخریدن😁😊

اتفاقا شما داری دو طرف رو جا به جا میکنی.
ما که داریم لذت می‌بریم و دوستانی هم که خریدن دارن بازی میکنن.
شما و دوستانتون تلاش دارید زهر کنید به همه.
یکی که میاد یه لیست میاد درست می‌کنه از کسانی که پیش خرید کردن.
شما هم که بالاتر گفتی ننگ بر کسانی که بازی رو خریدن .
باور کنید کسی که داره مشکل ایجاد می‌کنه فقط کسانی هستن که بازی رو نخریدن😁😊
اون ننگ بر شما که حالت شوخی داشت. کاش به اموجی هم دقت میکردی.

ولی خب حالا اگه جدی هم گرفتید بگیرید :D. گفتم. هر نسخه ای از بازی که فروش میره باعث میشه این روند حفظ بشه و این موضوع برای من جالب نیست.

من کلا تا زمانی که بازیای اساسین این فرمول رو میرن، میام و انتقادم رو میکنم. هم از یوبی سافت و هم از خریداران بازی. حالا شما ناراحت میشی؟ بزار لیست سیاه.

نمیدونم ، مثلا توقع دارید برید تو تاپیک همه بگن به به و چه چه. کسی انتقاد کنه بازی رو برای بقیه زهر میکنه؟

من دارم بازی میرم به نظرم اگر حواشیش نبود متاش عین آب خوردن بالا ۸۵ و میشد و حتی پتانسیل بالا ۹۰ هم داشت واقعا عالیه
متاسفانه صنعت گیم اخیرا شده همش حاشیه اگر یه بازی زباله باشه ولی مثلا شخصیت اصلی یه زن هات باشه میکننش بهترین بازی تاریخ و اگر مثل این بازی باشه هم الکی هیت میگیره بدون ثانیه ای بازی کردن

اون ننگ بر شما که حالت شوخی داشت. کاش به اموجی هم دقت میکردی.

ولی خب حالا اگه جدی هم گرفتید بگیرید :D. گفتم. هر نسخه ای از بازی که فروش میره باعث میشه این روند حفظ بشه و این موضوع برای من جالب نیست.

من کلا تا زمانی که بازیای اساسین این فرمول رو میرن، میام و انتقادم رو میکنم. هم از یوبی سافت و هم از خریداران بازی. حالا شما ناراحت میشی؟ بزار لیست سیاه.

نمیدونم ، مثلا توقع دارید برید تو تاپیک همه بگن به به و چه چه. کسی انتقاد کنه بازی رو برای بقیه زهر میکنه؟
بنظرم سبحان شما از این کمپانی و این ip بدت میاد و سلیقه ت این بازی نیست حق داری بیای هیت کنی نظرت هم محترمه اما ما توی این مملکت با این ارزش پولی زیبا اگر بازیو بخریم فک نکنم یک دهم درصد فروش کل بازی رو شامل بشه تازه این فروم فک نکنم حتی یک درصد کل گیمرها ایران اینجا باشن .تازه از این دوستان خیلیا یا ریجن اوکراین میخرن و ترکیه و آرژانتین و نیجریه و... روی کنسول هم که اکانت ظرفیتی اکثرا میخرن هرچند عده ای با اکانت خودشون می‌خرند. خلاصه اینجا در آمار بازی نقش خاصی نداره .اینم بگم درست نیست مثلا من یا شما از بازی ای بدمون میاد بیایم به همین اشخاص که دربرگیرنده یک درصد آمار فروش بازی ها نیست بگیم بازیو نخرن. خیلی ها هم فن بازی هستن و دوست دارن تجربه کنن بازیو خلاصه اینکه شما بیای نظرتو بگی هرچقدر هیت گونه اوکی هست ولی بتوپی به کسانی میخرن یا میخوان بخرن نه .

اصلا RDR2 ورای این جزئیاتی که می گی هست. چنین مواردی جز ویژگی های بصری و گرافیکی بازی به حساب میاد و به قول شما ممکنه یکی چشم پوشی کنه و براش مهم نباشه. اما منظور ما از جزئیات اینه مثلا یه ماموریت فرعی یا حتی رندوم ایونت در rdr2 کاملا شخصیت پردازی شده و روش وقت گذاشته شده.
اگر یه حرکتی در فلان نقطه مپ بزنی ممکنه بعدا خبرش داخل روزنامه ها بیاد.
اگه یه ماموریت کاملا فرعی رو دنبال کنی نتیجش بعد از گذشت پایان بازی مشخص می شه و روی بازیت اثرگذار می تونه باشه.
می خوای از یه مغازه دار دزدی کنی باید بری بترسونیش و تهدیدش کنی که دم نزنه.
شب باشه مردم یجوری رفتار می کنن روز یه جور دیگه و همینطور الی آخر.
منظور این بود جدا از مدل جزئیات بصری و گرافیکی چنین جزئیاتی که حس کنی بازی شبیه واقعیت هست و روی گیم پلی اثر گذاره.

منظور شما رو کاملا فهمیدم

مثال های که من گفتم همین طوری بود مربوط به یه بازی (رد دد یا اساسین) نبود

گفتوگوی من هم با دوستان سر جزییات بصری گرافیکی فیزیکی بود که بازم میگم به شخص من در اولویت نیست مثلا چرا شخصیت بازی از میان گیاهان خار دارن عبور کرد ولی لباسش پاره نشد

وگرنه جزییات گیم پلی همان طور که شما گفتید مثل * اگر یه حرکتی در فلان نقطه مپ بزنی ممکنه بعدا خبرش داخل روزنامه ها بیاد * اتفاقا برا خود من هم خیلی مهم هست

• Like
Reactions: jdepp
1001481310.jpg

تعداد پلیرهای این نسخه در کمتر از ۱ هفته به ۲ میلیون بازیکن رسیده و طبق اعلام خود یوبیسافت، از نسخه های Origins و Odyssey در زمان لانچ بهتر ظاهر شده!
ــــ
بزودی که آمار فروش هم بیاد خیالمون راحت میشه که فروش خوبی داشته و حمایتش کردن. آمار تعداد پلیر که فوق العادس!

یوبیسافت بدبخت اسمش بد در رفته خدایی این همه بازیهای معروف توی هر نسل عرضه کرده
این شرکت باید مثل راک استار یا ناتی داگ تو هر نسل بیاد مثلا یه اساسین بده اون موقع یدونه باگ هم نمیزارن ایجاد بشه
ناتی داگ میاد آنچارتد رو 8 سال 10 سال یه بار سری جدیدشو میده یا همین gta v که 10 سال یبار یه نسخه میاد اینطوری معلومه بازیش ایراد نداره
خدایی تا الان من اکثر بازیهای یوبی رو بازی کردم و خیلی هم سرگرم کننده بودن

این شرکت باید مثل راک استار یا ناتی داگ تو هر نسل بیاد مثلا یه اساسین بده اون موقع یدونه باگ هم نمیزارن ایجاد بشه
ناتی داگ میاد آنچارتد رو 8 سال 10 سال یه بار سری جدیدشو میده یا همین gta v که 10 سال یبار یه نسخه میاد اینطوری معلومه بازیش ایراد نداره
اگر ip جی تی ای دست یوبی سافت بود الان چنان میلک کرده بود هیچکس منتظر نسخه بعدیش نبود همین واچ داگز سر رقابت با جی تی ای بوجود اومد که دیدیدم سرنوشتش .خدایی کیفیتی راک استار براش مهمه کمتر کمپانی ای براش مهمه آوردن اسم راک استار کنار یوبی سافت خنده داره اصلا .

خوب دقیقا مشکل یوبیسافت اینه هر سال یه بازی از هر فرنچایزش میده
همه ی بازی های که شاهکار و عالی میشن ، با فاصله از هم منتشر میشن
همه دلمون میخواد هر نسل دو تا اساسین یا فارکرای ببینیم ولی با کیفیت، نه اینکه هر سال یه کپی پیست ببینیم

1000018679.jpg

به دنبال انتشار بازی Assassin’s Creed Shadows، سهام شرکت Ubisoft با کاهشی ۷ درصدی مواجه شده و عرضه این عنوان باعث نشد تا کمپانی مقداری از ارزش از دست داده خود طی این سال‌ها را جبران کند.

Ubisoft طی ۵ سال گذشته ۸۰ درصدِ ارزش خود را از دست داده است و این رویه همچنان ادامه دارد. مالکان این شرکت همواره به عملکرد عنوان Assassin’s Creed Shadows که در ژاپن فئودال، مورد انتظارترین مکان تاریخ فرنچایز، روایت می‌شود، امید داشته‌اند. با این وجود، به نظر می‌رسد که عرضه Assassin’s Creed Shadows نه تنها به افزایش ارزش سهام شرکت کمک نکرده، بلکه روند نزولی آن را شدت بخشیده است.

کاهش ۷ درصدی سهام Ubisoft پس از عرضه Assassin’s Creed Shadows - گیمفا
Ubisoft ساعاتی پیش اعلام کرد که این عنوان بیش از ۲ میلیون پلیر داشته است که البته این آمار برابر با تعداد نسخه‌های فروش رفته نیست، بلکه شامل آمار پلیرهای یوبیسافت پلاس پریمیوم با قیمت ماهانه ۱۸ دلار نیز می‌شود. واکنش‌ سهامداران به آمار اعلام شده چندان مثبت نبوده است

منم دارم بازی رو پیش می رم حقیقتا از اون زباله های odyssey وvalhalla وmirage خیلی بهتره ولی خب خنده داره اگه بخوای با سه گانه اتزیو مقایسه کنیش کیلومتر ها با جو اسسینز ها فاصله داره.
گرافیک بازی واقعا عالی و چشم نواز هست. از گیم پلی هم من تا اینجا راضی بودم شاهکار نیست ولی سرگرم کنندس.
کلا می دونستم یوبی قرار نیست دیگه هیچ وقت شاهکار بسازه و اون نمایش ها و بزرگ بزرگ حرف زدن از بازی کار همیشه یوبی بوده پس براش اصلا هایپ نبودم و انتظار هم پایین نگه داشتم و خب همه چی تا اینجا طبق انتظارم بود تا اینجا بازی داستان خاص و ساختار شکنی نداشته و هوش دشمن ها همچنان ضعف داره و خیلی از مراحل حس حال تکراری بودن دارن.
درباره کارکتر ها هم بگم که کاش تمام تمرکز روی naoe بود خیلی می تونستن موفق تر بشن واقعا حس اسسینز بودن می ده اصلا یه روح دیگه داره مراحلش و خیلی خوب کارکتر با محیط مچ می شه تو ذهنم ولی از اون سمت نمی تونم با یاسوکه کنار بیام خیلی سعی کردم ولی اصلا دیالوگ هاش چرت و هیچش به جو و محیط بازی نمی خونه کاملا می تونی حس کنی زور چپون هست تو بازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• N!ma
  • ashe
  • Akiba
  • xnova66
  • A7A
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or