Multi Platform Assassin's Creed Shadows

Screenshot 2025-03-15 233529.png
عنوان جدیدی از سری Assassin's Creed در شوکیس این عنوان معرفی شد. این بازی بخشی از پروژه Assassin's Creed Infinity است که در همین شوکیس معرفی شد.
تاپیک جامع اینفینتی: Assassin's Creed Infinity
--------------------------------------------
سازنده: Ubisoft Quebec
ناشر: Ubisoft
تاریخ عرضه: 18 مارس 2025 (30 اسفند 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • در این نسخه سری به ژاپن فئودال سفر خواهد کرد.
  • بازی 2 شخصیت اصلی به نامهای Yasuke و Naoe خواهد داشت که به دلخواه خود میتوانید بین آنها سوئیچ کنید.
  • با پیشرفت در داستان بازی شاهد تغییر فصل خواهیم بود و بازی هر چهار فصل وجود دارد.
  • نائویی دارای یک قلاب است که می‌تواند آن را به لبه سقف‌های خانه‌های بازی و همچنین نقاط مختلف دیگر پرتاب کند و از آن برای بالا رفتن از اجسام استفاده کند.
  • تقریبا تمام آیتم های درون بازی می‌توانند به صورت پویا توسط سلاح های شما آسیب ببینند. به عنوان مثال کاتانا ها می‌توانند بوته ها و سبد ها را برش بزنند و علائم دقیق تیغه خود را بر جای بگذارند.
  • سیستم مبارزه سلاح های متنوعی از جمله کاتانا و Kanabo و نیزه Yari و Kunai و Kusarigama را در اختیار شما می‌گذارد.
  • دو شخصیت بازی دارای درخت های مهارت کاملا جدا از یک دیگر هستند ولی میتوانید از XP و منابع و سلاح های جمع آوری شده برای هر دو آنها استفاده کنید.
  • سیستم فصول همچنین بر روی رفتار NPCهای بازی تأثیر می‌گذارند. در تابستان سامورایی‌ها به جستجوی بازیکن بوته‌ها را از بین می‌برند، در زمستان آن‌ها به دور آتش و مکان‌های گرم تجمع می‌کنند و مسیر‌های جدید و سردتری رویت می‌شود.
  • اندازه نقشه بازی شبیه به نقشه‌ AC Origins خواهد بود و منطقه مرکزی ژاپن را به تصویر خواهد کشید.
  • بازی بخشی از پروژه اینفینیتی میباشد.
  • این نسخه توسط تیم و کارگردان پروژه‌های AC Odyssey و Immortals Fenix Rising ساخته میشود.
  • سبک بازی همچون نسخه‌های اریجینز، ادیسی و والهالا RPG خواهد بود.
تریلرها
-------------

تصاویر
-------------

آخرین ویرایش:
میگم میشه کلا با naoe. بازی کرد؟ کلا فک کنیم یاسوکه نیست؟ D:

واقعا نمیدونم که میپرسم .. اخه یچیزایی خونده بودم که انتخاب دست خودته و مجبور نیستی صرفا با یکی بری و لول اپ هم مشترکه ، ینی اگه با یه کاراکتر بری ، اون پوینت ها انگار برا اون یکیم حساب میشه ، نمیدونم درست دارم میگم یا نه؟

واقعا نمیدونم که میپرسم .. اخه یچیزایی خونده بودم که انتخاب دست خودته و مجبور نیستی صرفا با یکی بری و لول اپ هم مشترکه ، ینی اگه با یه کاراکتر بری ، اون پوینت ها انگار برا اون یکیم حساب میشه ، نمیدونم درست دارم میگم یا نه؟
بله دقیقا همینطوره
کلا میتونی کل بارزی رو با یه کاراکتر تموم کنی،
اون یکی هم به موازات این لول آپ میشه

در نهایت بازی ۱۵ تا ۲۰ درصد خط اصلی داستان رو فورس میکنه که با یاسوکه بازی کنید..
و بله. progression شیر میشه بین دو کرکتر ...

مساله زورچپون ناشیانه کرکتر دوم, جاهایی خودش رو کاملا بروز میده. فرض کنید در یه سکانس حساس و مهم بازی ازتون میخواد انتخاب کنید کدوم کرکتر رو میخواید کنترل کنید. به محض انتخاب کردن یکی, دیگری غیب میشه! انگار نه انگار همین الان شونه به شونه هم در مقابل سیل دشمنان ژست گرفته بودن..

آخرین ویرایش:
به به.
بالاخره قسمت شد بازیش کنم.
گرافیک اوج زیبایی این نسل رو نشون میده. پر گرافیک ترین ژاپنی هست که میتونید ببینید :دی
سیستم مبارزه اوج پختگی این سری رو میرسونه پ واقعا لذت بخش هست. علی الخصوص فینیشر ها, parry کردن. سنگینی و فرود ضربه ها رو میتونید کامل حس کنین.
فکر نمیکردم اینقدر بازی قشنگ باشه.
به راحتی متاش ۸۵ تا ۸۷ هست.
من خیلی اطلاعات از سامورایی سیاه پوست نداشتم. فکر کردم چیز خیالی هست. ولی سرچ کردم توی چت جی پی تی و مشخص شد دقیقا توی همون سال مربوط به بازی یه سامورایی سیاه پوست بوده از افریقا :دی
در کل واقعا توصیه میکنم بازیو بخرید و لذتشو ببرید.
یکی از پالیش شده ترین بازیهای گرافیکی نسل هست.

بازی تو زمینه گیم پلی عالیه و گرافیک مخصوصا خود ژاپن که به زیبایی همه این مکانیزم ها اضافه میکنه واقعا سرگرم کنندس
ولی تو زمینه داستان سرایی یه توهین به شعور گیمراس مخصوصا گیمرای قدیمی
چی شد یوبی از نسخه یک و دو رسید به همچنین وضعیتی؟
حالا نسل جدید فقط دنبال گیم پلی و سرگرم شدنه
خود منم بازی رو بخاطر علاقه به ژاپن و چرخیدن داخلش گرفتم مخصوصا میدونستم این نسخه گیم پلی خوبی داره
یعنی میدونستم داستان جالب نیست ولی نه دیگه تا این حد
وجود یه سری انتخاب دیالوگ مسخره
نبود یک ذره منطق تو داستان و زنده بودن شخصیت های بازی همه بی روح چقدر اکتینگ کرکترها چرته

همه دلمون میخواد هر نسل دو تا اساسین یا فارکرای ببینیم ولی با کیفیت، نه اینکه هر سال یه کپی پیست ببینیم
من دوس دارم هر سال اساسین و فارکرای با همین کیفیت ببینم شاهکارم همن یکی دو تا استدیو که قرنی یه بازی تولید میکنن کافیه

بلاخره ژاپن زیبا هم تمام شد با این قاب ۳نفره دوس داشتنی

IMG_5824.jpeg

برای من ۳۰ ساعت شد که البته ۲۳ ساعتش اصلی بود و‌ ۷ ساعت فرعی.الان میخوام بشینم بقیه فرعی ها رو هم برم.اصلا نمیشه از بازیش بخاطر مناظر فوق زیباش دل کند ! هر گوشش زیبایی اونم با تنوع ۴ فصل که گیم پلی را تغیر میده.روحم جلا پیدا کرد واقعا طراحی مپ بازی شاه کار هنری خالص هست وجب به وجب چپ و راست و بالا و پایین میشه با Photo Mode عکاسی کرد.
تجربه این مناظر زیبا را از دست ندید حتمی بازی را تجربه کنید

IMG_5825.jpeg

بلاخره ژاپن زیبا هم تمام شد با این قاب ۳نفره دوس داشتنی

View attachment 372125

برای من ۳۰ ساعت شد که البته ۲۳ ساعتش اصلی بود و‌ ۷ ساعت فرعی.الان میخوام بشینم بقیه فرعی ها رو هم برم.اصلا نمیشه از بازیش بخاطر مناظر فوق زیباش دل کند ! هر گوشش زیبایی اونم با تنوع ۴ فصل که گیم پلی را تغیر میده.روحم جلا پیدا کرد واقعا طراحی مپ بازی شاه کار هنری خالص هست وجب به وجب چپ و راست و بالا و پایین میشه با Photo Mode عکاسی کرد.
تجربه این مناظر زیبا را از دست ندید حتمی بازی را تجربه کنید

View attachment 372132
یعنی کل مراحل داستانی ۳۰ ساعت شد ؟! این یک سوم والهالا هم نیست که خیلی خوبه ، والهالا و اودیسی وقتی به وسطاش می‌رسیدی داستان اوایل بازی فراموش میکردی اونقدر که طولانی بود:)) من که توان تموم کردنشو نداشتم :دی

• Like
Reactions: ps34
بین لول ۱۱ تا ۱۸ کوست اصلی نمیتونم برم.(لول من ۱۱ هست و لول کوست اصلی ۱۸)فقط با فرعی میشه لول آپ کرد یا باید shrine آزاد کنم و castle clear کنم حتما؟بخوام این کارارو کنم خیلی زمان میبره.

• Like
یعنی کل مراحل داستانی ۳۰ ساعت شد ؟! این یک سوم والهالا هم نیست که خیلی خوبه ، والهالا و اودیسی وقتی به وسطاش می‌رسیدی داستان اوایل بازی فراموش میکردی اونقدر که طولانی بود:)) من که توان تموم کردنشو نداشتم :دی
23 ساعت اصلی و 7 ساعت فرعی.اگر مقداری فرعی نبری نمیتونی لولت را با مقدار لول نیازی برای پیش برد اصلی ها تطبیق بدی.پس کلا 30 ساعت زمان نیازه برای اتمام داستان.

بین لول ۱۱ تا ۱۸ کوست اصلی نمیتونم برم.(لول من ۱۱ هست و لول کوست اصلی ۱۸)فقط با فرعی میشه لول آپ کرد یا باید shrine آزاد کنم و castle clear کنم حتما؟بخوام این کارارو کنم خیلی زمان میبره.
تنوع ماموریت های فرعی که وحشتناک بالاست.ببین به کدوم بیشتر علاقه داری و باهاش ارتباط میگیری انجامش بده تا لول اپ شی.من ماموریت های فرعی یاران نزدیک بهمون که توی اصلی ها باهاشون اشنا میشدیم را انجام دادم چون کات سین هاشون و داستان هاشون خیلی خوب بودن و دست کمی از اصلی ها نداشتن همچنین به جز این ترور جوخه های 6 نفره چون هم xp بالا بود هم پاداش ها عالی هرچند فاصلشون از هم دور بود و پیدا کردنشونم زمان بر.سعی کن آیتم های لازم برای ابلیتی ها رو هم جمع اوری کنی مثل پیدا کردن نامه ها در مبعد یا اموزش های رزمی یاسوکه چون ابلیتی هاتو اپگرید نکنی توی 3 نقشه اخر دشمن ها فوق سخت و زیاد میشن و بدون ابلیتی بسیار بازی جهنمی میشه.آیتم های ابلیتی را کلا از نوار xp جدا کردن و هرکدام تلاش خودش را میخواد

23 ساعت اصلی و 7 ساعت فرعی.اگر مقداری فرعی نبری نمیتونی لولت را با مقدار لول نیازی برای پیش برد اصلی ها تطبیق بدی.پس کلا 30 ساعت زمان نیازه برای اتمام داستان.

تنوع ماموریت های فرعی که وحشتناک بالاست.ببین به کدوم بیشتر علاقه داری و باهاش ارتباط میگیری انجامش بده تا لول اپ شی.من ماموریت های فرعی یاران نزدیک بهمون که توی اصلی ها باهاشون اشنا میشدیم را انجام دادم چون کات سین هاشون و داستان هاشون خیلی خوب بودن و دست کمی از اصلی ها نداشتن همچنین به جز این ترور جوخه های 6 نفره چون هم xp بالا بود هم پاداش ها عالی هرچند فاصلشون از هم دور بود و پیدا کردنشونم زمان بر.سعی کن آیتم های لازم برای ابلیتی ها رو هم جمع اوری کنی مثل پیدا کردن نامه ها در مبعد یا اموزش های رزمی یاسوکه چون ابلیتی هاتو اپگرید نکنی توی 3 نقشه اخر دشمن ها فوق سخت و زیاد میشن و بدون ابلیتی بسیار بازی جهنمی میشه.آیتم های ابلیتی را کلا از نوار xp جدا کردن و هرکدام تلاش خودش را میخواد
ممنونم الان دیدم همین ترور جوخه ها که گفتید چندهزار تا اکس پی میده که خیلی خوبه🙏

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or