Multi Platform Assassin's Creed Shadows

Screenshot 2025-03-15 233529.png
عنوان جدیدی از سری Assassin's Creed در شوکیس این عنوان معرفی شد. این بازی بخشی از پروژه Assassin's Creed Infinity است که در همین شوکیس معرفی شد.
تاپیک جامع اینفینتی: Assassin's Creed Infinity
--------------------------------------------
سازنده: Ubisoft Quebec
ناشر: Ubisoft
تاریخ عرضه: 18 مارس 2025 (30 اسفند 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • در این نسخه سری به ژاپن فئودال سفر خواهد کرد.
  • بازی 2 شخصیت اصلی به نامهای Yasuke و Naoe خواهد داشت که به دلخواه خود میتوانید بین آنها سوئیچ کنید.
  • با پیشرفت در داستان بازی شاهد تغییر فصل خواهیم بود و بازی هر چهار فصل وجود دارد.
  • نائویی دارای یک قلاب است که می‌تواند آن را به لبه سقف‌های خانه‌های بازی و همچنین نقاط مختلف دیگر پرتاب کند و از آن برای بالا رفتن از اجسام استفاده کند.
  • تقریبا تمام آیتم های درون بازی می‌توانند به صورت پویا توسط سلاح های شما آسیب ببینند. به عنوان مثال کاتانا ها می‌توانند بوته ها و سبد ها را برش بزنند و علائم دقیق تیغه خود را بر جای بگذارند.
  • سیستم مبارزه سلاح های متنوعی از جمله کاتانا و Kanabo و نیزه Yari و Kunai و Kusarigama را در اختیار شما می‌گذارد.
  • دو شخصیت بازی دارای درخت های مهارت کاملا جدا از یک دیگر هستند ولی میتوانید از XP و منابع و سلاح های جمع آوری شده برای هر دو آنها استفاده کنید.
  • سیستم فصول همچنین بر روی رفتار NPCهای بازی تأثیر می‌گذارند. در تابستان سامورایی‌ها به جستجوی بازیکن بوته‌ها را از بین می‌برند، در زمستان آن‌ها به دور آتش و مکان‌های گرم تجمع می‌کنند و مسیر‌های جدید و سردتری رویت می‌شود.
  • اندازه نقشه بازی شبیه به نقشه‌ AC Origins خواهد بود و منطقه مرکزی ژاپن را به تصویر خواهد کشید.
  • بازی بخشی از پروژه اینفینیتی میباشد.
  • این نسخه توسط تیم و کارگردان پروژه‌های AC Odyssey و Immortals Fenix Rising ساخته میشود.
  • سبک بازی همچون نسخه‌های اریجینز، ادیسی و والهالا RPG خواهد بود.
تریلرها
-------------

تصاویر
-------------

آخرین ویرایش:
با نائویی میخوای اساسینیشن انجام بدی ولی نمیگیره خیلی فانه! خصوصا اون تارگت ۲تایی که میگیرن پرتش میکنن! یا اونی که لگد میزنه تو صورتش! :D
- YouTube
من عصبی میشم کلی وقت میزارم یواشکی برم پشتشون فیل میشه فوش میکشم :D

من عصبی میشم کلی وقت میزارم یواشکی برم پشتشون فیل میشه فوش میکشم :D
نوشته رو سرشون قرمز اگر Fail قرار باشه، میتونی تنظیمات درجه سختی Instant Assassination را فعال کنی اگر خوشت نمیاد.

بلاخره ژاپن زیبا هم تمام شد با این قاب ۳نفره دوس داشتنی

View attachment 372125

برای من ۳۰ ساعت شد که البته ۲۳ ساعتش اصلی بود و‌ ۷ ساعت فرعی.الان میخوام بشینم بقیه فرعی ها رو هم برم.اصلا نمیشه از بازیش بخاطر مناظر فوق زیباش دل کند ! هر گوشش زیبایی اونم با تنوع ۴ فصل که گیم پلی را تغیر میده.روحم جلا پیدا کرد واقعا طراحی مپ بازی شاه کار هنری خالص هست وجب به وجب چپ و راست و بالا و پایین میشه با Photo Mode عکاسی کرد.
تجربه این مناظر زیبا را از دست ندید حتمی بازی را تجربه کنید

View attachment 372132
منم ۳۰ ساعت بازی کردم ولی تازه وسطای اکت دوم هستم فرعی زیاد دارم میرم حواسمم به تروفی ها هست کلا اینجور بازیا را سعی میکنم یه جوری برم تموم که شد تروفی پلات هم بالا بیاد :D

نوشته رو سرشون قرمز اگر Fail قرار باشه، میتونی تنظیمات درجه سختی Instant Assassination را فعال کنی اگر خوشت نمیاد.
آره بعد چندبار فهمیدم قرمز مینویسه .چه خوب برم فعالش کنم واقعا تو مخم بود🙏
.........
دوستان تنها کسیم عاشق fight با yasuke اس؟ این سیاه بودنشم از اول اهمیت ندادم اصلا تو مخم نرفت.

آره بعد چندبار فهمیدم قرمز مینویسه .چه خوب برم فعالش کنم واقعا تو مخم بود🙏
.........
دوستان تنها کسیم عاشق fight با yasuke اس؟ این سیاه بودنشم از اول اهمیت ندادم اصلا تو مخم نرفت.
احتمالا آره
کی بین یه دختر ناز ژاپنی
و
یه کاکا سیاه لندهور
دومی رو انتخاب میکنه

منم ۳۰ ساعت بازی کردم ولی تازه وسطای اکت دوم هستم فرعی زیاد دارم میرم حواسمم به تروفی ها هست کلا اینجور بازیا را سعی میکنم یه جوری برم تموم که شد تروفی پلات هم بالا بیاد :D
برای پلات این بازی اگر خیلی بخواد روی ماموریت های جانبی خارج از چارت ترور پا فشاری کنه بنظرم خیلی اذیت میشی.فرض کن وسط راه هر کسی را نجات بدی بهت ادرس یک شخص دیگه ای را در مکانی بسیار دورتر خودش میده که براش ماموریت انجام بدی.بعد اون شخص جدید خودش داستان و دیالوگ منحصربفرد داره !
هرچقدر توی بازی ریز میشم خیییییییییییلی گسترده هست ماموریت های فرعیش.فرعی های توی چارت بازی که جای خود حتمی باید کامل کرد اما خارج از چارت اگر برای تروفیش باید صد در صد همه رو انجام داد یعنی سرویس میشه گیمر.
یوبیسافت بدجوری سنگ تماما گذاشته توی این بازی.امیدوارم مشکلی براش پیش نیاد و اسپلینتر سل و گوست ریکان جدید را هم بتونه بسازه

احتمالا آره
کی بین یه دختر ناز ژاپنی
و
یه کاکا سیاه لندهور
دومی رو انتخاب میکنه
بحث ظاهری رو خودم انتخابم دخترس :D ولی yasuke اکشن باحالی داره.راحت میشه بیس رو clear کرد.مخصوصا اگه شب و بارونی باشه خیلی سینمایی میشه.

بحث ظاهری رو خودم انتخابم دخترس :D ولی yasuke اکشن باحالی داره.راحت میشه بیس رو clear کرد.مخصوصا اگه شب و بارونی باشه خیلی سینمایی میشه.
هرکدوم ویژگیای خاص خودشونو دارن و همین جذابشون کرده! یاسوکه یه بزن بهادر تانکه که گیم پلی باحالی داره واقعا. شاید به DNA سری نیاد ولی تجربه متفاوتیه به هر حال.
از اونور نائویی دقیقا چیزیه که این فرنچایز میخواد و مخفی کاری باهاش فوق العادس! شخصیت پردازی جذابیم داره!

View attachment 371948

اگه منتقدا ناراحت نمیشن که چرا به بقای یوبیسافت جهان خوار کمک کردم منم بازیو خریدم و به دستم رسید.

اساسین که گل سر سبدشون هست، باقی بازی هاشم دوست دارم. همینکه دائم تو بازیا تخیلی و فضایی و غول کشی و جادو نیست برا من نعمته وگرنه سالی یه بازی هم گیرم نمیومد شخصا (بنا به سلیقم که اون سبکا رو نیستم)

یه تاکتیکال شوترش مثل گوست ریکان کافیه که من علاقه ای به ورشکسته شدنشون نداشته باشم.
واقعا گل گفتی عزیزم
منم یوبیسافتو بهمین خاطر دوست دارم
چون بازیاشون واقع‌گرایانس فانتزی نیست
انسانvsانسان

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk

برای پلات این بازی اگر خیلی بخواد روی ماموریت های جانبی خارج از چارت ترور پا فشاری کنه بنظرم خیلی اذیت میشی.فرض کن وسط راه هر کسی را نجات بدی بهت ادرس یک شخص دیگه ای را در مکانی بسیار دورتر خودش میده که براش ماموریت انجام بدی.بعد اون شخص جدید خودش داستان و دیالوگ منحصربفرد داره !
هرچقدر توی بازی ریز میشم خیییییییییییلی گسترده هست ماموریت های فرعیش.فرعی های توی چارت بازی که جای خود حتمی باید کامل کرد اما خارج از چارت اگر برای تروفیش باید صد در صد همه رو انجام داد یعنی سرویس میشه گیمر.
یوبیسافت بدجوری سنگ تماما گذاشته توی این بازی.امیدوارم مشکلی براش پیش نیاد و اسپلینتر سل و گوست ریکان جدید را هم بتونه بسازه
اره بازی واقعا گسترده هست هر جا میری یهو یه نفر سبز میشه یه ماموریت بهت میده خودش تو board بازی یه دسته جدید ایجاد میکنه کلی کارای جدید برای انجام دادن باز میشه.
ولی از منظر تروفی خدا رو شکر لازم نیست همه چی را بگیری و همه کارها را انجام بدی یادمه سر والهالا باید همه جا را پاکسازی میکردی ۱۳۰ ۴۰ ساعت طول کشید پلات بشه.
ولی خب گشت و گذار تو بازی واقعا لذت بخشه عید هم هست بیکاریم و وقت ازاد هم زیاد :D

🔳 حمایت Hideki Kamiya از بازی Assassins Creed: Shadows

▫️خالق Devil May Cry و Bayonetta، طی پستی گفت:

احساس بدی داشتم که اینقدر مورد انتقاد قرار می‌گرفت، اما خوشحالم که به نظر می‌رسد هم در فروش و هم در نقدها عملکرد خوبی داشته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or