Multi Platform Assassin's Creed Shadows

Screenshot 2025-03-15 233529.png
عنوان جدیدی از سری Assassin's Creed در شوکیس این عنوان معرفی شد. این بازی بخشی از پروژه Assassin's Creed Infinity است که در همین شوکیس معرفی شد.
تاپیک جامع اینفینتی: Assassin's Creed Infinity
--------------------------------------------
سازنده: Ubisoft Quebec
ناشر: Ubisoft
تاریخ عرضه: 18 مارس 2025 (30 اسفند 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • در این نسخه سری به ژاپن فئودال سفر خواهد کرد.
  • بازی 2 شخصیت اصلی به نامهای Yasuke و Naoe خواهد داشت که به دلخواه خود میتوانید بین آنها سوئیچ کنید.
  • با پیشرفت در داستان بازی شاهد تغییر فصل خواهیم بود و بازی هر چهار فصل وجود دارد.
  • نائویی دارای یک قلاب است که می‌تواند آن را به لبه سقف‌های خانه‌های بازی و همچنین نقاط مختلف دیگر پرتاب کند و از آن برای بالا رفتن از اجسام استفاده کند.
  • تقریبا تمام آیتم های درون بازی می‌توانند به صورت پویا توسط سلاح های شما آسیب ببینند. به عنوان مثال کاتانا ها می‌توانند بوته ها و سبد ها را برش بزنند و علائم دقیق تیغه خود را بر جای بگذارند.
  • سیستم مبارزه سلاح های متنوعی از جمله کاتانا و Kanabo و نیزه Yari و Kunai و Kusarigama را در اختیار شما می‌گذارد.
  • دو شخصیت بازی دارای درخت های مهارت کاملا جدا از یک دیگر هستند ولی میتوانید از XP و منابع و سلاح های جمع آوری شده برای هر دو آنها استفاده کنید.
  • سیستم فصول همچنین بر روی رفتار NPCهای بازی تأثیر می‌گذارند. در تابستان سامورایی‌ها به جستجوی بازیکن بوته‌ها را از بین می‌برند، در زمستان آن‌ها به دور آتش و مکان‌های گرم تجمع می‌کنند و مسیر‌های جدید و سردتری رویت می‌شود.
  • اندازه نقشه بازی شبیه به نقشه‌ AC Origins خواهد بود و منطقه مرکزی ژاپن را به تصویر خواهد کشید.
  • بازی بخشی از پروژه اینفینیتی میباشد.
  • این نسخه توسط تیم و کارگردان پروژه‌های AC Odyssey و Immortals Fenix Rising ساخته میشود.
  • سبک بازی همچون نسخه‌های اریجینز، ادیسی و والهالا RPG خواهد بود.
تریلرها
-------------

تصاویر
-------------

آخرین ویرایش:
یوبیسافت خودش این کارو با خودش کرد.فارکرای که به فنا داد استار وارز و آواتارم که هر دو میتونن کلی فروش داشته باشن اون شکلی عرضه کرد.این اساسینم برنامه بود همون اذر بیاد دوبار تاخیر زدن و کار کردن روش همون موقع میومد متاش قطعا زیر ۸۰ بود.
کلا یوبیسافت اگر یکم رو ای پی هاش بیشتر کار میکرد عمق بیشتری میداد بهشون و یک فرمول ثابت تو هر بازی تکرار نمیکرد و همون رویه نسل ۷ میرفت اوضاعش این نبود.الکی فرمول برندش دست زد.اومد راه رفتن کبک تقلید کنه راه رفتن خودشم یادش رفت.
وگرنه یوبیسافت نسل ۷ کسی هست عاشقش نباشه بس که بازی هاش عالی و متنوع بودن. یسری ای پی مثل اسپلینترسل و پرنس اف پرشیا هم که کلا دو نسله یه بازی ازشون نداده و دارن خاک میخورن.
همه بازی هاش الان صرفا قابل بازین و همین زور داره که کمپانی که اونقدر هر بازیش متفاوت و بترکون بود الان یه بازیش متاش بالا ۸۰ شه و یکم وایبش متفاوت تر از بازی های اخیرش باشه راضیمون می کنه.در هر صورت آش کشک خالست باز کاچی به از هیچی.

آخرین ویرایش:
طرف یجوری پدر کشتگی داره که اومده بود شاکی چرا بازی جوایز رایگان میده! تنفرش به حدی بود که حتی خبر رو کات کرده بود و پولی جلوش داد! :)) بذارین به تنفرش ادامه بده.
آمار پیش فروش پشت سر Odyssey به عنوان رکورددار این سری بوده بعد میگه فروش ضعیفه! دفعه بعد که داخل بازی لاگین کردیم حتما یادمون میمونه که چی گفتی! :-j
یجوریم سیس طرفدار قدیمی برمیدارن انگار ما که داریم بازی میکنیم و لذت میبریم از زیر درخت دراومدیم! نه فقط شماها فن IPهای قدیمی نیستین تنها فرق اینه ما شرایطو زهرمار بقیه نمیکنیم و از بازیی که خوبه، لذت میبریم. توهم نمیسازیم که بازی فاجعس!
امثال تو طرفدار IPهای قدیمی نیستی که اگه بودی، با نخریدن بازیای الانش اعتراضتو نشون میدادی و تمام. تو از گند زدن به خوشی بقیه لذت میبری وگرنه دست تو خبر نمیبردی که ۴ نفرو با دروغ، ضد بازی کنی! یا هم سنگریت بیاد عکس پیش خرید کاربرارو که با کلی ذوق و شوق در شرایط دلار ۱۰۰ تومنی تهیه کردن، تحقیر کنه! جماعت شما هیتر خوشی بقیس همین!

حداقل ip ها میوفتن دست یه کمپانی دیگه و نجات پیدا میکنن.
اها همونطور که IPهای دوتا کمپانی دیگه قرار بود بیفته دست کمپانی ناجی و سنگشو به سینه میزدی؟ همون تعطیل شدن استودیو های فای راش نجات پیدا کردنه دیگه درسته؟!

آخرین ویرایش:
این ویدیو Digital Foundry رو در مورد مقایسه مود های PS5 و PS5 Pro رو اگه دوست دارید ببینید ، واقعا مقایسه جالبیه و همونطور که خودشون Title زدن ، یکی از بزرگترین پیشرفت های گرافیکی هستش بین این دو کنسول خصوصا در مورد مود Performance ؛ فکر کنم این اولین بازیه که اینجوری تفاوت بین Pro و مدل پایه پلی استیشن این نسل رو نشون داده ، برام خروجی که قراره GTA VI رو این کنسول بده هیجان انگیز شده :-bd:-bd:-bd ، لینک ویدیو

سال نو همگی مبارک
بخاطر اتفاقات عجیبی که ماه اسفند برام افتاد نتونستم فعلاً KCD2 رو تموم کنم و دیگه تو تعطیلات رو دور تند میرمش که زودتر برم سراغ AC :D
متا بازی با توجه به تأخیر ها فکر می کردم بیشتر شه و خوشحالم که دوستانی که بازی رو تهیه کردن راضی ان ولی با توجه به نقد ها و تکرار موجود در بازی احتمالش میدم که این رضایت بعد از ساعت ها نزولی شه :D
یه سری هم که طبق معمول بازی های یوبیسافت بدون تجربه بازی می کوبنش و سوار موج سراسری تخریب بیش از حد میشن؛ چیزایی که ازش دیدم یه اساسین همه پسند به نظر میومد و قطعاً که بازی نقص داره و فکر می کنم اگر این نسخه فروشش راضی کننده نشه دیگه یوبیسافت بذارتش تو استندبای….

• Like
Reactions: Destro
این ویدیو Digital Foundry رو در مورد مقایسه مود های PS5 و PS5 Pro رو اگه دوست دارید ببینید ، واقعا مقایسه جالبیه و همونطور که خودشون Title زدن ، یکی از بزرگترین پیشرفت های گرافیکی هستش بین این دو کنسول خصوصا در مورد مود Performance ؛ فکر کنم این اولین بازیه که اینجوری تفاوت بین Pro و مدل پایه پلی استیشن این نسل رو نشون داده ، برام خروجی که قراره GTA VI رو این کنسول بده هیجان انگیز شده :-bd:-bd:-bd ، لینک ویدیو
با اینکه اختلاف عملکرد تو مود پرفورمنس بین کنسول پایه و پرو واقعا میشد بگی در حد یه نسله ولی باز به نظرم یکم سونی شیطونی کرد تو پروموت کردن پرو وقتی گفت شما رو مود پرفورمنس به تنظیمات کوالیتی کنسول پایه دسترسی پیدا میکنید. البته نمیدونم اینو پای عملکرد خود کنسول بذارم یا سازنده ها. چون رو بازی های خود سونی واقعا همون مود کوالیتی رو روی پرفورمنس تحویل میده تقریبا. GTA تکلیف کنسولو مشخص میکنه واسه من :D

کسی دوست نداره یوبی سافت ورشکست شه ولی مشکل اینجاس اگه این بازی موفق بشه 2 سال دیگه یه ac دیگه با همین فرمول عرض می شه ، یوبی زمان splinter 1-3، Prince of persia 1-3 کجا زمان حالش کجا
hexe داستانش درمورد جادوگرسوزیه که کلا ایده از ریشه فمنیستیه و قطعا تک شخصیت مونث :D یه چیزی بسازن دندونامونم بریزه :D البته واقعا منتظر اون بازی هستم خیلی اتمسفر خفنی باید داشته باشه.

دوستان من بعد از 3 گانه اتزیو دیگه ac بازی نکردم اگه الان بهو بپرم این نسخه یا والهالا یا اودیسه ، اورجین ، یونیتی و ... رو بازی کنم ترتیب داستانی دارن >؟
--
با کارت 3050 میتونم با تنظیمات خوب و 60 بازیش کنم ؟؟

طرف یجوری پدر کشتگی داره که اومده بود شاکی چرا بازی جوایز رایگان میده! تنفرش به حدی بود که حتی خبر رو کات کرده بود و پولی جلوش داد! :)) بذارین به تنفرش ادامه بده.
آمار پیش فروش پشت سر Odyssey به عنوان رکورددار این سری بوده بعد میگه فروش ضعیفه! دفعه بعد که داخل بازی لاگین کردیم حتما یادمون میمونه که چی گفتی! :-j
یجوریم سیس طرفدار قدیمی برمیدارن انگار ما که داریم بازی میکنیم و لذت میبریم از زیر درخت دراومدیم! نه فقط شماها فن IPهای قدیمی نیستین تنها فرق اینه ما شرایطو زهرمار بقیه نمیکنیم و از بازیی که خوبه، لذت میبریم. توهم نمیسازیم که بازی فاجعس!
امثال تو طرفدار IPهای قدیمی نیستی که اگه بودی، با نخریدن بازیای الانش اعتراضتو نشون میدادی و تمام. تو از گند زدن به خوشی بقیه لذت میبری وگرنه دست تو خبر نمیبردی که ۴ نفرو با دروغ، ضد بازی کنی! یا هم سنگریت بیاد عکس پیش خرید کاربرارو که با کلی ذوق و شوق در شرایط دلار ۱۰۰ تومنی تهیه کردن، تحقیر کنه! جماعت شما هیتر خوشی بقیس همین!

اها همونطور که IPهای دوتا کمپانی دیگه قرار بود بیفته دست کمپانی ناجی و سنگشو به سینه میزدی؟ همون تعطیل شدن استودیو های فای راش نجات پیدا کردنه دیگه درسته؟!
Bellic جان حالا نمیخواد عصبانی بشی :D از اساسین راضی هستی؟ بازی کن حالشو ببر. نمیخواد پیگیر هیترایی مث من باشی.

کمال گراییت سر بازیای سونی رو باور کنم یا کژوال پسندیت و فن یوبی سافت بودنت؟:D
این دو تا باهم اصلا جور در نمیان.

--------------------

• Like
Reactions: Gotham Knight
Bellic جان حالا نمیخواد عصبانی بشی :D از اساسین راضی هستی؟ بازی کن حالشو ببر. نمیخواد پیگیر هیترایی مث من باشی.

کمال گراییت سر بازیای سونی رو باور کنم یا کژوال پسندیت و فن یوبی سافت بودنت؟:D
این دو تا باهم اصلا جور در نمیان.

--------------------
هر وقت دوتا بودن مدل خودت با هم جور در اومدن بعدش پیگیر ۲تایی دشمن فرضیت باش! :D حتی نمیدونی با کی طرفی بنده خدا! دیگه تو فاز جور در اومدن نیا که همه میشناسنت!

میبینی که همه دارن کیفشونو از بازی میبرن پس روی اخبار دروغت کار کن که نتیجه بهتری داره تا سیس طرفدار اومدن!:-j

بازی AAAAA یوبی سافت رو مشاهده میکنید! :D

View attachment 371773
فاجعه.. فاجعه.. فاجعه

تو سال 2025 و تو نسل 9 همچین هوش مصنوعی ای هست.... دوستان میگن اگه راکستار ساخته بود متاش 87 88 میشد ولی چون یوبیسافت ساخته اینطوری میکنن!! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or