Multi Platform Assassin's Creed Shadows

Screenshot 2025-03-15 233529.png
عنوان جدیدی از سری Assassin's Creed در شوکیس این عنوان معرفی شد. این بازی بخشی از پروژه Assassin's Creed Infinity است که در همین شوکیس معرفی شد.
تاپیک جامع اینفینتی: Assassin's Creed Infinity
--------------------------------------------
سازنده: Ubisoft Quebec
ناشر: Ubisoft
تاریخ عرضه: 18 مارس 2025 (30 اسفند 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • در این نسخه سری به ژاپن فئودال سفر خواهد کرد.
  • بازی 2 شخصیت اصلی به نامهای Yasuke و Naoe خواهد داشت که به دلخواه خود میتوانید بین آنها سوئیچ کنید.
  • با پیشرفت در داستان بازی شاهد تغییر فصل خواهیم بود و بازی هر چهار فصل وجود دارد.
  • نائویی دارای یک قلاب است که می‌تواند آن را به لبه سقف‌های خانه‌های بازی و همچنین نقاط مختلف دیگر پرتاب کند و از آن برای بالا رفتن از اجسام استفاده کند.
  • تقریبا تمام آیتم های درون بازی می‌توانند به صورت پویا توسط سلاح های شما آسیب ببینند. به عنوان مثال کاتانا ها می‌توانند بوته ها و سبد ها را برش بزنند و علائم دقیق تیغه خود را بر جای بگذارند.
  • سیستم مبارزه سلاح های متنوعی از جمله کاتانا و Kanabo و نیزه Yari و Kunai و Kusarigama را در اختیار شما می‌گذارد.
  • دو شخصیت بازی دارای درخت های مهارت کاملا جدا از یک دیگر هستند ولی میتوانید از XP و منابع و سلاح های جمع آوری شده برای هر دو آنها استفاده کنید.
  • سیستم فصول همچنین بر روی رفتار NPCهای بازی تأثیر می‌گذارند. در تابستان سامورایی‌ها به جستجوی بازیکن بوته‌ها را از بین می‌برند، در زمستان آن‌ها به دور آتش و مکان‌های گرم تجمع می‌کنند و مسیر‌های جدید و سردتری رویت می‌شود.
  • اندازه نقشه بازی شبیه به نقشه‌ AC Origins خواهد بود و منطقه مرکزی ژاپن را به تصویر خواهد کشید.
  • بازی بخشی از پروژه اینفینیتی میباشد.
  • این نسخه توسط تیم و کارگردان پروژه‌های AC Odyssey و Immortals Fenix Rising ساخته میشود.
  • سبک بازی همچون نسخه‌های اریجینز، ادیسی و والهالا RPG خواهد بود.
تریلرها
-------------

تصاویر
-------------

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا یه عده این بازیو اینقد میکوبن؟
AC خودش کلا یه سبک جداس بین بازیها. طرفدارای خودشو داره. همیشه هم متاش ثابت بوده. این یعنی تونسته هر چند سال یه بار, استاندارد هاشو بر اساس یه بازی با متای سبز ۸۰-۸۴ , با وجود ارتقای استاندارد های منتقدین و سختگیر شدنسون حفظ کنه. اونم توی سال هایی که خیلی بازیهای بزرگ AAA زیر ۸۰ یا نهایت ۸۰ میشن.
بازی هم کاملا سبکش مشخصه. هر چند وقت یه بار یه نسخه میاد ازش با گیم پلی طولانی و کلیر کردن پایگاه ها و کلی ماموریت های فرعی که شاید تکراری هم باشن. اما عرضه میشن که تا خرخره گیمرهای خودشو وارد یه دنیای فان کنن و تایمشونو پر کنن.
واقعا هم از یوبی سافت ممنونم که این بازی رو زنده نگه داشته و نذاشته صنعت گیم منتظر بازیهای تریپل A باشه که دهه به دهه عرضه میشه.
به شخصه این بازیو پری اوردر کردم و منتطرم جمعه بشه که با کله برم غرق دنیاش بشم. چون میدونم سبکش چطوریه و چقدر فانه و قراره چقد درگیرم کنه.
هروقت داستان خواستم, بالدورز گیت ۳ هست. میرم سراغ اون :دی بابا گرافیک رو ببینید لذت ببرید.
همین بازی رو اگه راکستار ساخته بود متاش زیر 87-85 نمیومد در کل خیلی به سری بازی اساسین کرید سخت گیری میشه

سلام و درود ، ضمن تبریک سال نو
دوستان راسته که آفلاین بازی کنی تروفی ها آنلاک نمیشه
میخواستم ظرفیت یک بگیرم، اگه اینطوریه نگیرم

همین بازی رو اگه راکستار ساخته بود متاش زیر 87-85 نمیومد در کل خیلی به سری بازی اساسین کرید سخت گیری میشه
موافقم با حرفت
ولی اینا همش تقصیر خودشونه
تکرا پشت تکرار، چهار تا کار رو هزار بار تکرار باید بکنیم

• Like
Reactions: jdepp
سلام و درود ، ضمن تبریک سال نو
دوستان راسته که آفلاین بازی کنی تروفی ها آنلاک نمیشه
میخواستم ظرفیت یک بگیرم، اگه اینطوریه نگیرم

موافقم با حرفت
ولی اینا همش تقصیر خودشونه
تکرا پشت تکرار، چهار تا کار رو هزار بار تکرار باید بکنیم
بله . منم خبرش رو خوندم به خاطر هاب انیموس جدید یوبیسافت هست که نباید ارتباطش با سرور قطع بشه

جوک سال ۱۴۰۴ :دی راکستار بدترین بازیش از بهترین بازی یوبی سافت بازم سرتره! من خودم فن این سری هستم ٬ اما بازی واقعن میفته رو تکرار و این ایراد اصلی یوبی سافته به نظرم

منم چند ساعتی بازی کردم و واقعا wow 😯
شروع طوفانی، گرافیک و موسیقی عالی
مبارزات هم خیلییی بهتر شدن از سرطانی که مبارزات mirage بود قشنگ تفاوت دو تا کاراکتر معلومه و صرفا پوسته ظاهری نیست 195b37265c265-screenshotUrl.jpg
مخفی کاری و انیمیشن های نائویی هم واقعا🔥🔥 195b372c43a64-screenshotUrl.jpg

احساس میکنم به بازی واقعا کم لطفی شده و مشکل الکی داشتن با بازی جدی😐
چیزی که برام خیلی جالبه اینکه پوشش گیاهی بازی و اشیا رو شما از هر طرف با شمشیر بزنید قشنگ از همون جهت برش میخوره
View attachment 195b373d66693-master_playlist.mp4

جوک سال ۱۴۰۴ :دی راکستار بدترین بازیش از بهترین بازی یوبی سافت بازم سرتره! من خودم فن این سری هستم ٬ اما بازی واقعن میفته رو تکرار و این ایراد اصلی یوبی سافته به نظرم
جوک نیست . یه واقعیتی در صنعت گیمینگ وجود داره که در امتیازدهی بازی ها این که اون بازی کشور , سازنده, ناشر و یا از کدوم جریان سیاسی اقتصادی تاثیر گرفته , نقش مثبت یا منفی داره حالا من نمیگم تاثیر رادیکال و شدید داره ولی به هر حال ساده لوحانه هست فکر کنیم سایت های نقد و برسی و تاثیر گذار صفر تا صد فقط به عملکرد خود بازی امتیاز میدن

ولی من بازم اعتقاد دارم سری اساسین کرید کمتر از حق واقعی خودش نمره کسب میکنه

طبق تجربه‌ای که تا الان داشتم با اختلاف نسبت به AC ‌های چند سال اخیر بهتره و بنظرم احتمالا بخاطر حواشیش واقعا آندرریتده ...

من کلا اهمیت دادن به متاکریتیک و نقدهای بازی‌ها مشکلی ندارم و اتفاقا برام مهم و جذابه، ولی متاسفانه بعضی وقتها حواشی و مسائل نامربوط به کیفیت و تراز بازی قاطی نقدها میشه.
طی دو - سه سال اخیر Hogwarts Legacy ، Dragon's Age Veilguard هم بنظرم قربانی شدن که جالبه دلایل حواشی هم 180 درجه متفاوت و در مقابل هم بوده.

تا اینجا چیزی که قطعی میتونم بگم کامبت و گرافیک بازی عالیه.

کلا به اساسین کم لطفی میشه
من نمیگم mirage فوقالعاده بود ، ولی خیلی یهم حال داد و کلا هرچی اساسین تا الان منتشر شده رو با عشق تموم کردم 😬 (بعضیا خیلی خوب بعضیا ضعیف تر.. ولی بازم حال داده)
کلا حس میکنم واقعا از چیزی که حقشه نمراتش کمتر میشه من تو ذهنم کلا +۵ نمره بیشتر در تظر میگیرم 😬 با این ذهنیت بازی میکنم
این نمره ها یه ذهنیتی بصورت ثابت تو ذهن ایجاد میکنن ، ولی کسی که مخصوصا فن اساسین باشه ، قطعا خیلی با این بازی حال میکنه چون اون چیزی که از بازی میخاد رو واقعا میدونه که بازی بهش میده! حالا این که اینقد هم پر گرافیک و روون و کامبت خفنی داره! مخصوصا گیم پلی naoe

چقدر خوشحال کنندس هرکسی که ذره ای شدوز رو پلی داده شیفته بازی شده و داره ازش به حق تعریف میکنه! در سطح وسیع در نظر بگیری میشه تبلیغ دهان به دهان که فروش بازی رو قطعا حسابی بوست میکنه!
باید متشکر بود که اون جو حال به هم زن با دار و دسته ای که سیاه لشکرش بودن تا تجربه این بازیو به پلیراش زهرمار کنن کار به جایی نبردن! دم هرکی پیش خرید کرد گرم و مرسی از یوبیسافت که بازی به این خوبی تحویلمون داد! :D

دوست عزیز, راک استار بین هر بازیش, سه نسل کنسول عوض میشه:دی یوبی سافت توی هر نسل ۵ تا AC میده. راک استار بین دوتا تریلرش برای یه بازیش , ۴ تا اساسینس کرید میاد :دی مقایسه ی درست بکنین حداقل :دی
صنعت گیم نیاز به زنده بودن داره. با وجود‌ همه ی این تکراری شدناش, دنیای بازی غنیه. اونقدری خوب هست که متای ۸۲ توی سال ۲۰۲۵ بگیره. اونم با این حجم از هجمه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or