Multi Platform Assassin's Creed Shadows

Screenshot 2025-03-15 233529.png
عنوان جدیدی از سری Assassin's Creed در شوکیس این عنوان معرفی شد. این بازی بخشی از پروژه Assassin's Creed Infinity است که در همین شوکیس معرفی شد.
تاپیک جامع اینفینتی: Assassin's Creed Infinity
--------------------------------------------
سازنده: Ubisoft Quebec
ناشر: Ubisoft
تاریخ عرضه: 18 مارس 2025 (30 اسفند 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • در این نسخه سری به ژاپن فئودال سفر خواهد کرد.
  • بازی 2 شخصیت اصلی به نامهای Yasuke و Naoe خواهد داشت که به دلخواه خود میتوانید بین آنها سوئیچ کنید.
  • با پیشرفت در داستان بازی شاهد تغییر فصل خواهیم بود و بازی هر چهار فصل وجود دارد.
  • نائویی دارای یک قلاب است که می‌تواند آن را به لبه سقف‌های خانه‌های بازی و همچنین نقاط مختلف دیگر پرتاب کند و از آن برای بالا رفتن از اجسام استفاده کند.
  • تقریبا تمام آیتم های درون بازی می‌توانند به صورت پویا توسط سلاح های شما آسیب ببینند. به عنوان مثال کاتانا ها می‌توانند بوته ها و سبد ها را برش بزنند و علائم دقیق تیغه خود را بر جای بگذارند.
  • سیستم مبارزه سلاح های متنوعی از جمله کاتانا و Kanabo و نیزه Yari و Kunai و Kusarigama را در اختیار شما می‌گذارد.
  • دو شخصیت بازی دارای درخت های مهارت کاملا جدا از یک دیگر هستند ولی میتوانید از XP و منابع و سلاح های جمع آوری شده برای هر دو آنها استفاده کنید.
  • سیستم فصول همچنین بر روی رفتار NPCهای بازی تأثیر می‌گذارند. در تابستان سامورایی‌ها به جستجوی بازیکن بوته‌ها را از بین می‌برند، در زمستان آن‌ها به دور آتش و مکان‌های گرم تجمع می‌کنند و مسیر‌های جدید و سردتری رویت می‌شود.
  • اندازه نقشه بازی شبیه به نقشه‌ AC Origins خواهد بود و منطقه مرکزی ژاپن را به تصویر خواهد کشید.
  • بازی بخشی از پروژه اینفینیتی میباشد.
  • این نسخه توسط تیم و کارگردان پروژه‌های AC Odyssey و Immortals Fenix Rising ساخته میشود.
  • سبک بازی همچون نسخه‌های اریجینز، ادیسی و والهالا RPG خواهد بود.
تریلرها
-------------

تصاویر
-------------

آخرین ویرایش:
این مورد هم دیگه مثل خیلی از موارد دیگه تو این مملکت قفله
یا کلا نباید بخری و قیدشو بزنی یا بخوای ۶ ماه بعد بخری با تخفیف بازم گرون تر از قیمت ۶ ماه قبلش میشه :))
البته روی استیم میشه اکانت شارژ کرد و بعدا موقع تخفیف بازی خرید تا با بقیه شارژ بشه یک بازی دیگه خرید مگه اینکه شانس بد اکانت هک بشه

تو این مملکت 45 ساله که همین وضعه.
مخصوصا تو این 20سال اخیر کلا یه شرایط دیگه داشته و همیشه همینطور بوده ، شاید سر جمع 5-4 سال این وسط شرایط شبه نرمالی برای جهان سوم بودن داشتیم ولی باقیش همینطور مزخرف بوده.

خب پس صبر کنین که کرک بشه یا با اکانت اشتراکی ، هکی ، کنسول جیلبرک و... تجربش کنین:))

در کل متای خوبی گرفت بازی و منتقدا سر جمع راضی بودند.
من هم به خاطر گرافیک و آب وهوای شاهکارش و اینکه کلا محیط و سبک مبارزات ژاپنی رو دوست دارم قطعا بازی رو بازی خواهم کرد.
فقط کاش یاسوکه کلاً تو بازی نبود.
دوستان یک چیز دیگه رو هم درنظر نمی‌گیرند که این بازی بعد از دوتا تأخیر تازه شده این.
فرض کنید شش ماه پیش میومد و چه ابرفاجعه‌ای میشد کلا فن‌هایی که غیر منطقی از یوبی‌سافت حمایت می‌کنن رو درک نمی‌کنم:Cheesygrin::D

یاسوکه خیلی بهتر از نائوئه هست . هم از نظر وویس اکتینگ هم دیالوگ
بله از اون لحاظ که خوبه.
مشکلی که من دارم با ایشون بیشتر مشکل گیم‌پلی‌ای هست که زیاد با گیم‌پلی و آزادی عمل سری Assassin's Creed نمی‌خونه که منتقدا هم بهش اشاره کردند.
جدا لازم نبود بیان دوتا کرکتر اصلی تعریف کنن که فقط یکیشون سبک مبارزه heavy داشته باشه.
میتونستن یک کارکتر طراحی کنن که خود پلیر بتونه نسبت به سبکی که دوست داره مبارزاتشو شخصی سازی کنه.

دوستانی که بازیو تجربه کردید من یکم گمراه شدم اینکه متای بازی چیز خیلی قابل استنادی نیست و خیلی بازیها بودن متای پایینی داشتن و من به شدت لذت بردم ازشون ولی سری های آخر اساسینز بخصوص Mirage بشدت تو ذوقم زده بود و الانم که نقد و برسی هارو میخونم هرکس یه چیز گفته یکی خیلی تعریف کرده یکی خیلی کوبیده و خوب سوال من اینه که من برای این ایام اندازه یه بازی بودجه کنار گذاشتم و هنوز wukong رو هم تجربه نکردم :-??بنظرتون ارزش خرید داره آیا الان یا صبر کنم بعدا که تخفیفی چیزی خورد بگیرمش؟

دوستانی که بازیو تجربه کردید من یکم گمراه شدم اینکه متای بازی چیز خیلی قابل استنادی نیست و خیلی بازیها بودن متای پایینی داشتن و من به شدت لذت بردم ازشون ولی سری های آخر اساسینز بخصوص Mirage بشدت تو ذوقم زده بود و الانم که نقد و برسی هارو میخونم هرکس یه چیز گفته یکی خیلی تعریف کرده یکی خیلی کوبیده و خوب سوال من اینه که من برای این ایام اندازه یه بازی بودجه کنار گذاشتم و هنوز wukong رو هم تجربه نکردم :-??بنظرتون ارزش خرید داره آیا الان یا صبر کنم بعدا که تخفیفی چیزی خورد بگیرمش؟
صبر کن ریلیز شه و همه چه فن ها ، چه خنثی ها چه هیتر ها :دی
نظرات رو بدن ،
مخصوصا یوزر اسکور ، میتونه قابل استناد تر باشه ، نمرات بالا میتونه خریداری شده باشه یا حتی مورد هست فلان کانال و یوتوبر چون سازنده کد بازی رو داده بهشون آب از لب و لوچه شون آویزون شده!
از طرفی هم همانطور نمرات پایین هم‌ میتونه از روی غرض ورزی و هیت دادن واسه حواشی ای که بازی داشت باشه.
فعلا صبر کن ، گیم پلی هاش هم ببین ، اگه خوشت اومد بگیر ، ووکان هم متفاوته از این ولی قطعا عنوان ارزشمندیه و واجبه تجربه کردنش.

صبر کن ریلیز شه و همه چه فن ها ، چه خنثی ها چه هیتر ها :دی
نظرات رو بدن ،
مخصوصا یوزر اسکور ، میتونه قابل استناد تر باشه ، نمرات بالا میتونه خریداری شده باشه یا حتی مورد هست فلان کانال و یوتوبر چون سازنده کد بازی رو داده بهشون آب از لب و لوچه شون آویزون شده!
از طرفی هم همانطور نمرات پایین هم‌ میتونه از روی غرض ورزی و هیت دادن واسه حواشی ای که بازی داشت باشه.
فعلا صبر کن ، گیم پلی هاش هم ببین ، اگه خوشت اومد بگیر ، ووکان هم متفاوته از این ولی قطعا عنوان ارزشمندیه و واجبه تجربه کردنش.
آره باید صبر کرد تا فردا پس فردا که کامل ریلیز شد ببینیم چجوریاس و دوستان چی میگن..
بیشتر از برسی بقیه میشه فهمید ارزش خرید داره یا نه وگرنه از روی گیم پلی و تریلر زیاد نه الانم که کلی ازش ویدیو اومده ولی من بعد از mirage تجربه شد برام از روی گیم پلی خالی حتی اونایی که fan made هستن نتیجه نگیرم... یادمه گیم پلیو میدیدم میگفتم به به بعد از خرید همش شد اه اه :D

من یه چند سالیه به خاطر کار و مشغله اصلا نمیرسم گیم بزنم. امروز یکی از بچه ها متای گیم و review ها رو برام فرستاد دیگه سریع پا شدم رفتم توپخونه کنسول و گیم رو با هم گرفتم :D
نسل قبل هم یادمه صرفا به خاطر AC Unity رفتم کنسول بعدی. با اینکه الانم اصلا وقت و برنامشو نداشتم ولی ظاهرا AC Shadows از اون گیم هاست که تجربه اش از نون شب هم واجب تره. محتویات نسخه Special Edition رو هم تو همین پست میذارم.

پ.ن: آقا یه زمان گیم رو روز لانچ تو ایران میخریدیم 300 هزار تومن. 6 میلیون و فاکینگ 400 جدی الان گیم لانچه؟ :D بعد کنسول 52 تومن!! چیه داستان واقعا الان این قیمتاست یا من اشتباه کارت کشیدم کلا؟!

IMG_1023.jpg IMG_1028.jpg

من یه چند سالیه به خاطر کار و مشغله اصلا نمیرسم گیم بزنم. امروز یکی از بچه ها متای گیم و review ها رو برام فرستاد دیگه سریع پا شدم رفتم توپخونه کنسول و گیم رو با هم گرفتم :D
نسل قبل هم یادمه صرفا به خاطر AC Unity رفتم کنسول بعدی. با اینکه الانم اصلا وقت و برنامشو نداشتم ولی ظاهرا AC Shadows از اون گیم هاست که تجربه اش از نون شب هم واجب تره. محتویات نسخه Special Edition رو هم تو همین پست میذارم.

پ.ن: آقا یه زمان گیم رو روز لانچ تو ایران میخریدیم 300 هزار تومن. 6 میلیون و فاکینگ 400 جدی الان گیم لانچه؟ :D بعد کنسول 52 تومن!! چیه داستان واقعا الان این قیمتاست یا من اشتباه کارت کشیدم کلا؟

اول اینکه مبارکت باشه.
دوم اینکه شما خارج از ایران بودی و تازه برگشتی؟ چون تا جایی که یادمه اینجا همیشه گرونی بوده. هر روز گرون‌‌تر از دیروز. حالا چند سالیه شتابش خیلی بیشتر شده :D
به هر حال بازی کن لذتشو ببر که فردامون هم مشخص نیست :D

پ.ن: آقا یه زمان گیم رو روز لانچ تو ایران میخریدیم 300 هزار تومن. 6 میلیون و فاکینگ 400 جدی الان گیم لانچه؟ :D بعد کنسول 52 تومن!! چیه داستان واقعا الان این قیمتاست یا من اشتباه کارت کشیدم کلا؟

داداش انگار از بچه های اصحاب کهف هستی :D

خیلی وقته برای یک بازی اینقدر هایپ نبودم. ما آماده ایم: We work in the dark to serve the light 8->

• Like
Reactions: mobile1199
اول اینکه مبارکت باشه.
دوم اینکه شما خارج از ایران بودی و تازه برگشتی؟ چون تا جایی که یادمه اینجا همیشه گرونی بوده. هر روز گرون‌‌تر از دیروز. حالا چند سالیه شتابش خیلی بیشتر شده :D
به هر حال بازی کن لذتشو ببر که فردامون هم مشخص نیست :D
مرسی :دی:Rose:
میرم و میام اونور میدونستم حدودی چه قدره فکر میکنم Sharaf DG و Jumbo دبی یه چیزی حدود 2000 درهم باشه الان کلا ولی ریالی (ریال ایران نه عمان :دی) اصلا تو تصورم هم نمیگنجید یه کنسول و گیمش همچین قیمتی باشه. خدا آخر و عاقبت هممونو بخیر کنه... :دی

داداش انگار از بچه های اصحاب کهف هستی :D

خیلی وقته برای یک بازی اینقدر هایپ نبودم. ما آماده ایم: We work in the dark to serve the light 8->
=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or