Multi Platform Assassin's Creed Shadows

Screenshot 2025-03-15 233529.png
عنوان جدیدی از سری Assassin's Creed در شوکیس این عنوان معرفی شد. این بازی بخشی از پروژه Assassin's Creed Infinity است که در همین شوکیس معرفی شد.
تاپیک جامع اینفینتی: Assassin's Creed Infinity
--------------------------------------------
سازنده: Ubisoft Quebec
ناشر: Ubisoft
تاریخ عرضه: 18 مارس 2025 (30 اسفند 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • در این نسخه سری به ژاپن فئودال سفر خواهد کرد.
  • بازی 2 شخصیت اصلی به نامهای Yasuke و Naoe خواهد داشت که به دلخواه خود میتوانید بین آنها سوئیچ کنید.
  • با پیشرفت در داستان بازی شاهد تغییر فصل خواهیم بود و بازی هر چهار فصل وجود دارد.
  • نائویی دارای یک قلاب است که می‌تواند آن را به لبه سقف‌های خانه‌های بازی و همچنین نقاط مختلف دیگر پرتاب کند و از آن برای بالا رفتن از اجسام استفاده کند.
  • تقریبا تمام آیتم های درون بازی می‌توانند به صورت پویا توسط سلاح های شما آسیب ببینند. به عنوان مثال کاتانا ها می‌توانند بوته ها و سبد ها را برش بزنند و علائم دقیق تیغه خود را بر جای بگذارند.
  • سیستم مبارزه سلاح های متنوعی از جمله کاتانا و Kanabo و نیزه Yari و Kunai و Kusarigama را در اختیار شما می‌گذارد.
  • دو شخصیت بازی دارای درخت های مهارت کاملا جدا از یک دیگر هستند ولی میتوانید از XP و منابع و سلاح های جمع آوری شده برای هر دو آنها استفاده کنید.
  • سیستم فصول همچنین بر روی رفتار NPCهای بازی تأثیر می‌گذارند. در تابستان سامورایی‌ها به جستجوی بازیکن بوته‌ها را از بین می‌برند، در زمستان آن‌ها به دور آتش و مکان‌های گرم تجمع می‌کنند و مسیر‌های جدید و سردتری رویت می‌شود.
  • اندازه نقشه بازی شبیه به نقشه‌ AC Origins خواهد بود و منطقه مرکزی ژاپن را به تصویر خواهد کشید.
  • بازی بخشی از پروژه اینفینیتی میباشد.
  • این نسخه توسط تیم و کارگردان پروژه‌های AC Odyssey و Immortals Fenix Rising ساخته میشود.
  • سبک بازی همچون نسخه‌های اریجینز، ادیسی و والهالا RPG خواهد بود.
تریلرها
-------------

تصاویر
-------------

آخرین ویرایش:
دوست عزیز, راکس استار بین هر بازیش, سه نسل کنسول عوض میشه:دی یوبی سافت توی هر نسل ۵ تا AC میده. راک استار بین دوتا تریلرش برای یه بازیش , ۴ تا اساسینس کرید میاد :دی مقایسه ی درست بکنین حداقل :دی
صنعت گیم نیاز به زنده بودن داره. با وجود‌ همه ی این تکراری شدناش, دنیای بازی غنیه. اونقدری خوب هست که متای ۸۲ توی سال ۲۰۲۵ بگیره. اونم با این حجم از هجمه.
دوست عزیز یک دور دیگه کامنت هارو بخون ببین کی مقایسه کرد :دی مگه من گفتم یوبی سافت بازی نباید بسازه؟

• Like
Reactions: FERYGAMER
در مورد این حواشی و ماجراهایی که برای بعضی از بازی‌ها اتفاق می‌افته، بهترین کار اینه که اگه احساس می‌کنین بازی با سلیقه‌تون جور هست، تا قبل از تجربه‌ش سراغ بحث‌های جانبی نرین. :دی سعی کنین اول بازی رو تموم کنین و بعد برین دنبال ماجراهای فجازی، چون در غیر این صورت انقدر یه سری چیزها رو توی چشم آدم فرو می‌کنن که بازی کوفت می‌شه و وسط مأموریت‌های مختلف، هی یاد اون مسائل می‌افتین.
این پروسه، یه سری مراحل مشخص داره. اول یه سوژه‌ای توی بازی پیدا می‌شه و یه عده تکلیف‌شون رو قبل از انتشارش مشخص می‌کنن و دیگه هر چیزی ازش می‌بینن، با نفرت همراهه. بازی برای این دوستان تبدیل به زباله می‌شه و از طرفدارهای بازی هم شاکی می‌شن که به چه جرئتی باهاش حال می‌کنن و باید خجالت بکشن! :دی
بعد که نوبت به نقدها می‌رسه، اگه امتیازها متوسط یا خوب باشن، شاهد شوکه شدن دوستانی هستیم که در حالی که یک ثانیه هم بازی رو تجربه نکردن، می‌گن «چطور امکان داره؟ :o قضیه خیلی مشکوکه!» و در اینجا مشخص می‌شه که منتقدها رشوه گرفتن و میانگین واقعی بازی باید ۶۰ باشه. مرحله بعدی هم باز شدن درهای متاکریتیک به روی جماعت مشتاق هست که بریزن بخش امتیاز کاربرها رو زرد کنن. این وسط عزیزان یوتیوبر هم هستن که می‌دونن این بحث‌ها خیلی جذابیت داره و باعث افزایش بیننده و در نتیجه افزایش درآمد می‌شه و هر وقت احساس کنن موقعیت مناسبه، موج‌سواری می‌کنن و یه تیتر زرد و عکس مسخره می‌ذارن و بازی موردنظر رو می‌کوبن و حالش رو می‌برن. مرحله آخر هم که بحث فروش هست و اگه خوب نفروشه، جشن‌های باشکوهی برگزار می‌شه و اگه خوب بفروشه، احتمالاً منتهی می‌شه به مسخره کردن ملت بابت فریب خوردن از بازیسازهای شیطان‌صفت.
الآن هم که سوژه اصلی اینه که یاسوکه سیاهه و در ژاپنِ اون دوران فلان کار رو می‌کنه که در واقعیت همچین چیزی نبوده. پس دیگه باید تک‌تک زوایای بازی به گند کشیده بشه و بگردن از توی یه بازی چند ده ساعته، یه سری کلیپ دربیارن و بازی رو باهاش منهدم کنن. حالا اگه بگی خود استودیوهای ژاپنی هم توی بازی‌هایی مثل Nioh و Samurai Warriors سراغ این بنده خدا رفته بودن، می‌گن نه آقا، اون بازی‌ها فانتزی بودن ولی Assassin's Creed اوج واقع‌گرایی هست و نباید توی تاریخ دست می‌برد! :|
احتمالاً به خاطر همین واقع‌گرایی بوده که توی بهترین نسخه از این مجموعه یعنی AC2 با پاپ الکساندر ششم مبارزه می‌کردیم، در حالی که ایشون با یه وسیله مخوف علمی‌تخیلی، بهمون لیزر شلیک می‌کرد! یا توی Odyssey بعد از مبارزه با مدوسا و رفقا، توی آتلانتیس به دیدار فیثاغورس (فیثاغورث) می‌رفتیم که در ۱۵۰ سالگی با عصای سحرآمیزش منتظرمون بود! یعنی میزان واقع‌گرایی و اهمیت دادن به پیشینه‌ی شخصیت‌های واقعی، رقابت تنگاتنگی با سری Fate داره! :دی
---------------
کلاً راه گریزی از این وضعیت نیست و بلایی هست که سر بعضی از بازی‌ها میاد. ولی همون‌طور که گفتم، بهترین کار اینه که از این بحث‌ها دور باشین و نهایتش وقتی بازی رو تموم کردین، برای تنوع و سرگرمی برین سراغ حواشی، نه قبلش.

آخرین ویرایش:
من هم 5 ساعتی بازی کردم و بنظرم از نظر گیمپلی قطعا یه تکامل واقعی برای سری هست و از نظر داستان هم تا اینجا به نظرم میاد که بیشتر از عناوین قبلی اهمیت دادن به داستان مخصوصا مقدمه بازی خیلی طولانی، مفصل و پر از Cutscene ـه. از نظر طراحی محیط یوبیسافت همیشه عالی بوده و بنظرم یکی از بهترینها تو صنعت بودن همیشه و واسه این بازی هم دقیقا همینه، خیره کننده هست و اگر Codex هایی که تو با حرکت تو محیط آنلاک میکنید رو بخونید متوجه میزان توجه که شده در این مسئله به راحتی میشید.

وضعیت حواشی تو صنعت گیم هم انقدر مضحک شده که به شخص ـه همه چی بلاک. تک تک بازیهایی که دارن میان داستان دارن AC که سهل چون کیسه بوکس هم شده! ما که لذت میبریم تا بازی پر حاشیه بعدی بیاد تا از اونم لذت ببریم. :>

خب بعد ۵ ساعت بازی تقریبا تازه دارم وارد داستان اصلی میشم و نکته اینه که بین رسیدن به ماموریت اصلی تقریبا یک ساعت مشغول معبد و محیط بازی شدم و این برای من که توی ۳ نسخه قبلی محیط بازی من رو جذب نکرد واقعا خیلی خوبه.
Naoe هم واقعا حس یه اساسین و شینوبی رو منتقل می‌کنه.کاملا هم چه از نظر فیزیک بدنی و چه از نظر مبارزه.هر چه قدر تعریف میراژ رو کرد یوبی سافت اما با naoe موفق شد اون حس قبل رو برگردونم.
پ.ن:اسم اسب رو نمیشه عوض کرد؟خیلی ضایعه😂

بعد که نوبت به نقدها می‌رسه، اگه امتیازها متوسط یا خوب باشن، شاهد شوکه شدن دوستانی هستیم که در حالی که یک ثانیه هم بازی رو تجربه نکردن، می‌گن «چطور امکان داره؟ :o قضیه خیلی مشکوکه!» و در اینجا مشخص می‌شه که منتقدها رشوه گرفتن و میانگین واقعی بازی باید ۶۰ باشه. مرحله بعدی هم باز شدن درهای متاکریتیک به روی جماعت مشتاق هست که بریزن بخش امتیاز کاربرها رو زرد کنن. این وسط عزیزان یوتیوبر هم هستن که می‌دونن این بحث‌ها خیلی جذابیت داره و باعث افزایش بیننده و در نتیجه افزایش درآمد می‌شه و هر وقت احساس کنن موقعیت مناسبه، موج‌سواری می‌کنن و یه تیتر زرد و عکس مسخره می‌ذارن و بازی موردنظر رو می‌کوبن و حالش رو می‌برن. مرحله آخر هم که بحث فروش هست و اگه خوب نفروشه، جشن‌های باشکوهی برگزار می‌شه و اگه خوب بفروشه، احتمالاً منتهی می‌شه به مسخره کردن ملت بابت فریب خوردن از بازیسازهای شیطان‌صفت.
آگاهی واقعی یعنی این که بفهمی هم نقد های مثبت پولی هستن و هم نقد های منفی (یعنی در واقع اونی که امتیاز پایین میده یا شیرینیشو ندادن یا از یه جای دیگه پول گرفته :دی) و امتیاز کاربر تو متاکریتیک و غیره هم اکثرا بات هستن :دی راه حل صحیح اینه که همه چی رو با یه پوزخند رد کنی برن :دی

سناریو های بازی واقعا کرینج و مسخره و بچه گونست وویس اکتینگ npc ها و مخصوصا naoe کاملا مبتدیه. از اولین بازی هاییه که اعصاب دیدن کات سین هاشو نداشتم و همرو رد کردم . موسیقیشو من دلیل این همه تعریف رو نفهمیدم چون واقعا هیچ همخونی با تم نداره انگار سبک کانتری رو با هیپ هاپ امریکایی قاطی ژاپنی کردن! گیم پلی قابل قبوله مخفی کاری صرفا از نظر شناسایی انمی و موومنت تغییر کرده بخاطر استفاده از سایه و دراز کشدن روی زمین و یه سری المنت ها مثل مخفی شدن بالای سقف و یا شناسایی پشت اجسام به نسبت ارتفاعشون . در کل بهتره از فول سیو استفاده بشه صرفا واسه تجربه یه سری از مراحل خاصش وگرنه ریفاند کردنش گزینه ی بهتریه !

• Like
Reactions: Gotham Knight
Screenshot_20250320_192845_Samsung Internet.jpg

آمار فروش بازی هم فاجعه هست با توجه به توقعی که یوبی سافت داشته!
Dragon age vileguard تا ۹۰ هزار نفر همزمان هم رفت و بیش از ۲ برابر این بود و اونجوری کله شد!
امیدوارم هرچه سریع تر یوبی سافت ورشکست بشه و به فروش برسه!

و در آخر هم جا داره به اونایی که اینجا اومدن با افتخار گفتن که ما بازیو خریدیم، بگم که واقعا متاسفم واستون و ننگ بر شما :D

View attachment 371782

Dragon age vileguard تا ۹۰ هزار نفر همزمان هم رفت و بیش از ۲ برابر این بود و اونجوری کله شد!

و در آخر هم جا داره به اونایی که اینجا اومدن با افتخار گفتن که ما بازیو خریدیم، بگم که واقعا متاسفم واستون و ننگ بر شما :D
قشنگ امثال شما پدرکشتگی دیرینه ای انگار دارن با یوبیسافت : )))
که دعا میکنین ورشکست شه !!
خیلی جالبه :)) انگار حال خوبتون وابسته به اینه که یوبیسافت و اساسین گند بزنه

والا من نمیدونم ورشکستگی یه کمپانی بازی سازی اونور آب ها چه خوشحالی ای واسه جوان ایرانی داره؟!
خودم موافق بعضی سیاست هاشون نیستم ولی الان در حال حاضر پرنس اف پرشیا و موتورفست و والهالا دارم پلی میدم :دی بعدا هم منتظر چندتا عنوان دیگه ازشونم!

View attachment 371782

View attachment 1742495108068.mp4

قشنگ امثال شما پدرکشتگی دیرینه ای انگار دارن با یوبیسافت : )))
که دعا میکنین ورشکست شه !!
خیلی جالبه :)) انگار حال خوبتون وابسته به اینه که یوبیسافت و اساسین گند بزنه
والا من نمیدونم ورشکستگی یه کمپانی بازی سازی اونور آب ها چه خوشحالی ای واسه جوان ایرانی داره؟!
خودم موافق بعضی سیاست هاشون نیستم ولی الان در حال حاضر پرنس اف پرشیا و موتورفست و والهالا دارم پلی میدم :دی بعدا هم منتظر چندتا عنوان دیگه ازشونم!
بله پدرکشتگی دارم با یوبی سافت.
کمپانی ای هست که ip همی مورد علاقم مث اساسین و ریمن و پرنس رو خراب کرده. ادامه پرنس مترویدونیا رو هم کنسل کرد.
من با اساسین ۲ زندگی کردم.
الان معلومه که از ورشکستگیش خوشحال میشم. حداقل ip ها میوفتن دست یه کمپانی دیگه و نجات پیدا میکنن.
حالا شما هرچی میخواین برچسب هیتر بزنید.
یوبی سافت کمپانی مزخرفیه. بازیای جدیدشم یکی از یکی مزخرفتر( به استثنای pop lost crown)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or