DeanAmbrose
کاربر سایت
دوستان عزیز من یه مدت زیادی هست که دست به xbox نزدم..
میخواستم بدونم الان بخوام brotherhood و revelation رو بازی کنم باید چه نسخه ای از LT داشته باشم؟ دستگاهم هم اسلیم با LT 1.9 هستش؟؟
شرمنده اینجا پست کردم
دوست عزیز شما lt2 بریزین و جفتشونو میتونین با خیال راحت بازی کنین . موفق باشین باز سوالی داشتین پ.خ بدین تا کمکتون کنم .
اگه منظورت همونجاییه که همه جا آتیش گرفته:سلام دوستان عزیزنمیدونم جای درستی پرسیدم یا نه اگه نه آدرس بدین اونجا بپرسم ممنون
همین بازی رو یه جاش گیر کردم اونجا که از یه قلعه میریم بالا بد میپرم داخلش و آویزون میشیم بد خراب میشه همه چی و میفتیم پایین بد دریاچه هست و صدای آب میاد و بد از بالا داریم میریم یه جاش میپریم بد یه چیزایی آویزون هست میگیریمش و مسچرخه مارو یه کم اونور تر میپریم پایین اونجا موندم نه جایی هست بپرم نه میتونم از جایی برم بالا چه کار کنم
ممنون
شما باید یه کم دورخیز کنی بعد بپری وقتی پریدی B رو نگه دار تا پرش بلند انجام بده، قبلش خودش آموزشش رو داده بود. اگه B رو نگیری میچرخه میره اونور که هیچی نیست.سلام دوستان عزیز نه آتیش کجاست از یه جای بلند میره بالا میاد داخلش بد زیر پاش خراب میشه و آویزون میشه دیوار و میگیره و چوب هایی که هست بد مثل یه سفره زیر زمینی هستش آب در جریانه و اینا همینجوری که میره جلو یه جاش باید بپره که یه چیز آویزون هست مثل اون که از جرثقیل آویزونه میگیره و میچرخه و اونور پیاده میشه بدش هیچ جایی نمیتونم برمممم
کمککککککککک
دوستان من تو سکوینس 6 گیر کردم. جایی که باید به صورت پنهانی 4 نگهبان رو کشت و بعد اونی که داره شلاق میزنه رو کشت. اون چهار نفر رو میکشم ولی تا میخوام او شلاق زنه رو بکشم لو میرم.
کسی نیست یه راهنمایی بکنه؟
یه سوال فنی در مورد داستان:
کلا توی این دوران Ezio چند تا از این آرتیفکت ها بود؟ هر قسمتش یکی دیگه رو می کرد؟
این آخریه که پیدا کرد چه فرقی داشت؟