من تازه بازی شروع کردم اینجا گیر کردم
کمک ؟؟؟
در سکانس 6
Memory 6 - p. 1
درب فاظلاب باز می کنم می رم پایین بعد کنارم یک سوئیچ هستم B می زنم بعد 30 ثانیه بهم زمان می ده که مسیر بعدی برسم
حالا نمی دونم چه طوری خودمو به اون درب که باز می شه برسونم تا فاصله 0 هم می رسم ولی درب بسته زمانم تموم می شه چه طوری خودمو به این برسونم
از ستون باید بالا رفت یا نه ؟
یه نفر پیدا نمی شه کمکی به ما کنه ؟من تازه بازی شروع کردم اینجا گیر کردم
کمک ؟؟؟
در سکانس 6
Memory 6 - p. 1
درب فاظلاب باز می کنم می رم پایین بعد کنارم یک سوئیچ هستم B می زنم بعد 30 ثانیه بهم زمان می ده که مسیر بعدی برسم
حالا نمی دونم چه طوری خودمو به اون درب که باز می شه برسونم تا فاصله 0 هم می رسم ولی درب بسته زمانم تموم می شه چه طوری خودمو به این برسونم
از ستون باید بالا رفت یا نه ؟
---------- نوشته در 05:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:45 PM ارسال شده بود ----------
کسی نیست ؟
بعداز اینکه B رو میزنی یه لحظه ابتدای مسیری که باید ازش شروع کنی رو نشون میده و آره باید از ستون و در دیوار بالا بری(البته نه هر ستونی ) مستقیم نمیشه رفت طرف در.من تازه بازی شروع کردم اینجا گیر کردم کمک ؟؟؟---------- نوشته در 05:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:45 PM ارسال شده بود ---------- کسی نیست ؟در سکانس 6 Memory 6 - p. 1 درب فاظلاب باز می کنم می رم پایین بعد کنارم یک سوئیچ هستم B می زنم بعد 30 ثانیه بهم زمان می ده که مسیر بعدی برسم حالا نمی دونم چه طوری خودمو به اون درب که باز می شه برسونم تا فاصله 0 هم می رسم ولی درب بسته زمانم تموم می شه چه طوری خودمو به این برسونماز ستون باید بالا رفت یا نه ؟
به پایین ستون که رسیدم می رم بالا تا نصفه دیگه جای دست نداره که برم بالابعداز اینکه B رو میزنی یه لحظه ابتدای مسیری که باید ازش شروع کنی رو نشون میده و آره باید از ستون و در دیوار بالا بری(البته نه هر ستونی ) مستقیم نمیشه رفت طرف در.
کسی هست آنلاین بازی کرده باشه این بازیو!؟ پوینت میخواد!؟ چطوریه آنلاینش!؟دوستان من دنبال اون موزیکی هستم که تو منو اصلی بازی پخش میشه کسی اونو نداره ؟