Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
والله من خوب متوجه مشکل شما نمیشم
شما میگید با اون یارو تو انجمن صحبت میکنید بعدش نمیدونید چیکار کنید
الان اول شما بیگد که ماموریت های فرعی رو انجام دادید یا ندادید ؟
نجات اون افراد , جیب زنی و ... ؟
این صحبت رو کی انجام دادید بعد از انجام ماموریت های فرعی یا قبل از اون
اگر ماموریت های فرعی رو انجام دادید و بعد با اون یارو صحبت کردید که تمومه
برید بیرون رو نقشه یک لوزی گنده ظاهر شده و هدف اصلی هست

حالا محض احتیاط میگم شما یکبار دکمه start رو فشار بده ببین اون بالا سمت راست
اگر چیزی نوشته شده بود متشن رو یک مقدار اینجا کپی کن
حل شد عزیز خوب راحتتر میگفتی باید بریم تو قیمت دوم شهر:love:

mamadprance4

سلام به بروبچ ایکس باکسی چنتا سوال مربوط به این بازی خدا

1.اخره بازی پیغام ازاد شدن چی رو میده؟:confused:

2.تکلیف اون زوبین (همون تیرکمون خودمون)دمو اول بازی چی میشه؟:confused::confused:

3.ایتم ها رو کامل کنی چی میده؟:confused:

4.راستی بازیرو نمیشه رو هاردی وری هاردی دوباره رفت؟

سلام به بروبچ ایکس باکسی چنتا سوال مربوط به این بازی خدا

1.اخره بازی پیغام ازاد شدن چی رو میده؟:confused:

2.تکلیف اون زوبین (همون تیرکمون خودمون)دمو اول بازی چی میشه؟:confused::confused:

3.ایتم ها رو کامل کنی چی میده؟:confused:

4.راستی بازیرو نمیشه رو هاردی وری هاردی دوباره رفت؟

1. قانون شماره 35) استفاده از تگ مخفی کردن متن (Spoiler یا
spoiler.gif
) برای بیان موضوعاتی که منجر به آشکار شدن قسمت یا قسمت ‌هایی از بازی مانند داستان بازی شود اجباری بوده و تمامی کاربران موظف به رعایت این قانون می باشند، در غیر این صورت با کاربر برخورد خواهد شد.
پيام آزادي چيزي رو نمي ده
2. منم همين سوال رو دارم :blushing::confused:
3. اگه از ايتم منظورت پرچم ها و Templar هاست ... بهت اچيومنت ميده
4. بازي درجه سختي نداره و درجه سختي بازي بسته به پيشرفت گيمر در بازي بالا ميره

سلام بچه ها کسی میتونه بگه باید چیکار کنیم که اون مرحله صندوقچه رو بتونیم کامل انجام بدیم اخه من رفتم مرحله رو چند بار هرچی میگردم اون صندوقچه نیست و اینکه تو اون قسمت دی ان ای عکس صندوق سیاه هه باید چیکار کنم؟

سلام بچه ها کسی میتونه بگه باید چیکار کنیم که اون مرحله صندوقچه رو بتونیم کامل انجام بدیم اخه من رفتم مرحله رو چند بار هرچی میگردم اون صندوقچه نیست و اینکه تو اون قسمت دی ان ای عکس صندوق سیاه هه باید چیکار کنم؟
شما آخر بازي اون لباس سياهه (:cheesygri) رو كشتي ؟ اگه آره كه يعني بازي تموم شده ... اون عكس DNA هم همونجوريه (همونجوري مي مونه) ... شما بازي رو تموم كرديد

شما آخر بازي اون لباس سياهه (:cheesygri) رو كشتي ؟ اگه آره كه يعني بازي تموم شده ... اون عكس DNA هم همونجوريه (همونجوري مي مونه) ... شما بازي رو تموم كرديد
خوب مگه جوره دیگه ایی هم تموم میشه؟
راستی بعدش این داستانا چیه؟ نگاه میکنی رو درو دیوار یه چیزی نوشته بعد میری سراغه کام÷یوتره دکتر و دختره و یکی دیگه هم هست به چهدرد میخوره؟

لطفا یکی که داستان رو فهمیده بیاد بگه(حتی اگه ناقص فهمیده) :blushing:

داستانش این هست که گروهی هست به هشاشین که قصد شان از بین بردن افرادی هست که جنگ را شروع کرده اند و شما نقش الطیر را بر عهده دارید وباید ان افراد را نابود کنیدو.......................:love::love:

داستانش این هست که گروهی هست به هشاشین که قصد شان از بین بردن افرادی هست که جنگ را شروع کرده اند و شما نقش الطیر را بر عهده دارید وباید ان افراد را نابود کنیدو.......................:love::love:
شما مثل اینکه خیلی ناقص فهمیدی من گفتم اگر کسی کمی از داستان رو فقط نفهمیده بیاد بگه من ریزه کاری های داستان رو می خوام
چرا آخر کار با اون شنل سیاه جنگیدیم در صورتی که اون بما دستور می داد؟

شما مثل اینکه خیلی ناقص فهمیدی من گفتم اگر کسی کمی از داستان رو فقط نفهمیده بیاد بگه من ریزه کاری های داستان رو می خوام
اولا که گفتن داستان بازی ایتجا ممنوع هست اما اگه میخوای داستان روبدونی برو توتاپیک داستان بازیها
اونجا شرح مفصلی راجع بهش هست ;)

درضمن به این دلیل بااون جنگیدی که اون به توخیانت کرده بودوباسواستفاده ازسادگی الطیر قصد داشت به
اون گوی برسه وبرای این کارتو مامور شدی که9نفراز10نفراعضای تمپلر که هرکدوم میتونستن صاحب اون گوی
بشن بکشی (ایران درردیف 189 درمیان202کشوردنیا ازنظرتسلط مردم به زبان انگلیسی(که زبان بین المللی
هم هست)قرارگرفت که امارتامل برانگیزی برای ما ملت ازخودراضی ایران هست)درضمن اونیکه لباس مشکی
پوشیده بود نفردهم ویکی ازاعضای اون گروه 10نفره بود به اسم سینان اگه اشتباه نکنم

درضمن به این دلیل بااون جنگیدی که اون به توخیانت کرده بودوباسواستفاده ازسادگی الطیر قصد داشت به
اون گوی برسه وبرای این کارتو مامور شدی که9نفراز10نفراعضای تمپلر که هرکدوم میتونستن صاحب اون گوی
بشن بکشی (ایران درردیف 189 درمیان202کشوردنیا ازنظرتسلط مردم به زبان انگلیسی(که زبان بین المللی
هم هست)قرارگرفت که امارتامل برانگیزی برای ما ملت ازخودراضی ایران هست)درضمن اونیکه لباس مشکی
پوشیده بود نفردهم ویکی ازاعضای اون گروه 10نفره بود به اسم سینان اگه اشتباه نکنم
:arrowd:--
من مودنم چرا هر حا که میری بحث زبان می کنی
تو خیلی از تاپیکا دیدم تا یکی به مشکل بر خورده شما رفتی
دو تا زدی تو سرش بعدم گفتی باید زبانت خوب باشه فلان و ...
شما اگه واقعا زبانت خوب بود که Prince رو تو یوزرت PRINC نمی نوشتی

:arrowd:--
من نمي دونم شما چرا همش درپي ضايع كردن بچه هاي فرومي ... ببخشيدا ولي ما خودمون 2 تا به خاطر همين بي ادبي هاي شما روي پست همه تا حالا 2-3 بار كارمون به جاهاي باريك كشيده ... دوستمون درست مي گه ، آقا جان ايراني ها زبان بلد نيستند و نمي خوان هم ياد بگيرن ... مشكل شما چيه ؟؟؟؟؟!؟!!!!
--------------------------------
آخر داستان Rober De Sablo لو مي ده كه آقاي شنل مشكي همون دهمين نفره ... بعد از كشتن همه ي تارگت ها ... گوي دست شنل مشكي (:cheesygri) ميفته كه مي تونه خودش رو چندتا بكنه و جون مارو به صفر برسونه و... ولي منم خودم از عمق داستان چيز زيادي نفهميدم ... اميدوارم Jade Ramonds تو قسمت هاي بعدي داستان بازي رو يكم سطحي تر بكنه تا قابل فهم تر براي عموم باشه:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or