Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
http://http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=10406
برو به این لینک جواب همه سئوالات رو میگیری:love:
متاسفانه لینکش کار نمیکنه(نمیدونم چرا اینجوری شده؟)
برو به بازی سنتر فروم اونجا که همه فروم هاهستن بعد برو به فروم اخبار بازیها اونجا یکی از بچه ها خیلی
جامع و کامل توضیحاتی راجع به بازی داده :love:

اقا من هنوز مموری بلاک 4 گیرم نقشه رو هم همونجور که بچه ها گفتن ظاهر کردم و هرچی point بو د توش رو رفتم کلی هم ماموریت نجات اون ادمارو که دارن میزنن انجام دادم الان تنها چیزی که تو نقشه هست 4 تا لوزی هست که باید حرف گوش بدی سه تاشون که یه شکلن میرم حرف یارو رو گوش میدم هیچی نمیشه یکیش هم به شکل یه مشته یارو حرف میزنه (یکی از بچه ها گفت باید کتکش بزنی ) کتکشم زدم هیچی نشد خلاصه ما هنوز گیریم اونجا

دوباره سلام.
بعد از اینکه مأموریت های هر 3 شهر به پایان رسید دوباره 3 مأموریت در هر 3 شهر داده میشه. من از شهر اول شروع کردم ولی توش هیچ مأموریتی بجز نجات افراد از دست مأموران نمیبینم ! از تمام نقاط دید هم بالا رفتم ولی هیچ چیزی نیست ! توی نقشه نوشته 6/0 ---- ناکامل ولی به دلیل ریز بودن نوشته نمی تونم قسمت خط چین رو بخونم. کسی می دونه باید تو این سه شهر چی کار کنم ؟

ببین اون پایین نقشه نوشته با چه دکمه ای میشه نقشه رو zoom کرد;)
در ضمن اون بالا سمت راست جلوی قسمت status چی نوشته؟!
اگه اشتباه نکنم اونجا باید بری پیشه barbau leadr (همین جوری مینوشتن دیگه؟)

امین جان خب چی میشه من رو توی تاپیک هیلو راهنمایی کنی بابا من گناه دارم چرا من رو درک نمیکنید؟
:cheesygri

نقشه رو زوم می کنم ولی status تغییر اندازه نمیده :(
فکر کنم باید با ذره بین ببینمش !

دوباره سلام.
بعد از اینکه مأموریت های هر 3 شهر به پایان رسید دوباره 3 مأموریت در هر 3 شهر داده میشه. من از شهر اول شروع کردم ولی توش هیچ مأموریتی بجز نجات افراد از دست مأموران نمیبینم ! از تمام نقاط دید هم بالا رفتم ولی هیچ چیزی نیست ! توی نقشه نوشته 6/0 ---- ناکامل ولی به دلیل ریز بودن نوشته نمی تونم قسمت خط چین رو بخونم. کسی می دونه باید تو این سه شهر چی کار کنم ؟
به Status توجه نكن ...
هرجايي كه چشمك مي زد رو برو ... اگر هم جايي چشمك نمي زد خودت بايد View Point كشف كني ...

salam agha man daram dige kalafe misham man toye memory block4 gir kardam hame View Point 3ta shahro gereftam hata ghesmat 2vome har 3 shahro bayad chekar konam mage shomaha ta tah bazi naraftin yeki dorost hesabi rahnamai kone bebinim bayad chekar kard :confused:mamnoon

سلام
اگه متوجه شده باشینما باید 9نفر رو که المعلم دستور میده ترورکنیم بنابر این باید به حرفهای المعلم خوب
توجه کنیم بعد از اون باید به اون شهری که مشخص شده بریم(توی نقشه پیداست)مثلا اگه باید به اکرا بریم
در میان راه برجهایی هستن که از اونها برای پیدا کردن راه استفاده میکنیم به این صورت که از برجها بالا میریم
ودربالاترین نقطه(کاملامشخص هست)دگمه Yمیزنیم تا اطراف برج توسط الطیرشناسایی بشه(از این شیوه در داخل شهرها هم استفاده میشه برای مشخص شدن اون قسمتهایی از شهر که توی نقشه تار هست واین کار
سبب باز شدن نقشه ونمایش جزییات بیشتری ازشهر میشه)بعد از ورود به هرشهری مابرای شروع کارمون نیاز
به اطلاعاتی داریم بنابراین باید اطلاعات را بدست اوریم برای این کار مستقیم به مقراسسین لیدر دراون شهر
میریم(هر شهری یکی داره)که دراون مقر از روی سقف هست اون ماروراهنمایی میکنه که کار جمع اوری اطلاعات رو ازکجا شروع کنیم(زبانتون بایددست کم 30%باشه)در ترورهای اولیه 2بار تحقیق کردن کافیه اما در
مراحل بالاتر 3بار بایدتحقیق کنیم این تحقیقات شکلهای مختلفی دارن مثلeavesdrop(فالگوش وایسادن)به این
صورت که توی بعضی از میادین شهر که اسسین لیدرادرسش رو میده وارد میشیم وروی نیمکت مینشینیم و
دگمهYروفشارمیدیم وبه حرفهای 2نفر که راجه به هدف مااطلاعاتی دارن گوش میدیم(بایدزبانتون قوی باشه)
به این ترتیب 1ازتحقیقات تکمیل میشه شکل دیگرش اینه که بعدازرفتن بالای برجها ودیدزدن شهر2-3تا هدف
چشمک زن روی نقشه ظاهر میشن کهInformerنام دارن که معنیش میشه اطلاع دهنده اینها به شما مامریتهای فرعی(ونسبتا اسونی) میدن که اگه درست انجام بدین اطلاعاتی راجع به هدفتون میدن وتحقیقات
شما به این وسیله کامل میشه حالا میتونید به ترور هدف اصلیتون بپردازید فراموش نکنید که اطلاعاتی که
جمع کردید شما رو درهرچه راحت ترترور کردن هدفتون کمک میکنه
البته میدونم که اکثربچه ها اینها رو میدونن ولی گفتم شاید بعضیها تازه گرفته باشن ومشکل باشه براشون
فهمیدن اینچیزها امیدوارم که به دردتون بخوره درضمن این بازی یک 3گانه هست به نظر من(باتوجه به نوع
اتمام بازی)درغیراین صورت پایان گنگی داره
salam man dashtam safehaye ghablo mididam va be javabam residam khastam in nokte ke dooostemooon ostadane baramoon goftam bezaram baraye tamame bachehayeke inja girkardan movafagh bashid

من تمام viewpoint ها رو دیدم. تو نقشه هیچ چیزی چشمک نمیزنه و کل مأموریت ها مربوط به نجات افراد میشه که منم اکثرشون رو انجام دادم ولی مأموریت های اصلی رو پیدا نمیکنم !

اگر هم جايي چشمك نمي زد خودت بايد View Point كشف كني
یعنی بچر نقاطی که در نقشه مشخص شده ؟!

نمیدونم تا حالا به این نکته دقت کردید یا نه در طول بازی در هر قسمت حتما دیدید که
چنتا جیب میزنید و یکسری اطلاعات کسب میکنید یا برای یکی از هم رزمان آدم میکشید
اون هم یکسری اطلاعات به شما میده دکمه استارت رو بزنید از اولین گزینه استفاده کنید
و برید روی اون قسمتی که تازه روشن شده و اطلاعات رو یکبار دیگه ببنید در پایین بعضی ها
یک اتچمنت وجود داره که حاوی یک نقشه هست که البته برای هر تروری موضوع اتچمنت ها
فرق میکنه مثلا تو یک مرحله ای بود 3 نقشه وجود داشت و شما میتونستید از 3 جهت مختلف
به هدف برسید و فرد مورد نظر رو ترور کنید تو یک مرحله دیگه یک نقشه برای نحوه ورود هست و
یک نقشه دیگه برای محل قرار گیری شما برای به قتل رسوندن طرف و ... و همچنین اطلاعات
اضافی هم رو هم بخونید همه اینها رو که جمع بندی کنید موقع ترور شخص مورد نظر نهایت لذت
کسب میشه
خوبی این کار در این هست که شما حتما با dna bar پر طرفتون رو به قتل میرسونید و خلاصه
مثل یک تروریست واقعی کار رو به پایان میرسونید که خیلی حال میده

اتفاقا من کلی گشتم تو option بازی که ببینم میشه subtitle رو فعال کرد یا نه اصلا جایی واسه اینکار پیدا نکردم...
اگرهم زیرنویس داشته باشه چندان تفاوتی نمیکنه چون بازی اکشن ادونچر هست باید خط داستانی بازی
روپیگیری کنیم که این هم نیازمند اینه که زبانمون(انگلیسی)خوب باشه حداقل30%باید باشه وگرنه هم بازی
خسته کننده میشه هم اینکه نمیفهمیم چیکار داریم میکنیم:love:

اگرهم زیرنویس داشته باشه چندان تفاوتی نمیکنه چون بازی اکشن ادونچر هست باید خط داستانی بازی
روپیگیری کنیم که این هم نیازمند اینه که زبانمون(انگلیسی)خوب باشه حداقل30%باید باشه وگرنه هم بازی
خسته کننده میشه هم اینکه نمیفهمیم چیکار داریم میکنیم:love:
من مودنم چرا هر حا که میری بحث زبان می کنی
تو خیلی از تاپیکا دیدم تا یکی به مشکل بر خورده شما رفتی
دو تا زدی تو سرش بعدم گفتی باید زبانت خوب باشه فلان و ...
شما اگه واقعا زبانت خوب بود که Prince رو تو یوزرت PRINC نمی نوشتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or