Drak_Dragon
کاربر سایت
ممنون. یکبار این کار رو کردم ولی نمی تونم تشخیص بدم که مثلا شهر دوم تو نقشه کجاست ! تمام شهر ها وجود داره یا بسته به مأموریت ، نقشه گسترش پیدا می کنه ؟
ببین از شهر اول که خارج بشی شما باید روی همه ی برج ها بری تا نقشت باز بشه چون اگه اینکارو نکنی راحت معلوم نمیشهممنون. یکبار این کار رو کردم ولی نمی تونم تشخیص بدم که مثلا شهر دوم تو نقشه کجاست ! تمام شهر ها وجود داره یا بسته به مأموریت ، نقشه گسترش پیدا می کنه ؟

میتونید روی شهر موردنظرتون روی نقشه مارک کنید(علامت بزارین)اونوقت اون پایین تصویر میبینین که چقدرببین از شهر اول که خارج بشی شما باید روی همه ی برج ها بری تا نقشت باز بشه چون اگه اینکارو نکنی راحت معلوم نمیشه
البته تو نقشه هم جاهایی هست که نمیشه بری (بری نزدیکش مینویسه error و نمیتونی رد بشی)
اونجایی که هستی یکم گیج میشی(کم که یکم گیج شدم) ولی چند بار بگردی توش میفهمی چی به چیه...
میتونید روی شهر موردنظرتون روی نقشه مارک کنید(علامت بزارین)اونوقت اون پایین تصویر میبینین که چقدر
به اون شهر مونده هرچی جلوتر برید از متراز کمتر میشه وهر چی دور تربشین بر میزان متر افزوده میشه به
هرحال اینم راهی هست برای گم نشدن تواین بازی
آقا معلوم شد چی شد این بازی ؟
من آچیومنت The Egale and The Apple رو گرفتم
بعد هر کاری کردم یه جایی پیدا کنم دیدم راهی برای ادامه نیست گفتم بیخیال
میام از بچه های اینجا می پرسم که باید چیکار کنم بعد رفتم لیست آچیومنت های این بازی رو دیدم
توضیحات همین The Egale and The Apple رو باز کردم دیدم نوشته Compelet Assassins Creed
حالا بازی تموم شد یا نه من زیاد متوجه نشدم گیچ شدم

یکی بیاد جواب منو بده![]()
بابا گند زد به همه چیبازی تموم شده دیگه علی :biggrin1: .
در مجموع بازیش پایان زیاد جالبی نداشت . در پایان زمانی که از روی تخت بلند میشی و دیدی که بقیه از اون محل رفتن بیرون , دکمه Y رو بزن و برو تو اتاقت . یک علامتی اونجا هست که اگه به اون نگاه کنی اسم سازندگان بازی رو مینویسه .
بعد از تموم شدن این قسمت میتونی بری به کامپیتورهای اونجا دسترسی پیدا کنی و اطلاعات بیشتری از افراد اونجا به دست بیاری ( در کل چیزه خاصی نداره ) یا میتونی بعضی از مراحل رو که به طور کامل ماموریتهاش رو انجام ندادی دوباره بری و انجام بدی .
به هر حال منتظر قسمت دوم این بازی باش :biggrin1: .

بابا گند زد به همه چی
چه بی خود تموم شد !
ولی شاید اینجوری تمومش کرد که ادامه بده با توجه به اون قسمتی که کره زمین نشون داد و Altair گفت نمی تونم خدا کنه که ادامه داشته باشه![]()
سازندگانش قبل از انتشار همین شماره گفته بودن که 3گانه هست این بازی وحدس زده شده که قسمتهایصددرصد ادامه داره . یعنی مشخصه :biggrin1: .
از كي تاحالا مجله هاي ايران شدن منبعسازندگانش قبل از انتشار همین شماره گفته بودن که 3گانه هست این بازی وحدس زده شده که قسمتهای
بعدی در زمان حال یا اینده اتفاق خواهد افتاد:cheesygri
من اینا روتوبازی رایانه خوندم
اگه به زمان حال یا آینده بره مطمئن باشین گند بازی درمیاد وجذابیتشوازدست میده.دقیقا منم حدس میزنم به آینده یا حال برگرده