هه الان کوچیکش میکنمCode 6 امضای شما 6 ماه حبس دار.لطفا قوانین رو بخون.
پ.ن. مدیرا رسیدگی کنن. سیاوش هم فقط گیرش به منه :biggrin1:
وای خدای من بازیش چرا انقدر تو مخه؟؟؟موندم اینهمه رو گرافیک و حرکات این پسر بدترکیبه کار کردند ولی یه ذره رو ماموریتا و objective بازی کار نکردند.این چه وضعه بازی رد کردنه؟؟؟جز چرخ زدن و ولگردی کار دیگه ایی نمیشه انجام داد.با اسبه که به اندازه راه تهران تا ساوه اسب سواری کنی..این چه بازیی خدا!!مطمئنم هزاران نفر از گیمرای ایرانی تو بازیش گیر میکنن و نمیتونن از یه جایی جلوتر برن
پرنس چقدر بازیش توپ بود!!حیف شد گرافیک به این بالایی ولی بازی بشدن کسالت آور!!دارم به جاهایی میرسم که میخوام دیگه اکس باکس رو از خونه پرت کنم بیرون

فکرکنممنظورت دمشق بود. شاید شهر رو اشتباهی امدی سامان جان. ممکنه ماموریتت تو شهر دیگه ای باشهیه مشکل:
بعد از کشتن طلال یوسف(!!) در اورشلیم، بازگشتن پیش رئیسمون، و سفر انتخابی به اون شهره که اگه اشتباه نکنم اسمش با D شروع میشه، هیچ Investigationـی توی شهر موجود نیست و برای گرفتن ماموریت باید سه تا Investigation انجام بدم!
روی همهی برجها رفتم، ولی فقط در سطح شهر Save Citizen وجود داره و الان نمیدونم چیکار باید بکنم.
گویا بچهها یه چیزایی در مورد برجهایی که توی نقشه پیدا نیستن گفتن. درسته؟ بیاد برم اونها رو پیدا کنم تا Investigation ها پیدا بشن؟ آخه دور تا دور شهره که دیوار چین کشیدهن و جای دیگهای نیست!

من این بازی ر از وست گیم گیم گرفتم و خیلی هم ذوق داشتم.وقتی گذاشتم گفت باید آپدیت کنی من Yes ر زدم بع ریست شد وقتی روشن شد رو لگوی XBox گیر کرد بعد خامش کردک بعد دباره همونتوری شد بعد دوباره روشن کردم بعد سیدی در اوردم و دوباره گذاشتم بع تو صفحهی سیاه موند بچه ها میگن فریز شده اگر یکی دیگه بگیرم درست میشه ؟ پچی نیست که این موشکل رو برطرف کنه؟ لطفا راهنمایی کنید.
یه بازی دیگه رو باهاش تست کن اگر باز فیریز کرد، میشه نتیجه گرفت پایه های رم کنسولت Lose شده. اتفاق مهمی نیست و خیلی راحت قابل برگشته :biggrin1: