Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وای خدای من بازیش چرا انقدر تو مخه؟؟؟موندم اینهمه رو گرافیک و حرکات این پسر بدترکیبه کار کردند ولی یه ذره رو ماموریتا و objective بازی کار نکردند.این چه وضعه بازی رد کردنه؟؟؟جز چرخ زدن و ولگردی کار دیگه ایی نمیشه انجام داد.با اسبه که به اندازه راه تهران تا ساوه اسب سواری کنی..این چه بازیی خدا!!مطمئنم هزاران نفر از گیمرای ایرانی تو بازیش گیر میکنن و نمیتونن از یه جایی جلوتر برن
پرنس چقدر بازیش توپ بود!!حیف شد گرافیک به این بالایی ولی بازی بشدن کسالت آور!!دارم به جاهایی میرسم که میخوام دیگه اکس باکس رو از خونه پرت کنم بیرون

وای خدای من بازیش چرا انقدر تو مخه؟؟؟موندم اینهمه رو گرافیک و حرکات این پسر بدترکیبه کار کردند ولی یه ذره رو ماموریتا و objective بازی کار نکردند.این چه وضعه بازی رد کردنه؟؟؟جز چرخ زدن و ولگردی کار دیگه ایی نمیشه انجام داد.با اسبه که به اندازه راه تهران تا ساوه اسب سواری کنی..این چه بازیی خدا!!مطمئنم هزاران نفر از گیمرای ایرانی تو بازیش گیر میکنن و نمیتونن از یه جایی جلوتر برن
پرنس چقدر بازیش توپ بود!!حیف شد گرافیک به این بالایی ولی بازی بشدن کسالت آور!!دارم به جاهایی میرسم که میخوام دیگه اکس باکس رو از خونه پرت کنم بیرون

بازيش كه خيلي قشنگه اما مي تونست خيلي خيلي بهتر از اينا بشه اخه كيف زدن يا گوش كردن به حرفم شد ماموريت كه نصف بازي هم در بر گرفته:biggrin1:
پرنس كه شاهكار بود مخصوصا نسخه ي اولش كه ديونه كنندس:blink:
اون قسمتم اره خيلي ها سرش گير كردن كه راحشم بچه ها گفتن
ايكس باكستم ننداز بيرون بدش به من تا وسايل زاپاس دستگام جور بشه:biggrin1:

دوست عزیز منن یه ایراد کوچیک از کال4 گرفتم یه محاکمه سنگین از طرف دوستان شدم

شما که اومدی به این بازی که همه میگن شاهکاره و بیش از 1 میلیون فروش کرده اینطوری

توپیدی خدا بهت رحم کنه

الانه که بیان بهت از آماتور تا خاین لقب بدن

ولی من فکر میکنم باید به نظرات هم احترام بگذاریم در هر صورت شما خوشت نیومده و حق داری

نظرت رو ابراز کنی . منم چون این بازی رو دوست دارم حق ندارم به شما بی احترامی کنم

من فکر میکنم بازی یه سبک جدید هست و جذابیت های خودش رو داره و بیشتر دوستانی که متال گیر

باز هستن باهاش راحت ترن

موفق باشی

هوش مصنوعی بازی اين اخرا خيلی بالا رفته ، با يه بی احتياطی و برخورد با سربازا يا کسانی
که کوزه به دست هستند بلافاصله شناسيی میشيد و بايد پا به فرار بزاريد
من اولش فکر میکردم هوش مصنوعی خيلی ضعيف کار شده ولی الان نظرم عوض شد

من این بازی ر از وست گیم گیم گرفتم و خیلی هم ذوق داشتم.وقتی گذاشتم گفت باید آپدیت کنی من Yes ر زدم بع ریست شد وقتی روشن شد رو لگوی XBox گیر کرد بعد خامش کردک بعد دباره همونتوری شد بعد دوباره روشن کردم بعد سیدی در اوردم و دوباره گذاشتم بع تو صفحهی سیاه موند بچه ها میگن فریز شده اگر یکی دیگه بگیرم درست میشه ؟ پچی نیست که این موشکل رو برطرف کنه؟ لطفا راهنمایی کنید.:((:((:((

سیستم ماموریت‌گیری بازی واقعا اعصاب خورد کنه. به قول ActionTrip:

The mission design is one big joke

**
یه مشکل:
بعد از کشتن طلال یوسف(!!) در اورشلیم، بازگشتن پیش رئیسمون، و سفر انتخابی به اون شهره که اگه اشتباه نکنم اسمش با D شروع می‌شه، هیچ Investigationـی توی شهر موجود نیست و برای گرفتن ماموریت باید سه تا Investigation انجام بدم!
روی همه‌ی برج‌ها رفتم، ولی فقط در سطح شهر Save Citizen وجود داره و الان نمی‌دونم چی‌کار باید بکنم.
گویا بچه‌ها یه چیزایی در مورد برج‌هایی که توی نقشه پیدا نیستن گفتن. درسته؟ بیاد برم اون‌ها رو پیدا کنم تا Investigation ها پیدا بشن؟ آخه دور تا دور شهره که دیوار چین کشیده‌ن و جای دیگه‌ای نیست!

یه مشکل:
بعد از کشتن طلال یوسف(!!) در اورشلیم، بازگشتن پیش رئیسمون، و سفر انتخابی به اون شهره که اگه اشتباه نکنم اسمش با D شروع می‌شه، هیچ Investigationـی توی شهر موجود نیست و برای گرفتن ماموریت باید سه تا Investigation انجام بدم!
روی همه‌ی برج‌ها رفتم، ولی فقط در سطح شهر Save Citizen وجود داره و الان نمی‌دونم چی‌کار باید بکنم.
گویا بچه‌ها یه چیزایی در مورد برج‌هایی که توی نقشه پیدا نیستن گفتن. درسته؟ بیاد برم اون‌ها رو پیدا کنم تا Investigation ها پیدا بشن؟ آخه دور تا دور شهره که دیوار چین کشیده‌ن و جای دیگه‌ای نیست!
فکرکنممنظورت دمشق بود. شاید شهر رو اشتباهی امدی سامان جان. ممکنه ماموریتت تو شهر دیگه ای باشه:-"
من این بازی ر از وست گیم گیم گرفتم و خیلی هم ذوق داشتم.وقتی گذاشتم گفت باید آپدیت کنی من Yes ر زدم بع ریست شد وقتی روشن شد رو لگوی XBox گیر کرد بعد خامش کردک بعد دباره همونتوری شد بعد دوباره روشن کردم بعد سیدی در اوردم و دوباره گذاشتم بع تو صفحهی سیاه موند بچه ها میگن فریز شده اگر یکی دیگه بگیرم درست میشه ؟ پچی نیست که این موشکل رو برطرف کنه؟ لطفا راهنمایی کنید.
یه بازی دیگه رو باهاش تست کن اگر باز فیریز کرد، میشه نتیجه گرفت پایه های رم کنسولت Lose شده. اتفاق مهمی نیست و خیلی راحت قابل برگشته :biggrin1:

آخرین ویرایش:
فکرکنممنظورت دمشق بود. شاید شهر رو اشتباهی امدی سامان جان. ممکنه ماموریتت تو شهر دیگه ای باشه

راست می‌گی damascous همون دمشقه که من نفهمیدم.
شهر رو هم درست اومدم. اشکان بهم گفت چی‌کار کنم. باید از شوش ِ دمشق برم جُردنش!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or