ArashFisher
کاربر سایت
من همین پست قبلی گفتم از وست گرفته و مشکلی نداره :biggrin1::confused:بچه ها کسی هست که این بازی رو از وست گرفته باشه مشکل نداشته باشه؟
اقا ما هم بازي رو تموم كرديم اخراي بازي خيلي خيلي حال ميده اما يه سوال اساسي
كسي مي دونه بعد از (creed) اخر بازي كه برمي گردي بازم ميشه كاري كرد؟ ميشه كامپيوتر پروفسر رو باز كرد؟
خیلی شانسیه. بنده روی ورباتیم گرفتم، حتی یک بار هم وسط بازی فیریز نشد ( چشم نزنید ها :biggrin1: ) برای کنسول هیچ مشکلی پیش نیامد. ولی ممکن بود اورجینالش رو بخرم و ب مشکل برخورد کنم.آقا کسی نیست یه رانمایی درست وحسابی بکنه من هر کاری که گفتید انجام دادم تورو خدا یکی یه فکری بکنه من 1 هفتست مثل...توگل موندم.
بله هیچ مشکلی نداشتبچه ها کسی هست که این بازی رو از وست گرفته باشه مشکل نداشته باشه؟
مال منم روی وربات و عکس روی دیسک داره . بابا یکی کمک کنه Help me ! Help me !خیلی شانسیه. بنده روی ورباتیم گرفتم، حتی یک بار هم وسط بازی فیریز نشد ( چشم نزنید ها :biggrin1: ) برای کنسول هیچ مشکلی پیش نیامد. ولی ممکن بود اورجینالش رو بخرم و ب مشکل برخورد کنم.
============================================
درسته این بازی کلی مشکل داره و اکثر تون دارید بهش اشاره میکنید. موضوع اینکه از چه ضاویه ای نگاه کنی به ماجرا. AC برام یه بازی سرگرم کننده و بشدت اعتیاد اور ـه. فکر اینکه قراره یه روز تموم بشه ازارم میده.