Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اما من شنيدم كه Assasins Creed از يكجا بازی يكنواخت و تكراری می شه و اين به اشتياق تموم كردن بازی صدمه می زنه! آيا راست می گن...

کاملا درست شنیدی و راست گفتن. از قتل سوم چهارم به بعد بازی شدیدا یکنواخت و گاها آزاردهنده میشه.

در ضمن گفتن كه سرعتش تو بعضی از جاهای بازی در نسخه PS3 به شدت كم می شه و هر دو نسخه بازی Bug ماگ كم ندارن!(البته تو بازی های وسعت دار چيز عجيبی نيست) اما جالبه كه می گن سرعت نسخه 360تش مثل PS3 كم نمی شه!

تو نسخه 360 که تو هیچجا سرعت بازی کم نمیشه. البته فریم ریت خیلی عالی نیست ولی خوبه و مشکلی نداره.

سلام
این بازی تازه بعد از Block4 یکم هیجان میگیره.
تو اون مرحله ای هم که گیر کرده بودم یه قسمتهایی از شهر باز میشه که اگه رو پشت بام ها برید عقاب ها راهنمایی میکنن
برای من نه فیریز میشه نه افت فریم داره فقط دفعه اول دیر لود کرد

من تازه 2روزه که بازیشو گرفتم فقط میتونم بگم باریش خدااست راستی کسایی که تموم کردن لطف کنن بگن گیم پلیه بازی چند ساعته؟
بستگی به خودت داره. مرحله های جانبی + اصل بازی. یا فقط اصل بازی .
ما جالبه كه می گن سرعت نسخه 360تش مثل PS3 كم نمی شه!
بخاطره اینکه Lead Platform بازی 360 ـه.

آخرین ویرایش:
من الان Memory Block 6 هستم اگه اشتباه نكنم ! از 4 به بعد بازي خسته كننده ميشه ! همش بايد با اين سرباز هاي اسكل درگير بشي ! :laughing:

گرافيك بازي هم خيلي خوبه ، شخصيت هاي بازي هم ميتونست طراحيش بهتر از اين باشه !

گيم پلي بازي هم خيلي خوبه !

شبيه سازي بيت المقدس در قرون وسطا ، بسيار عالي انجام شده !

صدا گذاري بازي هم خوبه

داستان بازي هم خيلي جالب و عاليه !

نكات منفي هم كه انواع باگ ( البته نه زياد) ، فريم تقريبا نا پايدار ، فريز هاي چند ثانيه اي و ... (كه البته زياد به چشم نميان به دليل نكات مثبت ديگر در گيم پلي و داستان !)

و البته در اواسط بازي كمي خسته كننده ميشه كه باز قابل تحمله !:)

در كل من بهش 9 ميدم !

آخرین ویرایش:
اين بازی هم تموم شد ، ولی آخرش چی شد ؟؟ در ضمن سازندگان بازی مطمئناً اين بازی 3 گانست ؟
آخه چيزی ديگه نمونده که بخواد 3 گانه بشه
اين اخراشم خيلی سخت شده بود ، ولی به شرافتم قسم از memory block 5 به بعد تا اخر بازی فقط 3 بار باختم :)

اقا يكي يه چيز درست و حسابي از داستان فهميده بياد تو متن پنهان بگه همون نوشتتون كه پر رنگ كنيد گزنيه sp(از بالا سمت چپ دومي) بزنيد نوشتتون پنهان مي شه(گفتم شايد كسي ندونه:cool:)

من تازه 2روزه که بازیشو گرفتم فقط میتونم بگم باریش خدااست:eek: راستی کسایی که تموم کردن لطف کنن بگن گیم پلیه بازی چند ساعته؟
بستگی به خودت داره.
یه موقع میری کل شهر میگردی همه ماموریت های فرعی انچام میدی و....
ولی یه موقع میای سریع بازی میکنی.................................................
من تغریبا 12 ساعته تمومش کردم.

من ماموریت از کجا پیدا کنم ؟
3 نفر گشتم نفر 4 از کجا پیدا کنم همه برجارو رفتم با لا هیچی نمیشه پیش رفیقمم میرم میگه منم نمیدونم چه کار باید کنی:biggrin1::cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or