Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من این بازی ر از وست گیم گیم گرفتم و خیلی هم ذوق داشتم.وقتی گذاشتم گفت باید آپدیت کنی من Yes ر زدم بع ریست شد وقتی روشن شد رو لگوی XBox گیر کرد بعد خامش کردک بعد دباره همونتوری شد بعد دوباره روشن کردم بعد سیدی در اوردم و دوباره گذاشتم بع تو صفحهی سیاه موند بچه ها میگن فریز شده اگر یکی دیگه بگیرم درست میشه ؟ پچی نیست که این موشکل رو برطرف کنه؟ لطفا راهنمایی کنید.:((:((:((

باید تو اون صفحه بعد Yes که ارم XBOX360 بود وای میستادی.مشکلت با تست یه بازی دیگه حل میشه-یا یه بار هاردت رو در بیار و بعد بزار اگه دوباره با این مشکل مواجه شدی با nextgen تماس بگیر. مهم نیست مشکلت حل میشه.یا پایه های رمت LOSE شده .;)

ArashFisher
من این بازی ر از وست گیم گیم گرفتم و خیلی هم ذوق داشتم.وقتی گذاشتم گفت باید آپدیت کنی من Yes ر زدم بع ریست شد وقتی روشن شد رو لگوی XBox گیر کرد بعد خامش کردک بعد دباره همونتوری شد بعد دوباره روشن کردم بعد سیدی در اوردم و دوباره گذاشتم بع تو صفحهی سیاه موند بچه ها میگن فریز شده اگر یکی دیگه بگیرم درست میشه ؟ پچی نیست که این موشکل رو برطرف کنه؟ لطفا راهنمایی کنید.:((:((:((
من سری اول که بازی رو گذاشتم بعد از اپدیت حدود 5 دقیقه صبر کردم تا بازی بیاد ولی دفعات بعد سریع اومد
یه سوال
ما باید تا اخر بازی این همش از این یارو ها پر بگیریم و خونی کنیم

بچه یه چیزی میگم نه نگید .

خدایی مکانیزم بازی واقعا یه جورایی آدمو عزاب میده . بعد از memory 4 یواش یواش تکراری میشه .

View Point >> Do>> assassin .... >> next Do
و الی آخر .

:praying:
باید تو اون صفحه بعد Yes که ارم XBOX360 بود وای میستادی.مشکلت با تست یه بازی دیگه حل میشه-یا یه بار هاردت رو در بیار و بعد بزار اگه دوباره با این مشکل مواجه شدی با nextgen تماس بگیر. مهم نیست مشکلت حل میشه.یا پایه های رمت LOSE شده .;)
آقا دمت گرم:punk: خدارا 10000000000000000000000000000 :praying::praying::praying::praying:بار شکر.بچه ها گفتن فیریز شده دیگه داشتم میرفنم خدکشی که گفتم یه سری به شما بزنم .خدا شما فرشته ها ر از زمیین بر نداره برای سلامتیت و سلامتی الطیر 111111111111100000000 بار سلوات بلند:worthy::worthy: ..................الطیر جون بی تو سردمه ای عشقه من:love: آره آره دوباره میام پیشت :flowers:دوباره ای عشق من ...................:love::ok::peace:

بچه ها من هم بازی رو ازو ست گرفتم هرچی میذارم بعد از اینکه اپدیت میشه صفحه میاد ولی سیاه دیگه هیچی نمیاد .ولی بازی های دیگه میان.مقل مشکل همین دوست قبلی چی کار کنم

آخرین ویرایش:
توی این که gameplay از وسطای بازی تکراری میشه شکی نیست ولی اگه دنبال FLAGها و TEMPLARها بیوفتی خیلی هم تکراری نمیشه.کلا بازیش از این خیلی بهتر میتونست باشه خیلی اشکال گرافیکی توش زیاده مثلا وقتی من میخوام جیب بری کنم چشامو میبندیم که اون صحنه وحشتناکو نبینم الطیر دستشو تا کجا میکنه تو شکم یارو تا جیبشو بزنه!!!!!یا مثلا اون کمربند قرمزی که پشتش اویزونه بعضی موقع ها شنلش رو قطع میکنه اینارو میگم چون UBISOFT گفته بود که به جزییات الطیر خیلی توجه کردن.
تا اینجا داستان رو فهمیدم ولی میمردن عین تمام بازی های دیگه براش SUBTITLE میذاشتن؟:mad:

واقعا يكي از ضعفهاي بازي اينه وقتي ميخواي مثلا Memory Block هاي اوليه بازي رو انجام تمام Upgrade هاتو رو از دست ميدي (حالا چه فني چه به صورت تجهيزاتي ) كه واقعا عذاب آور آدم بخواد از Block 3 به قبل رو بازي كنه چون توش هيچ سلاح و فن درست حسابي نداري تازه حتي شهرها هم محدود ميشن و ديگه به خيلي از جاها درست رسي نداري و به نظرم از ارزش بازي خيلي كم كرده . واقعا اصلا رغبت نمي كنم مراحل اوليه بازي انجام با اينكه خيلي دوست و اينقدر هم از Block 3 به اينور رو بازي كردم حالم بهم خورده (يعني فقط Block هاي 3 ، 4 ، 5 و 6 ارزش تكرار دارن كه اونها هم خيلي كم هستن ) كلا بازي اي بود كه خيلي بهتر از اينها مي تونست ظاهر بشه و به يه اسطوره تبديل بشه ولي هميشه نمي دونم چرا يه سري اشتباهات واقعا بچگانه اجازه اين كارو نمي ده .

اقا ما هم بازي رو تموم كرديم اخراي بازي خيلي خيلي حال ميده اما يه سوال اساسي
كسي مي دونه بعد از (creed) اخر بازي كه برمي گردي بازم ميشه كاري كرد؟ ميشه كامپيوتر پروفسر رو باز كرد؟

کسی نبود جواب مارو بده؟

پiwes

بچه ها من هم بازی رو ازو ست گرفتم هرچی میذارم بعد از اینکه اپدیت میشه صفحه میاد ولی سیاه دیگه هیچی نمیاد .ولی بازی های دیگه میان.مثل مشکل همین دوست قبلی چی کار کنم چی کار کنم

هوش مصنوعی مردم چه جوریه که میگفتن نسبت به حرکات شما حساس هستند و عکس العمل های مناسب و واقعی انجام می دن؟
مراحل اوليه هوش مصنوعی 0 ولی اواسط و اخرای بازی هوش مصنوعی خيلی خوب میشه

بچه ها من هم بازی رو ازو ست گرفتم هرچی میذارم بعد از اینکه اپدیت میشه صفحه میاد ولی سیاه دیگه هیچی نمیاد .ولی بازی های دیگه میان.مقل مشکل همین دوست قبلی چی کار کن
مشکل از ديسک بازی هست

منظورت اینه که وقتی روشنه در بیارم و جا بزنم من یه بازی دیگه هم گزاشتم و دوباره همونطوری شد

وقتی خاموشه هارد رو در بیار و بعد بزار و دوباره بازی امتحان کن.
اگه باز با مشکل مواجه شدی از همون جایی که بازی خریدی مشکلت رو بگو.
;)
انشاالله مشکلت حل میشه -

هوش مصنوعی مردم چه جوریه که میگفتن نسبت به حرکات شما حساس هستند و عکس العمل های مناسب و واقعی انجام می دن؟

مثل خیلی از بازی های دیگه که وقتی توش پیشترفت میکنی و رفته رفته سختر میسه- هوش مصنوعی این بازی هم به همین گونه عمل میکنه - در اوایل بازی هوش مصنوعی بسیار ابتدایی و ضعیف عمل میکن تا شما با مکانیزم و شکل بازی کردن با ASSASSINS CREED اشنا شی و سپس در اواسط بازی به بعد منفجرت میکنه . و همه بهت با کوچک ترین کارت مشکوک میشن و اون موقع است که تازه باید حرفه ای عمل کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or