Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها کسی هست که این بازی رو از وست گرفته باشه مشکل نداشته باشه؟
براي منم از وست هيچ مشكلي نداره! تا جايي كه ميدونم اين مشكل بازي با دستگاه كه Dvd هاي اورجينال هم همين مشكل رو داشته اند.

هه من یکم با فتو شاپ ور رفتم این الطیر رو این شکلی کردم البته قصد توهین نداشتم
6oz7mn4.jpg

اقا ما هم بازي رو تموم كرديم اخراي بازي خيلي خيلي حال ميده اما يه سوال اساسي
كسي مي دونه بعد از (creed) اخر بازي كه برمي گردي بازم ميشه كاري كرد؟ ميشه كامپيوتر پروفسر رو باز كرد؟

اين همه ادم بازي رو تموم كردن كسي نبود جواب ما هم بده ثواب دارها

آقا کسی نیست یه رانمایی درست وحسابی بکنه من هر کاری که گفتید انجام دادم تورو خدا یکی یه فکری بکنه من 1 هفتست مثل...توگل موندم.
خیلی شانسیه. بنده روی ورباتیم گرفتم، حتی یک بار هم وسط بازی فیریز نشد ( چشم نزنید ها :biggrin1: ) برای کنسول هیچ مشکلی پیش نیامد. ولی ممکن بود اورجینالش رو بخرم و ب مشکل برخورد کنم.
============================================

درسته این بازی کلی مشکل داره و اکثر تون دارید بهش اشاره میکنید. موضوع اینکه از چه ضاویه ای نگاه کنی به ماجرا. AC برام یه بازی سرگرم کننده و بشدت اعتیاد اور ـه. فکر اینکه قراره یه روز تموم بشه ازارم میده.

تو رو خدا یکی به ما کمک کنه تو memory block 4 گیر کردم هچی نیست چی کار کنم کمک help me
با لای همه ی برج ها هم رفتم همه ی save citizen ها هم رفتم هیچی نیست بغل اسم شهرهای damascous به یه چیز دیگه هم یه علامته؟:confused:

کاملا درسته منم فکر میکردم باید بگردیم ولی مثل قبله با این طفاوت که برج را باید خودتون پیدا کنید ولی خداییش این بازی خیلی بهتر میتونست باشه داستانش هم به نظر من اگر با دنیای امروزی قاطیش نمیکردن بهتر بود ولی این میتونه دلیل داشته باشه چون روی بازی از نظر گرافیک و برنامه نویسی خیلی کار شده بابا اون oblivion با اون عظمت هی لود میشه ولی این بدون لود منطقه وسیعی با اون همه جمعیت تازه هرکس داره کار خودش را میکنه و رندر اون حرکت های الطیر واقعا میشه گفت کار کردن ولی روی چیز مهمی مثل اینکه برای بازیکن کشش ایجاد کنن که بازی را تموم کنه نداره وفقط همون گرافیک بیشتر هست به نظرم اگر شماره دوش ساخته بشه دیگه این دغدغه ها از بین رفته و بیشتر به چیزایی که گفتم نداره فکر میکنن وراستی یک چیز را که اساسی کم داره فنون ترکیبی مثل پرنس همچنین یک چیز مسخره توی بازی هست که واقعا آدم زورش میگیره دشمن ها تماما تواناییشون مثل شماست من یک بار نیگاشو کردم همون طور که ما از دیوار ساف بالا میریم دقیقا همون جوری بالامیان من موندم پس ما این وسط چی مون به اونا میماسه که میتونیم فرار کنیم

آخرین ویرایش:
خیلی شانسیه. بنده روی ورباتیم گرفتم، حتی یک بار هم وسط بازی فیریز نشد ( چشم نزنید ها :biggrin1: ) برای کنسول هیچ مشکلی پیش نیامد. ولی ممکن بود اورجینالش رو بخرم و ب مشکل برخورد کنم.
============================================

درسته این بازی کلی مشکل داره و اکثر تون دارید بهش اشاره میکنید. موضوع اینکه از چه ضاویه ای نگاه کنی به ماجرا. AC برام یه بازی سرگرم کننده و بشدت اعتیاد اور ـه. فکر اینکه قراره یه روز تموم بشه ازارم میده.
مال منم روی وربات و عکس روی دیسک داره . بابا یکی کمک کنه Help me ! Help me !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or