با سلام
اقایون اگه ممکن هست شیوه جیب بری کردن رو بگید من این یکی رو بدجوری مشکل دارم
ممنونم:cheesygri

جريان اين شکلی که شبيهه مشته و توی نقش ه هست چيه؟
يعنی بد از اين که رفتی و اطلاعاتی که بين اون 2 نفر ردو بدل میشرو گرفتی بعدش بايد چيکار کنی؟
من هرکاری میکنم نمیشه ، دنباله يارو میرم هيچکاری نمیکنه ، وقتی میزنمش يا از اون جا به مًموريت ديگه ای میرم بلافاصله Update fail ميشم
شما برای کشتن اینجور معموریت ها نباید با شمشیر باهاشون بجنگی ، باید با اون شمشیر کوچیکه که وسطه دستاشه مخفیه بکشیشون ، از پشت سر که بهشون نزدیک بشی بعد جهت بالا رو از قبل انتخاب کن ، از پشت سر که نزدیک شدی بش دکمه X پیشش نوشته Assassination تو همین مایه ها ، بر سری می کشیش ، فقط دقت کن پشت سرش راه برو ، بعد اطرافو نگاه کن زمانی که هیچ سربازی صورتش سمتت نبود کارو تمام کن.پیشه جسدم نمونی بزن به چاکبچه ها من تو memory block5 همون اولش تو شهره acre
{ ببخشید اگه اشتباه نوشتم } گیر کردم اونجا که میری پیشه رفیقت 5 دقیقه وقت می ده باید 5 نفرو بکشی اساتید راهنمای کنن چون وقتی می خوام بکشمشون سربازا می فهمن چه کار کنم![]()

کسی جای 20 تا پرچم تو Masyaf رو میدونه من 19 تاشو گیر اوردم میخوام بدونم جای مخفی هست که من نرفتم یا با شهر رو دقیقتر بگردم.حیاط پشت قلعه رو رفتم که 2 تا اونجا بود یکی هم توی اون راهی که میرفتیم تا از پشت تله رو به کار بندازیم.یه باگ جالب که من دیدم با سرعت خیلی زیاد با اسب رفتم تو دیوار بعدش الطیر افتاد پشت دیوار تا اخر هم که دوباره لود نکردم بنده خدا همونجا بود.
این باگ ها هم به نظر من از سازندش یعنی Ubisoft Montreal طبیعیه مگه یادتون رفته Prince Of Persia چه باگای وحشتناکی داشت به خصوص تو قسمت دوم.ببینم اون Crossbow که تو دمو نشون میده الکیه چون الان جای اون یه Dagger هست؟!