Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا نميشه يكي اين قسمت پاياني بازي رو به ما بگه؟
من دقيقا متوجه نشدم چيشد!!
ميشه يكي توضيح بده ممنون.
كسي نفهميد اين اشكال كه تو بازي است چه معني ميده؟
همش نوشته 22 : 30 ...

با سلام
اقایون اگه ممکن هست شیوه جیب بری کردن رو بگید من این یکی رو بدجوری مشکل دارم
ممنونم:cheesygri

جیب بری که راحته ، یه سری آدمه خپل هستن ، که فکر کنم بدونی چی می گم،پشت کمرشون یه سری کیف کوچولو به کمربندشون وصله، زمانی که نگاشون کنی انتخاب میشن ، دوره بدنش یه خط سفید نورانی میاد ، مثل زمانی که با نگهبانا میخوای بجنگی ، بعد اون موقع دکمه LT رو میزنی ، دوربینت میره توی حالت انتخاب کردنش که اونو دنبال میکنی زمانی که دنبالش راه میری ، وقتی که حدود نیم متر باش فاصله داری دکمه B رو میگیری ، دستش رو دراز می کنه ، دکمه جهت هاتم رو ول نمی کنی باید تا حدی بری که دستش به کیف کوچیکا برسه ، فقط یادت باشه که زمانی که داره راه می ره جیبشو بزنی اگه ایستاده خطرناکه ، پشت سرشو نگاه می کنه ، اگه دیدت دیگه :((

جريان اين شکلی که شبيهه مشته و توی نقش ه هست چيه؟
يعنی بد از اين که رفتی و اطلاعاتی که بين اون 2 نفر ردو بدل میشرو گرفتی بعدش بايد چيکار کنی؟
من هرکاری میکنم نمیشه ، دنباله يارو میرم هيچکاری نمیکنه ، وقتی میزنمش يا از اون جا به مًموريت ديگه ای میرم بلافاصله Update fail ميشم

بچه ها من تو memory block5 همون اولش تو شهره acre
{ ببخشید اگه اشتباه نوشتم } گیر کردم اونجا که میری پیشه رفیقت 5 دقیقه وقت می ده باید 5 نفرو بکشی اساتید راهنمای کنن چون وقتی می خوام بکشمشون سربازا می فهمن چه کار کنم:(

جريان اين شکلی که شبيهه مشته و توی نقش ه هست چيه؟
يعنی بد از اين که رفتی و اطلاعاتی که بين اون 2 نفر ردو بدل میشرو گرفتی بعدش بايد چيکار کنی؟
من هرکاری میکنم نمیشه ، دنباله يارو میرم هيچکاری نمیکنه ، وقتی میزنمش يا از اون جا به مًموريت ديگه ای میرم بلافاصله Update fail ميشم

سلام،عزیز شاید مرحله جیب بری هستی ، کلا دو نوع معموریته ، یکیش اینه که یه نفر داره یه جا سخن رانی می کنه ، که صبر می کنی سخن رانی کنه ، بعد که راه می افته خودش میره یه جایه خلوت بعد اونجا با مشت اینقدر می زنیش که اطلاعات بگیری ازش ، یا اینکه دو نفر با هم صحبت می کنن ، بعد که صحبت تمام شد باید جیبشو بزنی و اطلاعاتشو بگیری.

بچه ها من تو memory block5 همون اولش تو شهره acre
{ ببخشید اگه اشتباه نوشتم } گیر کردم اونجا که میری پیشه رفیقت 5 دقیقه وقت می ده باید 5 نفرو بکشی اساتید راهنمای کنن چون وقتی می خوام بکشمشون سربازا می فهمن چه کار کنم:(
شما برای کشتن اینجور معموریت ها نباید با شمشیر باهاشون بجنگی ، باید با اون شمشیر کوچیکه که وسطه دستاشه مخفیه بکشیشون ، از پشت سر که بهشون نزدیک بشی بعد جهت بالا رو از قبل انتخاب کن ، از پشت سر که نزدیک شدی بش دکمه X پیشش نوشته Assassination تو همین مایه ها ، بر سری می کشیش ، فقط دقت کن پشت سرش راه برو ، بعد اطرافو نگاه کن زمانی که هیچ سربازی صورتش سمتت نبود کارو تمام کن.پیشه جسدم نمونی بزن به چاک:cool:

کسی جای 20 تا پرچم تو Masyaf رو میدونه من 19 تاشو گیر اوردم میخوام بدونم جای مخفی هست که من نرفتم یا با شهر رو دقیقتر بگردم.حیاط پشت قلعه رو رفتم که 2 تا اونجا بود یکی هم توی اون راهی که میرفتیم تا از پشت تله رو به کار بندازیم.یه باگ جالب که من دیدم با سرعت خیلی زیاد با اسب رفتم تو دیوار بعدش الطیر افتاد پشت دیوار تا اخر هم که دوباره لود نکردم بنده خدا همونجا بود.
این باگ ها هم به نظر من از سازندش یعنی Ubisoft Montreal طبیعیه مگه یادتون رفته Prince Of Persia چه باگای وحشتناکی داشت به خصوص تو قسمت دوم.ببینم اون Crossbow که تو دمو نشون میده الکیه چون الان جای اون یه Dagger هست؟!

کسی جای 20 تا پرچم تو Masyaf رو میدونه من 19 تاشو گیر اوردم میخوام بدونم جای مخفی هست که من نرفتم یا با شهر رو دقیقتر بگردم.حیاط پشت قلعه رو رفتم که 2 تا اونجا بود یکی هم توی اون راهی که میرفتیم تا از پشت تله رو به کار بندازیم.یه باگ جالب که من دیدم با سرعت خیلی زیاد با اسب رفتم تو دیوار بعدش الطیر افتاد پشت دیوار تا اخر هم که دوباره لود نکردم بنده خدا همونجا بود.
این باگ ها هم به نظر من از سازندش یعنی Ubisoft Montreal طبیعیه مگه یادتون رفته Prince Of Persia چه باگای وحشتناکی داشت به خصوص تو قسمت دوم.ببینم اون Crossbow که تو دمو نشون میده الکیه چون الان جای اون یه Dagger هست؟!

منم دقیقا 19 تا پیدا کردم ، خیلی گشتم ولی پیدا نمیشه ، می گم این که اینقدر کوچیکه نمی تونیم 20 تاشو پیدا کنیم ، وای به حاله بقیه شهرا که 100 تا پرچم توشه ، من که عمرا حتی بهشم فکر نمی کنم :-"

با وجودیکه بازی داستان جالبی داره (البته تا اینجایی که من رفتم و تقریبا اواسط بازیه) ولی شدیدا گیم پلیش تکراریه.
مشخصه خیلی زور زدن تا این حالتو از بین ببرن ولی باز هم هرچی جلوتر میریم تکراری تر و خسته کننده تر میشه. خیـــــــــــــــــــــــــــــلی تکراریـــــــــــــــــــــــــــــــه.
بازی هم بنظر من 90% گیم پلی هست. با وجود اینکه بازی گرافیک بالائی داره ولی بعد از مدتی براتون طبیعی میشه چون شدیدا محیطها یکنواخت و شبیه هم هستن. دیگه چی بگم؟ انتظارات منو از لحاظ گیم پلی اصلا برآورده نکرد.
از اون بازیاست که اگه Save-ش به هر دلیلی پاک شد، عمرا بشینم دوباره برمش. عمرا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or