Multi Platform Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin-Creed-Brotherhood-PS3-beta-exclusive.jpg

Ubisoft
Ubisoft Montreal
Historic Action Adventure
Release: Q1 2011​

اولین عنوان در این سری که دارای بخش Multiplayer نیز خواهد بود احتمالا در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.
ظاهرا داستان بازی در ادامه ی وقایع AC II واقع خواهد شد جایی Ezio Auditore da Firenze بعد از حوادث بازی قبل هم اکنون به مقام استادی فرقه رسیده وکنترل کننده ی همه ی حرکات گروه است.
اینبار Ezio قصد دارد با حمله به رم مرکز فرماندهی تمپلارها کار آن ها را یکسره وپرده از اسرار جدیدی بردارد...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdy.z
سلام
چطور میشه این برج ها رو آتیش زد؟؟
من میرم روی نقشه یکی از قفل ها رو مشخص می کنم و بعد کنترل می زنم اما به برجه که میرسم دیگه برق نمیزنه و منفجر هم نمیشه!!
چیکار کنم؟؟
راستی این مراحل tamplar lair چطور باز میشه؟؟
ممنون میشم جواب بدین

سلام
چطور میشه این برج ها رو آتیش زد؟؟
من میرم روی نقشه یکی از قفل ها رو مشخص می کنم و بعد کنترل می زنم اما به برجه که میرسم دیگه برق نمیزنه و منفجر هم نمیشه!!
چیکار کنم؟؟
راستی این مراحل tamplar lair چطور باز میشه؟؟
ممنون میشم جواب بدین

برج ها رو باید بری بالاشون و گارداشون رو بکشی و بعدش دکمه ی مربوطه رو بزنی تا آتیشش بزنه

همه چیش یادم رفته !!! :d

برج ها رو باید بری بالاشون و گارداشون رو بکشی و بعدش دکمه ی مربوطه رو بزنی تا آتیشش بزنه

همه چیش یادم رفته !!! :d
میرم بالا مولی گاردی نیست که بکشم!!دکمه ای هم برای زدن نمیاد!!
مثل اینکه از یه برجه معمولی بری بالا!!مثل اینکه ماموریت غیر فعال میشه!!
چیکار کنم؟؟:((

دوستان وقتی بازی تموم میشه چرا این credits پایانی تموم نمی شه.همین طوری اسم مینویسه
یعین نمی شه مثل AC II بعد از این که بازی تموم شد توی شهر گردش کنی؟
چه جوریه؟

ببین باید ببینی که پایین هم گاردی نمونده باشه و بعدش باید ببنی عکس برج توی نقشه تغییر میکنه( البته موقعی که تموم گارد های زمین و هوا رو کشته باشی)..
بعد میری بالا و راحت برج رو آتیش میزنی..
فهمیدم.باید CAPITAN رو بکشیم!!البته نامردا هی در میرن:d
کسی نمیدونه مراحل TAMPLAR LAIR چطور باز میشه؟؟
چرا من هر کاری می کنم این درصدش 55نمیشه؟؟:d
پ.ن=راستی این شخصیتایی که روی کاور بازی و تو مولتی هستن همه رو کشتم جز اون زنه با اونی که شبیه اتزیوه با جوکر!!چطور این سه تا رو پیدا کنم؟؟دیگه TAMLAR AGENTSنیست ولی تو DNA میگه یکی هست!!
یکی از سوالامم جواب بدید بسه!!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or