Multi Platform Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin-Creed-Brotherhood-PS3-beta-exclusive.jpg

Ubisoft
Ubisoft Montreal
Historic Action Adventure
Release: Q1 2011​

اولین عنوان در این سری که دارای بخش Multiplayer نیز خواهد بود احتمالا در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.
ظاهرا داستان بازی در ادامه ی وقایع AC II واقع خواهد شد جایی Ezio Auditore da Firenze بعد از حوادث بازی قبل هم اکنون به مقام استادی فرقه رسیده وکنترل کننده ی همه ی حرکات گروه است.
اینبار Ezio قصد دارد با حمله به رم مرکز فرماندهی تمپلارها کار آن ها را یکسره وپرده از اسرار جدیدی بردارد...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdy.z
نميدونم چطوري بگم ...
يه حالتي توي دويدن و حركات اتزيو توي پي سي بود كه انگار خيلي سرعت عمل بالايي نداشت و كند حركت ميكرد ..
در ظاهر البته ..
اما در نسخه ي ايكس باكس من اون حالت حركتي ور حس نكردم !! :-/
نميدونم چرا !!
فرقي داشتن با هم؟

نميدونم چطوري بگم ...
يه حالتي توي دويدن و حركات اتزيو توي پي سي بود كه انگار خيلي سرعت عمل بالايي نداشت و كند حركت ميكرد ..
در ظاهر البته ..
اما در نسخه ي ايكس باكس من اون حالت حركتي ور حس نكردم !! :-/
نميدونم چرا !!
فرقي داشتن با هم؟

کلا اگه یادت باشه تو شماره دوم بازی حرکات اتزیو خیلی روون،سریع و تا حدودی غیر منطقی بود،اتزیو تقریبا از همه چیز به راحتی بالا می رفت در صورتی که در نسخه اول حرکات پارکور و آکربات الطائر خیلی کند تر،چالش برانگیز تر و منطقی تر بود و وقتی شما از در و دیوار بالا میرفتی برات لذت بخش بود.ولی در نسخه دوم به خاطر آسون شدن این حرکات دیگه بالا رفتن از در و دیوار کار لذت بخشی نبود و به شدت آسون شده بود.
واسه همین بود که در نسخه BROTHERHOOD سازند ها تصمیم گرفتن که با پایین آوردن سرعت اتزیو حرکاتشو منطقی تر جلوه بدن،که تا حدودی هم موفق بودند ولی باز به حرکات الطائر نمیرسد.

با سلام
ببخشید من اون جای بازی هستم که desmoun میره و Apple رو بر میداره و هر چی دکمه های دیگه ی چپ و راست رو می زنی ،خنجرش رو می زنه به اون دختره که از نسخه ی یک بازی هم بود،باید چکار کنم،چون وقتی اون رو هم می کشه،صفحه ی معرفی عوامل می آد،در حالی که درصد اتمام بازی من 49% هست،اگر میشه راهنماییم کنید؟
با تشکر

کلا اگه یادت باشه تو شماره دوم بازی حرکات اتزیو خیلی روون،سریع و تا حدودی غیر منطقی بود،اتزیو تقریبا از همه چیز به راحتی بالا می رفت در صورتی که در نسخه اول حرکات پارکور و آکربات الطائر خیلی کند تر،چالش برانگیز تر و منطقی تر بود و وقتی شما از در و دیوار بالا میرفتی برات لذت بخش بود.ولی در نسخه دوم به خاطر آسون شدن این حرکات دیگه بالا رفتن از در و دیوار کار لذت بخشی نبود و به شدت آسون شده بود.
واسه همین بود که در نسخه BROTHERHOOD سازند ها تصمیم گرفتن که با پایین آوردن سرعت اتزیو حرکاتشو منطقی تر جلوه بدن،که تا حدودی هم موفق بودند ولی باز به حرکات الطائر نمیرسد.
راست ميگي دقت نكرده بودم !!!
البته بيشتر تفاوت بين نسخه ي پي سي و كنسول بود در همين برادرهود

با سلام
ببخشید من اون جای بازی هستم که desmoun میره و Apple رو بر میداره و هر چی دکمه های دیگه ی چپ و راست رو می زنی ،خنجرش رو می زنه به اون دختره که از نسخه ی یک بازی هم بود،باید چکار کنم،چون وقتی اون رو هم می کشه،صفحه ی معرفی عوامل می آد،در حالی که درصد اتمام بازی من 49% هست،اگر میشه راهنماییم کنید؟
با تشکر

دوست عزيز اسپويلر ميدوني چيه؟؟

http://forum.bazicenter.com/images/editor/spoiler.gif

اينه ..........

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: POOYA1989
بعد از قريب به 2 ماه امروز بازي رو تموم کردم.
چــــــرت آقا چرت!
چي بود مثلاً؟ نه داستان زيبايي داشت (بقول گيم اسپات، Forgettable Story) نه مأموريت هاي متنوع و نه گيم پلي خلاق.
نسبت به ACII در تمامي زمينه ها حداقل 2-3 پل عقب بود!
بعدشم! اين چرا تموم نمي شد؟!! کي به اينا گفته با کش دادن بازي مي تونن بازي رو لذت بخش کنن؟
پدرم دراومد تا 100% کنم! از الآن ماتم گرفتم قسمت بعديشو با چه انگيزه و حوصله اي بازي کنم!
تنها موفقيت يوبي سافت با ساخت اين بازي و کش دادن الکيش اين بود که موفق شد مفهوم "شور چيزي رو درآوردن" و " آب بستن به بازي" رو بخوبي عملي کنه و به اين مفاهيم عميق تجلي ببخشه و ثابت کنه که فقط ايران در اين زمينه پيشتاز نيست!!!

====----====

بالايي! قربون لينک گذاشتنت برم! :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: koorosh sh
خداییش دیگه کم لطفی نکنین از خیلی جهات از اون نسخه قبلی
بهتر بود گیم پلی گرافیک و... و داستان هم ادامه قسمت دوم بود.از یک عنوان
انتظار زیادی نداشته باشید;;)

با سلام
با تشکر

اون درصورتى 100 ميشه كه تمام مراحل جانبى روهم رد كرده باشى و تمام مراحل رو دقيقا با بهترين شرايط تموم كنى يعنى مثلا تو مرحله اى كه بهت ميگه با مخفى كارى طرف رو بكشى نپرى اون وسط سر و صدا كنى بعد محافظاش رو قتل عام كنى بعد اخر سر كه همه رو خبر كردى برى هدف اصلى رو بكشى.

[FONT=&quot]**** [/FONT][FONT=&quot]Spoiler Alert ****

[/FONT]
[FONT=&quot]سخني چند در مورد [/FONT][FONT=&quot]DLC[/FONT][FONT=&quot] داوينچي:

[/FONT]
[FONT=&quot]DLC[/FONT][FONT=&quot] لئوناردو داوينچي يکي از زيباترين بخش هاي بازي اسسينز کريد: برادرهود بود که بنده به شخصه به جرأت مي تونم بگم که داستانش خيلي دلچسبتر، مهيج تر و لذت بخش تر از داستان خود بازي بود.[/FONT]​
[FONT=&quot]هدف از اين دي ال سي، نجات لئوناردو داويچي پس از دستگيريش هست. داوينچي يه سري دخمه هاي زير زميني رو کشف کرده بود که ظاهراً به يه تالاري منتهي ميشه که توسط پيروان فيثاغورث ساخته شده بود. و صد البته اين تالار زيرزميني مورد توجه دشمن هم هست و دشمن با دزديدن داوينچي سعي در کشف اين تالار اسرارآميز داره.اتزيو بتدريج سرنخ هايي از داوينچي رو پيدا مي کنه و آخرکار نجاتش مي ده و بعدش دونفري در پي کشف اين تالار ماجراجويي مي کنن. [/FONT]​
[FONT=&quot]يه حفره بزرگ در بالاي سقف ورودي اوليه تالار وجود داره که اسرار فيثاغورثيان اونجا نهفته شده. [/FONT]​
[FONT=&quot]فيثاغورثيان اعتقاد دارند که تمامي مفاهيم طبيعت بصورت اعداد و معادلات رياضي توصيف و طراحي شده و اگه کسي بتونه اين اعداد رو کشف کنه، مي تونه به تنهايي طبيعت رو کنترل کنه.[/FONT]​
[FONT=&quot]بعد از رسيدن به تالار، اتزيو و داوينچي وارد اتاقي ميشن که شديداً شبيه اتقايه که آخر بازي دزموند واردش شده و [/FONT][FONT=&quot]POE[/FONT][FONT=&quot] رو برميداره. تنها فرقشون وجود يه ستون سنگي در وسط اتاقه. اتزيو دستشو ميذاره روي اين ستون کوچيک و همه فضاي اتاق را اعداد خاصي پر مي کنن. وينچي اين اعداد رو همون لحظه آناليز مي کنه و يه نظم خاصي بهشون مي ده و اونو تکرار مي کنه: [/FONT]

[FONT=&quot]43, 39, 19[/FONT][FONT=&quot], N, 75, 27, 42, W[/FONT]

[FONT=&quot]در نگاه اول، اين اعداد معناي خاصي ندارن و اين دقيقاً چيزي بود که داوينچي تو اون لحظه فکر مي کرد. اتزيو داوينچي نااميد رو وادار به ترک اتاق مي کنه و ميگه که اين اطلاعات مخصوص ما نيست و به افراد ديگه اي مربوط ميشه. [/FONT]​
[FONT=&quot]يعني اينجا يه دي ال سي تموم ميشه؟ يا بعبارتي ديگر "همين؟!"[/FONT]​

[FONT=&quot]با اولين نگاه به اين اعداد ميشه حدس زد که اين اعداد مختصات عرض و طول جغرافيايي هستن. با وارد کردن اين مختصات در برنامه گوگل ارث، اين مکان تو نقشه مشخص ميشه:[/FONT]​

[FONT=&quot]
next-assassins-creed-teased-oxcgn-1.png

[/FONT]​
[FONT=&quot]يادتونه در اوايل اين مطلب داشتيم در مورد يه سوراخ بزرگ بالاي سقف تالار صحبت مي کرديم؟! [/FONT]​
[FONT=&quot]پس اين حفره و تالار واقعاً وجود داره. اما نزديک يه شهر کوچيک در ايالت نيويورک بنام [/FONT][FONT=&quot].Glenfield[/FONT]
اما اين شهر امريکاست و نه تو ايتاليا :-/
با کمي دقت و مطالعه در مورد حفره عکس بالايي مشخص مي شه که اساساً مردم اطراف اون ناحيه اصلاً چيزي در مورد اين حفره نمي دونن يا نخواستن که بدونن (همونطور که تو عکس هم مشخصه اين حفره بين يه جنگل انبوه و پردرخته و هيچ بني بشري اونجارو دستکاري نکرده!)
همچنين بايد توجه کرد که اين ناحيه از شهر Saratoga نيويورک خيلي دور نيست. شهري که جنگ Saratoga (در زمان جنگ هاي داخلي امريکا) اونجا رخ داده.
ميشه حدس زد که اين ناحيه کوچک تو نيويورک در آينده نزديک مورد توجه بسياري قرار خواهد گرفت!
شما چي فک مي کنين؟ بنظر شما اسسينز کريد 3 تو امريکا رخ مي ده؟

next-assassins-creed-teased-oxcgn-3.jpg

اگه آره، بازي به چه سمتي پيش خواهد رفت؟ تو امريکا چه اتفاقاتي قراره رخ بده؟ آيا اين اتفاقات با شکل گيري اوليه کشور امريکا مرتبطه؟
آيا جرج واشنگتن اون موقع POE رو پيدا کرده بود يا يه چيزي تو اين مايه ها؟ و کلي سؤال ديگر ...
فقط زمان به اين نوع سؤالا مي تونه پاسخ بده ...

احتمال 2:

يه احتمال خيلي قشنگ ديگه اي هم وجود داره. :)
عکس پاييني، با استفاده از مختصات و اطلاعات ياد شده تو بازي ترسيم شده.
وقتي به اين مختصات نگاه مي کنيم، مشخص مي شه که جنوب اين ناحيه ميشه رُم (که يکي از شهرهاي نيويورکه) و در شمال غربي رُم، شهر فلورانس نيويورک قرار داره.
با توجه به اين دو شهر ايتاليايي (روم و فيرنزه) و ماهيت اين دي ال سي براساس اصول رياضي و فيثاغورثي و ارتباط اون با طبيعت، يه نقطه ديگري ميشه پيدا کرد که اين 3 نقطه رو به يه مثلث فيثاغورثي (قائم الزّاويه و متساوي الّساقين) تبديل کنه.
شهر واقع شده در زير اين نقطه ي سوم، بيش از پيش شگفت زدمون مي کنه!
تورين!!! :)

acbtrianglenotations.jpg

[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]**** [/FONT][FONT=&quot]Spoiler Alert ****[/FONT]

• Like
Reactions: Gabit0
ایول . . . خیلی باحال بوود :x. . . فکر کنم کسی تو فراماسونی بودن بازی شک نداره و فراماسون ها هم توی استفاده از اعداد, ریاضی و هندسه استادن . . . (انصافن خیلی هم استادن . . . :d)

اصلن یادم رفت واسه چی اومده بودم اینجا . . .

آقایون من این لباس گرگیه رو گرفتم, خیلی باحاله, اصلن خراب نمیشه , ولی دیگه خسته شدم چجوری باید درش بیارم؟

من که شک دارم
شما هم جو ماسونی کورتون کرده. پس فردا BC رو هم ماسونی میبینید :))
در مورد سوالت هم، برو توی قسمت Outfit توی منوی بازی، لباس رو انتخاب کن و Ctrl رو بزن تا Remove کنه

• Like
Reactions: Gabit0
من که شک دارم
شما هم جو ماسونی کورتون کرده. پس فردا BC رو هم ماسونی میبینید :))
در مورد سوالت هم، برو توی قسمت Outfit توی منوی بازی، لباس رو انتخاب کن و Ctrl رو بزن تا Remove کنه
شاید حق با شما باشه:) . . . ولی اگه توی لوگوی AC:BH و علامت فراماسونی دقت کنی حتمن متوجه شباهتشون میشی, سایر مسایل ,دیگه بماند ;). .. . بابت راهنمایی هم ممنون>:d<
gtnkvgfqh3w9g3i1v5f.jpg

بعد از چندی ماه و اندی روز بلاخره تونستم بازی رو به اتمام برسونم #:-s.(البته وقت زیادی برای بازی ندارم!)
اوایل بازی کمی خسته کننده و تکراریه ولی هرچی به جلو میریم خیلی بهتر میشه... آخر بازی هم که فوق العاده عالیه و 1 ساعت آخر بازی بسیار جذاب و پر از عقاید فراماسونری هستش.
موسیقی متن بازی بسیار جذاب و از نظر هنری بسیار غنی هست. گرافیک در سطح متوسط و کمی منسوخ شده به نظر میرسه.تنوع ماموریت ها و گیرایی داستان هم بد نیست.
روی هم رفته بازی سرگرم کننده و خوبی بود... به شدت منتظر نسخه چهارم یا مکاشفه هستم.:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or