Multi Platform Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin-Creed-Brotherhood-PS3-beta-exclusive.jpg

Ubisoft
Ubisoft Montreal
Historic Action Adventure
Release: Q1 2011​

اولین عنوان در این سری که دارای بخش Multiplayer نیز خواهد بود احتمالا در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.
ظاهرا داستان بازی در ادامه ی وقایع AC II واقع خواهد شد جایی Ezio Auditore da Firenze بعد از حوادث بازی قبل هم اکنون به مقام استادی فرقه رسیده وکنترل کننده ی همه ی حرکات گروه است.
اینبار Ezio قصد دارد با حمله به رم مرکز فرماندهی تمپلارها کار آن ها را یکسره وپرده از اسرار جدیدی بردارد...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdy.z
این لباس رایدن واسه PS3 هم هست ؟
بابا لباس رایدن زیاد قشنگ نیست من که حال نکردم ولی اگه میخوای بگیریش virtual training رو تموم کن لارم نیست همش طلا باشه همین که مدال بگیری تو مسابقاتش بسه بعد که همشو رفتی برو قسمت inventory اونجا لباس رایدن گذاشته لپوش خلاص

دوستان سلام .
من از اول این تاپیکو خوندم خیلی خوب بود.اما به یه سوالاتی بعضی از دوستان پرسیدن ولی کسی جوابشونو نداده یا اشتباه داده جواب بدم.در مورد اینکه چرا دزموند لوسی رو میکشه باید بگم وقتی دزموند اونpiec of eadenرو میگیره تو دستش و اون فرشته (که البته تو بازی به اسم خدا ازش نام برده میشه)ظاهر میشه وبه دزموند میگه تو توی یه راه جدیدی قرار گرفتی که باید خودت اون راه رو طی کنی.در ادامه میگه که باید یه نفر رو انتخاب کنی که با تو این راه رو طی کنه واون رو به طرف لوسی هدایت میکنه تا اون رو بکشه.دزموند بهش میگه چرا میخوای این کار رو بکنی وفرشته بهش میگه من چیزهایی رو میدونم که تو نمیدونیو دزموند لوسی رو میکشه وخودش هم میمیره.البته موقتا.البته این برداشتها حاصل ترجمه حرفهای اون تیکه از بازیه.اما یه نکته در مورد لوسی.اون اصلا خائن نیست بلکه خودش هم یکی از نوادگان اساسینس هست که به داخل شرکت ابسترگو نفوذ کرده واگر یادتون باشه توی نسخه اول وقتی اون کت شلوار پوش ها به دکتر دستور میدن که دزموند رو بکشه لوسی مانع میشه و با این جمله که در اینده به دزموند نیاز داریم اونها رو قانع میکنه.و در ادامه هم دو بار دزموند رو فراری میده.

Navid: اخطار دادم تا دیگه هر جا خواستین داستان بازی، اونم دقیقا آخرین قسمتش را بیان کنید از اسپویلر استفاده کنید ...

Last edited by a moderator:
سلام

دوستان خواهشا یک کمکی بکنید ...

من بعدر از اینکه سزار رو کشتم و Apple رو برگردوندم سرجاش تو کلازیوم اتزیو از حالت Aninimus بیدار میشه و تیم 4 نفره دنبال پسورد میخان بگردن که برق قطع میشه ....

از اینجا همینطوری بازی مونده من نمیدونم کجابرم و چیکار کنم . میشه راهنمایی کنید ؟

ممنون

سلام

من بعدر از اینکه سزار رو کشتم و Apple رو برگردوندم سرجاش تو کلازیوم اتزیو از حالت Aninimus بیدار میشه و تیم 4 نفره دنبال پسورد میخان بگردن که برق قطع میشه ....

از اینجا همینطوری بازی مونده من نمیدونم کجابرم و چیکار کنم . میشه راهنمایی کنید ؟

ممنون

از پله ها برو بالا و به محیط بیرون که رسیدی 4 تا حالت کنتور مانند به دیوار نصب شده که باید 4 تا شون رو پیدا کنی و ادامه داستان رو دنبال کنی

سلام

ممنون

شما فقط از پله های اصلی sanctuary برو بالا تا برسی جلوی اون در بسته (همونی که اتزیو موقع ویلا اتک بست) بعد به دیوار مقابل در با Eagle Vision نگاه کن تا علامت یک مثلث ببینی و بقیه ماجرا ... :d
از پله ها برو بالا و به محیط بیرون که رسیدی 4 تا حالت کنتور مانند به دیوار نصب شده که باید 4 تا شون رو پیدا کنی و ادامه داستان رو دنبال کنی
اشتباه گفتی داداش، اون مال اول بازیه. کنتور اصلا هدفش برق رسانی نبود که ;)

• Like
Reactions: shahramcat
اقا من کل بازیو رفتم همه مراحل رو 100 % تموم کردم هر چی فرعی هم داشت رفتم همه ی صندوقچه ها و پرچم ها رو هم گرفتم ولی بازی 93% شده کسی میدونه چرا بعد کسی میدونه DLC رو چجوری باید ازاد کرد یا از همون اول بازی DLC خودش باز هست؟

• Like
Reactions: Kasra-M
اقا من کل بازیو رفتم همه مراحل رو 100 % تموم کردم هر چی فرعی هم داشت رفتم همه ی صندوقچه ها و پرچم ها رو هم گرفتم ولی بازی 93% شده کسی میدونه چرا بعد کسی میدونه DLC رو چجوری باید ازاد کرد یا از همون اول بازی DLC خودش باز هست؟
شما برو توی بانک ها و DNA ببین چیزی مونده که 100% نکرده باشی؟
اگر همه رو 100% کردی، پس مال همون DLC است احتمالا. برای نسخه های کرکی یه پچ اومده که اونو باز میکنه. من خودم لینکشو توی یکی از تاپیک های BH داده بودم :d حال داشتی برو پست های منو چک کن :d;;)

شما برو توی بانک ها و DNA ببین چیزی مونده که 100% نکرده باشی؟
اگر همه رو 100% کردی، پس مال همون DLC است احتمالا. برای نسخه های کرکی یه پچ اومده که اونو باز میکنه. من خودم لینکشو توی یکی از تاپیک های BH داده بودم :d حال داشتی برو پست های منو چک کن :d;;)
رفتم همرو 100% کردم جز قسمت thieve که خودش 3 قسمت داره که اونارو 100% کردم ولی نمیدونم چرا بقسه قسمتاش نیست که بخوام برم جان من برو اون پستتو واسم بیار امروز اینو 100 % کنم بعد هم unistall :d

رفتم همرو 100% کردم جز قسمت thieve که خودش 3 قسمت داره که اونارو 100% کردم ولی نمیدونم چرا بقسه قسمتاش نیست که بخوام برم جان من برو اون پستتو واسم بیار امروز اینو 100 % کنم بعد هم unistall :d
باید همه ماموریت های اون دور رو انجام بدی، بعد بری پیش la volpe تا سری جدید بهت بده، الان یادم نیست چندتا بودن.
بیا: http://smiling-dream.info/rsmufs-assassins-creed-brotherhood-skidrowupdatemore.html

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or