Multi Platform Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin-Creed-Brotherhood-PS3-beta-exclusive.jpg

Ubisoft
Ubisoft Montreal
Historic Action Adventure
Release: Q1 2011​

اولین عنوان در این سری که دارای بخش Multiplayer نیز خواهد بود احتمالا در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.
ظاهرا داستان بازی در ادامه ی وقایع AC II واقع خواهد شد جایی Ezio Auditore da Firenze بعد از حوادث بازی قبل هم اکنون به مقام استادی فرقه رسیده وکنترل کننده ی همه ی حرکات گروه است.
اینبار Ezio قصد دارد با حمله به رم مرکز فرماندهی تمپلارها کار آن ها را یکسره وپرده از اسرار جدیدی بردارد...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdy.z
فكر كنم اينجا باشه:
C:\Documents and Settings\YOUR NAME\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed Brotherhood
به جاي YOUR NAME هم، اسم يوزرت رو كامپيوتره.
Thanks

بیا اینم سیو 100 % بازی امیدوارم به کارت بیاد اشکم درومد تا 100 % شد بازی :d

http://hotfile.com/dl/117497399/cc7b2ef/Assassins_Creed_Brotherhood.rar.html

راستی این
اعتبار :d
یادت نره
باشه؟ :d
افرین

• Like
Reactions: .:Mahdi:.
دوستان دو تا سوال داشتم :
1) اگه همه پل ها رو تعمیر کنیم چی میشه :
2 ) تو یکی از مکانهای مخفی زیرزمینی یه پرچم هست که پشت میله هاست و همه جا بسته . چه جوری باید گرفتش ؟ تو عکس معلومه :
77q1rrt37577x9avs5qg.jpg

• Like
Reactions: hadi sh
دوستان دو تا سوال داشتم :
1) اگه همه پل ها رو تعمیر کنیم چی میشه :
2 ) تو یکی از مکانهای مخفی زیرزمینی یه پرچم هست که پشت میله هاست و همه جا بسته . چه جوری باید گرفتش ؟ تو عکس معلومه :
1- اولا یه منبع درآمد خیلی کوچکه. دوما برای وارد شدن به یکی از Romulus Lairها اگر پل اون منطقه رو تعمیر کنی، خیلی راحت تر واردش میشی.
2- باید از زیر میله شنا کنی (زیر آبی بری) با نگه داشن Space در حالت Low profile.

باز ی تموم کردم فقط می تونم بگم اصلا و ابدا با هاش حال نکردم حیف وقتی که گذشتم روش
از نظر گرافیکی که اصلا حرفی برا گفتن نداشت و بازی خیلی خیلی خیلی پر باگ بود به طوری که واقعا رو اعصاب بود
به نظر خودم شمار های قبلی خیلی بهتر بودند

من به محض اينكه بازى رو اجرا ميكنم يكى از هسته هاى پردازندم ميره رو بارگذارى كامل و ديگه تا وقتى بازى رو نبندم همينجورى ميمونه حتى وقتى توى منوى اول بازى هستم اشكال از چيه؟

باز ی تموم کردم فقط می تونم بگم اصلا و ابدا با هاش حال نکردم حیف وقتی که گذشتم روش
از نظر گرافیکی که اصلا حرفی برا گفتن نداشت و بازی خیلی خیلی خیلی پر باگ بود به طوری که واقعا رو اعصاب بود
به نظر خودم شمار های قبلی خیلی بهتر بودند

من هم نتونستم باگ های بازی رو تحمل کنم.بازی در محیط های شلوغ افت فریم داشت،ماله شما هم همینطور بود حسین جان؟

واسه منم باگ و کندی فریم داشت ولی بازیش عالی بود. (قبول دارم از قبلی ها بهتر نبود)
اگه به باگ بود که بازی های قبلی هم باگ داشتن دیگه!

منم قبول دارم که بازی خوب بود؛ماموریت ها جذابیتش بیشتر شده بود،ولی یکسری مسائل مثل وجود اسب تو شهر و .... باعث شده بود بازی باگ هاش بیشتر از قسمت های قبل به چشم بیاد...
در واقع باگ ها و فریم ریت پایین نمیذاشت از بازی لذت ببری!

من هم نتونستم باگ های بازی رو تحمل کنم.بازی در محیط های شلوغ افت فریم داشت،ماله شما هم همینطور بود حسین جان؟

واسه منم باگ و کندی فریم داشت ولی بازیش عالی بود. (قبول دارم از قبلی ها بهتر نبود)
اگه به باگ بود که بازی های قبلی هم باگ داشتن دیگه!
نه من مشگل فریم نداشتم چون سیستمم خوب هست
ولی چند تا چیز خیلی رو اعصاب بود
1:اسب مثل شمار 1 تند نمی دوید و اصلا به زیبای شمار 1 نبود همچنین موقع دویدن گردخاک مثل شمار 1 بلند نمی شد
2: گرافیک کاملا پورت شده بود مثلا هنگام راه رفتن در چمن زار ها علفزار ها ی 5 متر جلوتر ناپدید بودندی که به محض نزدیک شدن ظاهر می شدند که این واقعابرای یک بازی pcننگ بود
3: وجود باگ های فراوان مثالا وقتی علامت سفیدی در جای ظاهر می شد برای ادامه معموریت بعضی مواقع جلوتر نمیرفت و مجبور بودی معموریت ریست کنی و از اول بری

اما من خیلی با این نسخه ش حال کردم. چون خیلی شبیه نسخه دومش بود و از اونم خوشم اومد.ولی با نسخه اولش اصلا و ابدا حال نکردم. حسین کند حرکت کردن اسب بخاطر اینه که توی شهر داری حرکت میکنی و لابه لای مردم نمیتونی از speed ش استفاده کنی. از شهر خارج شو ببین چجوری مثل پلنگ اسب ت میره.;)

بیا اینم سیو 100 % بازی امیدوارم به کارت بیاد اشکم درومد تا 100 % شد بازی :d

http://hotfile.com/dl/117497399/cc7b2ef/Assassins_Creed_Brotherhood.rar.html

راستی این
اعتبار :d
یادت نره
باشه؟ :d
افرین

دستتون درد نکنه ولی امکان داره جای دیگه اپ کنید این hotfile مزخرفترین سرویس
روی کره زمینه هر کاری کنم نمیتونم دان کنم. البته اگه دوست نداشتین به کسی
دیگه سیوتونو بدین عیبی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟