Multi Platform Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin-Creed-Brotherhood-PS3-beta-exclusive.jpg

Ubisoft
Ubisoft Montreal
Historic Action Adventure
Release: Q1 2011​

اولین عنوان در این سری که دارای بخش Multiplayer نیز خواهد بود احتمالا در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.
ظاهرا داستان بازی در ادامه ی وقایع AC II واقع خواهد شد جایی Ezio Auditore da Firenze بعد از حوادث بازی قبل هم اکنون به مقام استادی فرقه رسیده وکنترل کننده ی همه ی حرکات گروه است.
اینبار Ezio قصد دارد با حمله به رم مرکز فرماندهی تمپلارها کار آن ها را یکسره وپرده از اسرار جدیدی بردارد...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdy.z
یه مموری رو میتونی هر چند بار که خواستی از اول بری. پرچم رو نه یه بار که گرفتیش تموم شد ولی صندوق ها رو والا نمیدونم!
(اصلا اون پرچم ها به چه دردی میخورن؟ من فقط واسه چالشی که برای گرفتنشون وجود داره اونا رو جمع میکردم)

سلام بر اساتید
من میخوام ویندوز عوض کنم آیا برداشتن و کپی کردن اون فولدر سیو ها که در اپلیکیشن دیتا هست در همون محل البته بعد از نصب مجدد ویندوز وبازی کفایت میکنه و میشه بازی رو از آخرین مرحله قبل از تغییر ویندوز ادامه داد ؟
و آیا این که ورژن ویندوز عوض بشه (مثلا xp بشه 7 ) مهمه ؟
ممنون

سلام بر اساتید
من میخوام ویندوز عوض کنم آیا برداشتن و کپی کردن اون فولدر سیو ها که در اپلیکیشن دیتا هست در همون محل البته بعد از نصب مجدد ویندوز وبازی کفایت میکنه و میشه بازی رو از آخرین مرحله قبل از تغییر ویندوز ادامه داد ؟
ممنون

کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟

سلام بر اساتید
ممنون

بله شما اگه همون فولدر سیوها رو برداری سری بعد میتونی با استفاده از همون بازیو ادامه بدی.در مورد تغییر ویندوز از XP به 7 هم شما فقط کافیه سیو بازیو بریزی تو اون محلی که سیو بازیها تو ویندوز 7 اونجا قرار داره و بعد میتونی از همون مرحله ای که بودی بازیو ادامه بدی.

بچه ها این قلعه ها که توش یه مشت آدم مثل گرگ هستن رو 6تاشو رفتم و کلید رو به دست آوردم ! اخرش هم رفتم تو خونه آخر و در اون گنج رو باز کردم فقط یه لباس گرگی بهم داد :دی میخواستم بدونم همینه فقط ؟ چه بی مزه :دی

بچه ها این قلعه ها که توش یه مشت آدم مثل گرگ هستن رو 6تاشو رفتم و کلید رو به دست آوردم ! اخرش هم رفتم تو خونه آخر و در اون گنج رو باز کردم فقط یه لباس گرگی بهم داد :دی میخواستم بدونم همینه فقط ؟ چه بی مزه :دی
اره همينه فقط.
لباسه هم خيلي زشته.( به نظرم)

بدبختی اینه که لباسه رو نمیشه در آورد کلآ ! یعنی وقتی لباس جدید هم میخری بازم اون پوست گرگ رو لباس جدید هم هست ! /:)
شما برو توی قسمت Outfits و دکمه Ctrl رو برای remove کردن بزن.
من لباس رومولوس رو نگرفتم ولی بقیه زره های مخصوص رو اینجوری درآوردم.

دوستان اون مموری که کاترینا رو از زندان در میاریم ، بعدش که دو تایی سوار اسب میشه و بهش می گیم که بره تا سربازها رو سرگرم کنیم ، گفته ظاهرا 5 تا از نگهبانها رو باید بکشیم تا 100 درصد بشه ، اما نمیدونم چرا هر کاری می کنم تو این 90 ثانیه ای که میده ، باز هم نمیشه.

دوستان اون مموری که کاترینا رو از زندان در میاریم ، بعدش که دو تایی سوار اسب میشه و بهش می گیم که بره تا سربازها رو سرگرم کنیم ، گفته ظاهرا 5 تا از نگهبانها رو باید بکشیم تا 100 درصد بشه ، اما نمیدونم چرا هر کاری می کنم تو این 90 ثانیه ای که میده ، باز هم نمیشه.

باید 5 تا streak kill کنی!
یعنی موقع کشتن جهت با کلیک چپو بزنی تا زنجیروار بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or