Multi Platform Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin-Creed-Brotherhood-PS3-beta-exclusive.jpg

Ubisoft
Ubisoft Montreal
Historic Action Adventure
Release: Q1 2011​

اولین عنوان در این سری که دارای بخش Multiplayer نیز خواهد بود احتمالا در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.
ظاهرا داستان بازی در ادامه ی وقایع AC II واقع خواهد شد جایی Ezio Auditore da Firenze بعد از حوادث بازی قبل هم اکنون به مقام استادی فرقه رسیده وکنترل کننده ی همه ی حرکات گروه است.
اینبار Ezio قصد دارد با حمله به رم مرکز فرماندهی تمپلارها کار آن ها را یکسره وپرده از اسرار جدیدی بردارد...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdy.z
درست شد. عزیز فقط همین dlc داوینچی هست یا جز این چیز دیگه ای داره بازم؟
اگر به صفحه ی قبل یه نگاه میکردی این سوال رو نمیپرسی ;):d
این DLC شامل چیزهایی است که در موقع خاص خود بر روی نقشه ظاهر میشود ( اگر میخواهید بفهمید چگونه به زیر نگاه کنید ) ;)
- اضافه شدن Restored Memory در نقشه (Restored Sequence: The Da Vinci Disappearance در DNA - شامل 8 مموری)
- اضافه شدن دو مورد Templars Lair در نقشه (Templar Lair: Shopaholic بعد از اتمام سکانس دوم و Tempar Lair: Liquid Gold بعد از اتمام سکانس هفتم در DNA >> Secret Location)
- اضافه شدن Drachen Armor ,Altaïr's Robes ,Armor of Altaïr ,Florentine Noble Attire در Inventory >> Outfits (بعد از شروع بازی)

در مورد کشته شدن لوسی من یه تحقیقاتی کردم! ظاهرا داستان از این قراره:
لوسی ظاهرا یک تمپلر هست که قرار بوده به دزموند آسیب برسونه و از راهش کنار میره. اگه دقت کنید توی اونجا که اسامی میاد یه مکالمه کوتاه هستش که یکی میگه دوباره بذارش توی انیموس. تو فروم گیم اسپات نوشته بودن که خود دزماند هم خاطره ی یکی دیگس که داره از طریق یه انیموس دیگه مرور میشه. گفته میشه پسر دزموند شخصیت اصلی داستانه!

اقا من میخوام این ماموریت هایی که 100% نشدن و 50% شدن رو باز برم راهی هست که بشه اینارو دوباره بری که بشه 100%؟
تو منو برو DNA بعد memory رو انتخاب کن گزینه ی Replay memory رو بزن. البته 50% و 100% در نهایت فرقی ندارن. فقط باعث میشه جذابتر بشه.

======

تو یکی از معماهای Truth اسمی از انقلاب ایران آورده میشه که جالبه
البته تاریخشو به میلادی اشتباه زده!! حالا نمیدونم منظورش کدوم انقلابه.

67fd1qu9k67f3mjl8c9.jpg

پ.ن: چرا بازی تموم نمیشه ؟!
هوووووووووف!!

• Like
Reactions: A-L-I
تو منو برو DNA بعد memory رو انتخاب کن گزینه ی Replay memory رو بزن. البته 50% و 100% در نهایت فرقی ندارن. فقط باعث میشه جذابتر بشه.

======

تو یکی از معماهای Truth اسمی از انقلاب ایران آورده میشه که جالبه
البته تاریخشو به میلادی اشتباه زده!! حالا نمیدونم منظورش کدوم انقلابه.

67fd1qu9k67f3mjl8c9.jpg

پ.ن: چرا بازی تموم نمیشه ؟!
هوووووووووف!!

مرسی ولی من کلا یه بازی که انجام میدم باید همه چیو 100% انجام بدم اینجوری حس میکنم چیزیو از دست ندادم در مورد truth هم تو یکی از معماهاش از ملی شدن صنعت نفت تو ایران عکس میزاره که عکس مصدق و شعبون بیمخ هم هست واسه من خیلی جالب بود

مرسی ولی من کلا یه بازی که انجام میدم باید همه چیو 100% انجام بدم اینجوری حس میکنم چیزیو از دست ندادم در مورد truth هم تو یکی از معماهاش از ملی شدن صنعت نفت تو ایران عکس میزاره که عکس مصدق و شعبون بیمخ هم هست واسه من خیلی جالب بود
منم اونو دیدم یه لحظه شک کردم که مصدق باشه!!

دوستان من سوالی دارم.
ببنید تو بعضی از مموری ها گفته مثلا اگه کمتر از 8 دقیقه این مموری رو تموم کنید 100 درصد میشه ، وقتی وارد مموری میشید می بینید که کلی Flag و کلی صندوقچه اونجا هست که اگه بخوای اونا رو بگیری زمان رو از دست می دی و اگه نگری که بازم کامل نمیشه . حالا باید چکار کرد ؟
آیا مموری روتموم کنیم مثلا با 50 درصد ولی همه پرچم ها و صندوق ها رو بگیریم ، بعدا دوباره وارد این مموری بشیم ،باز هم باید اون پرچم ها و ... رو بگیریم یا اینبار میشه تو مدت زمان خودش تمومش کرد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or