Multi Platform Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin-Creed-Brotherhood-PS3-beta-exclusive.jpg

Ubisoft
Ubisoft Montreal
Historic Action Adventure
Release: Q1 2011​

اولین عنوان در این سری که دارای بخش Multiplayer نیز خواهد بود احتمالا در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.
ظاهرا داستان بازی در ادامه ی وقایع AC II واقع خواهد شد جایی Ezio Auditore da Firenze بعد از حوادث بازی قبل هم اکنون به مقام استادی فرقه رسیده وکنترل کننده ی همه ی حرکات گروه است.
اینبار Ezio قصد دارد با حمله به رم مرکز فرماندهی تمپلارها کار آن ها را یکسره وپرده از اسرار جدیدی بردارد...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdy.z
منم بازیو تموم کردم DLC هاش کو پس؟ مگه اون قسمتی که مربوط به DAVINCI میشه نباید تو نسخه PC باشه یا اون یکی dlc.کسی اطلاعاتی داره! نسخه AC2 PC دوتا DLC هاش بین داستان بازی گنجونده بودن.اما تو این چیزی نبود.

منم بازیو تموم کردم ، خیلی کوتاه بودش (شاید چون من دو روزه 10 ساعته بازیش میکنم)
+ کلا سری AC زیادی سادس ، البته این یکم سختی داشت اگه میخواستیم Full Synch بگیریم .
کلا اونقدر بدم میاد داستانو ناقص میذارن . الان باید یکی دو سالی صبر کنیم تا AC III یا شاید Expansion دیگه ای چیزی بیاد ببینیم ادامش چیه ؟
منم وقتی Quest های اصلی یه بازی تموم میشه دیگه بهم حال نمیده برم دنبال مراحل فرعی یا Shop Quest ها . مثلا الان بعد بازی Heavy Weapon خریدم . الان به چه دردی میخوره ، یا اینکه بیام کل Borgia Tower ها رو بگیرم . خب دیگه هر چقدرم پول بده بازم حال نمیده چون دیگه کسی نیست که بکشیم منظورم اینه گارد و اینا که حال نمیده :(
راستی تهش که Lucy رو میکشه ، به خاطر اینکه خائن بوده ؟ چون من ایمیلاشو چک کردم دیدم یه سری Mail از William داره .
+ کاترینا و کریستینا چی شدن ؟

یه صحنه ای توی تریلر بازی بود ، Ezio میره جلو بعد توی گاری Cesare , Rodrigo بودن ، بعد اساسین ها همه گاردا و اینا رو میزنند تهش Cesare میاد اسم ezio و میگه و گاردای آهنی رو میگه بیان ، Ezio هم میگه اساسین ها بیاد و حمله میکنند . این صحنه کلا توی بازی نبود نمیدونم واسه چی اینو گذاشته بودن . حتی یادمه یه جایی خوندم 4-5 سال بعد از قتل ماریو در هنگام رژه Alexxander VI (همون Rodrigo خودمون) و Cesare اساسین ها حمله میکنند و انتقام میگیرند . این صحنه اصلا تو بازی نبود
در کل انتظار Fight های بهتری رو داشتم . منظورم اینه که بیشتر با Cesare روبرو میشد ، بیشتر Da Volpe و سایر Assassins ها کمکت میکردن etc ...

شما میتونی تو انجمن 360 از بخش assassin's creed travia دیدن کنی که داستان شماره 1 تا bh با کلی اطلاعات دیگه رو داره.
در مورد اسپویل اول:
کاترین که برمیگرده شهر خودشو چند سال بعد فوت میکنه.
کریستینا هم یه ماموریت دیگه هست که بری اتزیو به شهرش برگشته ودید کاترین زخمیه و میمیره:دی کلا همه زنا تو این بازی میمیرن:دی فقط تو 1ش زن نبود:دی

راستی اساسینا نباید از POE استفاده بد میکردن مگه نه ؟ Ezio سیبو میگیره میره 1v100 گاردا رو کلا از بین میبره ، از اینش خوشم نیومد گیم پلی فایتینگ بازی رو از بین برد ، مثلا اونجایی که با Cloudia و da volpe و سایر اساسینا حمله میکنند به چزاره دم Gate روم اونجا اگه از شمشیر استفاده میکرد کلی بهتر بود تا اینکه با یه سیب همه رو بزنه بکشه

بازی رو تموم کردم، dlc رو هم بازی کردم
ما که بازیو 70 درصد تموم کردیم چیزی از dlc ندیدیم.
منم بازیو تموم کردم DLC هاش کو پس؟
dlc اون قسمتیه ک باید بری davinci رو نجات بدی، تو واتیکان اتفاق میفته
نفهمیدم چرا لوسی رو کشت:-/
وقتی اخر بازی اسم سازنده ها رو مینوشت صدای یه مرده اومد نفهمیدم چی میگه، شاید صدای دکتره بود، کسی توجه کرد؟

• Like
Reactions: Elika_gamer
اقا یکی کلا لیست همه DLC های AC II و AC B رو با لینک دانلودشون بده . مخصوصا اون Battle of flori و Da Vinci
کریستینا هم یه ماموریت دیگه هست که بری اتزیو به شهرش برگشته ودید کاترین زخمیه و میمیره:biggrin1: کلا همه زنا تو این بازی میمیرن:biggrin1: فقط تو 1ش زن نبود:biggrin1:
کدوم همونی که علامت قلب شکستس بعد میره تو یه جایی یاد Firenze میفته که با برادر بزرگش حرف میزدن بعد میگه برو دنبال دختره ؟

ضمنا بعد تبعید Cesareچطوری ezio پیداش میکنه ؟ توی wiki نوشته با پاپ حرف میزنه و چند تا جنگ کوچیک راه میفته بین اساسین و ها دوست داران اون خانواده بعد میفهمه توی اسپانیاست میره و میکشتش

یا یه عکس هست توش لئوناردو و Ezio به نقاشی نیمه کاره دا وینچی نگاه میکنند . این کجا بود ؟

آخرین ویرایش:
وقتی اخر بازی اسم سازنده ها رو مینوشت صدای یه مرده اومد نفهمیدم چی میگه، شاید صدای دکتره بود، کسی توجه کرد؟

یه صدایی اومد که گفت "سریع بزارش توی انیموس" بعد فکر کنم که ربکا بود که گفت "مطمئنی؟" و بعدش مرده گفت "اینجا متخصص من هستم یا نه؟"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or