Multi Platform Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin-Creed-Brotherhood-PS3-beta-exclusive.jpg

Ubisoft
Ubisoft Montreal
Historic Action Adventure
Release: Q1 2011​

اولین عنوان در این سری که دارای بخش Multiplayer نیز خواهد بود احتمالا در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.
ظاهرا داستان بازی در ادامه ی وقایع AC II واقع خواهد شد جایی Ezio Auditore da Firenze بعد از حوادث بازی قبل هم اکنون به مقام استادی فرقه رسیده وکنترل کننده ی همه ی حرکات گروه است.
اینبار Ezio قصد دارد با حمله به رم مرکز فرماندهی تمپلارها کار آن ها را یکسره وپرده از اسرار جدیدی بردارد...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdy.z
viewer.php
vagey56pibswmzurr7a.jpg

کسی میدونه چطور میشه رفت اون زیر؟
چند روزه مشغولم کرده.!

باید تمام ستونهای آبرسانی را بازسازی کنی؟
فکر کنم یک چیزی حدود 15 بود....
بعد از بازسازی ستون های آبرسانی این حفره از آب پر میشه و تو میتونی یه شنا مفصل کنی به مراد دلت برسی..........

viewer.php
vagey56pibswmzurr7a.jpg

چند روزه مشغولم کرده.!

یه پل آبی هست که از خارج رم اومده و از اون نزدیکی ها رد میشه بعضی جاها خراب شده و آب میریزه پایین اونجا یه ارشیتکت واستاده باید بهش پول بدی تا درستش کنه با این کار سطح آب بالا میاد ومیتونی بری اونتو
نمیدونم یکی خراب شده بود یا دو تا. لازم نیست همه رو درست کنی(فکر کنم)

khansharafdar
شما که پست دادی من داشتم تایپ میکردم.:d

viewer.php
vagey56pibswmzurr7a.jpg

چند روزه مشغولم کرده.!

یه راه دیگه هم هس
تو عکس قشنگ برات روشن کردم
6ld04efbzeyym4eljzx8.jpg

نقطه یک اویزون شو بعد خودتو ول کن
همینطور که شیفت رو چسبیدی میرسی به نقطه 2 بعد راحت گوشه رو بگیر اروم برو کنج بعد اسپیس بزن که بپری تو نقطه 3 :D

نسخه PC نصبت به نسخه کنسولی مشکلات بیشتری داره و پر باگ تر هم هست
اولین چیزی که توجه جلب میکنه شنل اتزیوـه که نسبت به نسخه کنسولی کیفیت پایی تری داره یا مثلا بعضی وقت ها که یه سرباز منو میبینه وقتی یجا پنهان میشم میبینم از اندرون سربازه یه سرباز دیگه زد بیرون شروع کرد به راه رفتن و سرباز اصلی مثله بُز همونجا وایساده و وقتی دوربینو یه دور میچرخونم یارو محو میشه :dیا مردم شهر یهو ظاهر میشن یا مَپ بازی تو نسخه کنسولی فاصله جایی که هستیم تا حدف رو به طوره خودکار نشون میداد همیشه حتی اگر چندتا حدف با هم تو نشه بود نزدیک ترینش رو نشون میداد ولی تو PCـش دلی ـه بعضی وقتا نشون میده بعضی وقت هام نشون نمیده که خودت باید درستش کنی
کلا نسخه مشکل داریه
پَ چرا واسه ما اینطوری نیست :d؟
مشکل از چشاته:d

آخرین ویرایش:
اولین چیزی که توجه جلب میکنه شنل اتزیوـه که نسبت به نسخه کنسولی کیفیت پایی تری داره یا مثلا بعضی وقت ها که یه سرباز منو میبینه وقتی یجا پنهان میشم میبینم از اندرون سربازه یه سرباز دیگه زد بیرون شروع کرد به راه رفتن و سرباز اصلی مثله بُز همونجا وایساده و وقتی دوربینو یه دور میچرخونم یارو محو میشه :dیا مردم شهر یهو ظاهر میشن یا مَپ بازی تو نسخه کنسولی فاصله جایی که هستیم تا حدف رو به طوره خودکار نشون میداد همیشه حتی اگر چندتا حدف با هم تو نشه بود نزدیک ترینش رو نشون میداد ولی تو PCـش دلی ـه بعضی وقتا نشون میده بعضی وقت هام نشون نمیده که خودت باید درستش کنی
کلا نسخه مشکل داریه
پَ چرا واسه ما اینطوری نیست ؟ :d

سلام ؛

من میخوام ویندوزم رو عوض کنم ! میشه بگید سیو های بازی کجاست و بعد از اینکه ویندوز رو عوض کردم چطوری سیو هام رو داخل بازی قرار بدم ؟

ممنون

کلا نسخه مشکل داریه

مشکل از چشاته:d

نسخه شما مشکل داره عزیز:d

شنلی که گفتی رو نمیدونم چون رو کنسول بازی نکردم.
اما بقیه مشکلاتی که گفتی واسه من نیست
هیچ کس هم این مشکل رو نداشته اگه داشت مطمئنا مطرح میکرد چون این ایراداتی که شما میگی خیلی بزرگه و قابل چشم پوشی نیست! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or