Multi Platform Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin-Creed-Brotherhood-PS3-beta-exclusive.jpg

Ubisoft
Ubisoft Montreal
Historic Action Adventure
Release: Q1 2011​

اولین عنوان در این سری که دارای بخش Multiplayer نیز خواهد بود احتمالا در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.
ظاهرا داستان بازی در ادامه ی وقایع AC II واقع خواهد شد جایی Ezio Auditore da Firenze بعد از حوادث بازی قبل هم اکنون به مقام استادی فرقه رسیده وکنترل کننده ی همه ی حرکات گروه است.
اینبار Ezio قصد دارد با حمله به رم مرکز فرماندهی تمپلارها کار آن ها را یکسره وپرده از اسرار جدیدی بردارد...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdy.z
خب مشکل همینجاست که منم الان هر وقت لود میکنم از همینجایی که شما هستی میاد ، ولی من میخوام ماموریت های دیگه رو انجام بدم(مثل اون L که تو شهر بود ) اینارو خودم تموم کردم ...
ممنون

سلام دوستان.
چجوری تو این بازی میشه اساسین آموزش داد و ازش استفاده کرد ؟
خدت که آموزش نمیدی باید بفرستیشون به ماموریت اونجل لول میگیرن توی نقشه اگه نگاه کنی علامت Assassins میبینی که باید بری اونجا و از اونجا کنترلشون کنی و میتونی با دکمه ی T وقتی مارک کرد ی روی یه سرزبازی رو سرشون خراب شی ;)

یادمه تایپیکی که برای شماره ی قبل بازی بود 100صفحه جلو رفت ولی چرا کسی به این بازی زیاد توجه نمیکنه؟انگار کسی زیاد برای این بازی ذوق نکرد!!! یعنی این بازی زیر سایه کرایسیس 2 گم شده؟؟به نظر من زمان انتشارش اصلا مناسب نبود!!

یادمه تایپیکی که برای شماره ی قبل بازی بود 100صفحه جلو رفت ولی چرا کسی به این بازی زیاد توجه نمیکنه؟انگار کسی زیاد برای این بازی ذوق نکرد!!! یعنی این بازی زیر سایه کرایسیس 2 گم شده؟؟به نظر من زمان انتشارش اصلا مناسب نبود!!
به دلیل کرک ـش بود .(چون اون موقع تاپیک کرک و بازی یکی بود;) )

سلام میخواستم بدونم این assassin هایی که روی جلد بازی هستن و تو نقد و بررسی ها هم بهشون اشاره شده بود مثل اون دکتره و زنه و..... که یار ما هستن کجا هستن؟من الان خیلی از بازیو رفتم جلو ولی اثری ازشون نیست.کسی میدونه جریانش چیه؟

سلام میخواستم بدونم این assassin هایی که روی جلد بازی هستن و تو نقد و بررسی ها هم بهشون اشاره شده بود مثل اون دکتره و زنه و..... که یار ما هستن کجا هستن؟من الان خیلی از بازیو رفتم جلو ولی اثری ازشون نیست.کسی میدونه جریانش چیه؟

اونها کاراکترهای آنلاینش هستند و توی بخش چندنفره میتونی یکیشون رو انتخاب کنی.

اونها کاراکترهای آنلاینش هستند و توی بخش چندنفره میتونی یکیشون رو انتخاب کنی.
منم یه چیزی به حرف پدرام جان اضاف کنم که این کارکترها در بخش تکنفره هم هستند ولی به عنوان دشمن و اکثرا توی ماموریتهای فرعی هستند ;)

موافقم خیلی مزخرف تموم شد خدایی ! ما ازش تریلر میدیدیم نشون میداد ائوناردو ماشین جنگی ساخته بود و این چیزا :d

داستانش البته خوب بود ولی خب میتونست بهتر باشه ! ولی در کل پیشرف های زیادی کرده بود که خیلی جذاب شده بود واقعا ! گرچه من یه کم از شهرش خوشم نیومد زیاد حالا نمیدونم نظر دوستان در باره شهرش چیه :d

موافقم خیلی مزخرف تموم شد خدایی ! ما ازش تریلر میدیدیم نشون میداد ائوناردو ماشین جنگی ساخته بود و این چیزا :d

داستانش البته خوب بود ولی خب میتونست بهتر باشه ! ولی در کل پیشرف های زیادی کرده بود که خیلی جذاب شده بود واقعا ! گرچه من یه کم از شهرش خوشم نیومد زیاد حالا نمیدونم نظر دوستان در باره شهرش چیه :d

شهرش به نظر من از فلورانس و ونیز بهتر بود ولی به پای اورشلیم و دمشق نمیرسید.
راستی من یه تریلر از بازی دیده بودم که اتزیو از بالای یه ساختمون پرید پایین و یه چیزی تو مایه های چتر نجات باز کرد و رو سر نگهبانا اومد پایین و دخلشونو آورد.کسی خبری داره؟ما که بازی رو تموم کردیم چیزی ندیدیم.

اولا همون مراحلی رو که میگی ماشین لیوناردو هست رو داره ولی به صورت فرعی باید روی نقشه مکانی هست که با علامت یا حرف L نشان داده شده باید اونارو بری

درضمن خیلی انتظارتون از این نسخه بالا هست بابا این نسخه فقط مثل یه DLC هست که مکمل داستان دوم هست و نسخه ی سوم نیست پس نباید اینقدر ازش انتظار داشت :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or