Multi Platform Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin-Creed-Brotherhood-PS3-beta-exclusive.jpg

Ubisoft
Ubisoft Montreal
Historic Action Adventure
Release: Q1 2011​

اولین عنوان در این سری که دارای بخش Multiplayer نیز خواهد بود احتمالا در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.
ظاهرا داستان بازی در ادامه ی وقایع AC II واقع خواهد شد جایی Ezio Auditore da Firenze بعد از حوادث بازی قبل هم اکنون به مقام استادی فرقه رسیده وکنترل کننده ی همه ی حرکات گروه است.
اینبار Ezio قصد دارد با حمله به رم مرکز فرماندهی تمپلارها کار آن ها را یکسره وپرده از اسرار جدیدی بردارد...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdy.z
دقيقا مشكل از لپتاپ بودن سيستم شما هست !!!
كانفيگ هاي لپتاپ با پي سي فرق ميكنه !
در واقع شايد سيستم شما در عمليات هاي محاسباتي مثل اتوكد يا فرضا 3دي مكس خيلي قوي باشه، اما از نظر گيمينگ از يك پي سي با گرافيك 9600 و يك سي پي يو دو هسته اي ممكنه ضعيف تر عمل كنه ;)
این درست نیست! من الان با لپتاپم بازی میکنم که مخصوص gaming هستش اصلا (hp) و تا حالا تو هیچ بازی مشکل نداشتم.

==

در ضمن دوستانی که مشکل دارن آنتی آلیایزینگ رو روی 4 بزارن بهتره. هیچ فرقی با 8 نداره ولی عملکرد بالا میره.

دقيقا مشكل از لپتاپ بودن سيستم شما هست !!!
كانفيگ هاي لپتاپ با پي سي فرق ميكنه !
در واقع شايد سيستم شما در عمليات هاي محاسباتي مثل اتوكد يا فرضا 3دي مكس خيلي قوي باشه، اما از نظر گيمينگ از يك پي سي با گرافيك 9600 و يك سي پي يو دو هسته اي ممكنه ضعيف تر عمل كنه ;)
والا این لپ تاپ من اتفاقا بهینه شده برای بازی و کارهای گرافیکی سنگین هستش. راستش با بازی های دیگه خیلی خوب فریم می گیرم. تازه جالبش به اینکه وقتی روی سنگین ترین حالتش 15 میده روی سبکترین 20 25!!! خوب یعنی فرقی به حالش نمی کنه!!

دوست عزیز با توجه به اینکه با of شدن vertical پاره گی شدیدی تو تصویر به وجود میاد اگر 60 فریم میگیری لازم
نیست غیر فعال کنی با on شدن فریم به هیچ وجه بالاتر از 60 نمیره و در واقع در قسمتی از بازی که مثلا 120 فریم
میگیری حالا با on ver حداکثر 60 میگیری
خيلي عجيب ولي من تا كنون هيچ بازي نديدم كه Vsync تو فريم ريت تاثيري داشته باشه ( يا اگر هم بوده فوقش 1 يا 2 فريم ) اتفاقا اين گزينه براي LCD و LED دارا به شدت حياطي هستش من خودم crt داشتم تاثيري نداشت ولي LCD خط هايي كه ميندازه كاملا تو چشه و رو اعصاب . پيشنهاد ميكنم از كنترل پنل گرافيك Vsync رو فعال كنيد ببينيد باز هم افت فريم هست يا نه . من هم 3 روزه بازي رو گرفتم ولي با خودم شرط كردم بعد سال تحويل بزنمش تو رگ ولي حالا يه تستكي ميكنم :d ( يه نيگا حلاله =)))

این درست نیست! من الان با لپتاپم بازی میکنم که مخصوص gaming هستش اصلا (hp) و تا حالا تو هیچ بازی مشکل نداشتم.

==

در ضمن دوستانی که مشکل دارن آنتی آلیایزینگ رو روی 4 بزارن بهتره. هیچ فرقی با 8 نداره ولی عملکرد بالا میره.

بله نوت بوك هاي گيمينگ خيلي فرق ميكنن با نوت بوك هاي معمولي !!
يه نوت بوك ام اس اي هم هست اگر اشتباه نكنم كه مخصوص گيمينگ هست و فوق العاده كانفيگ قوي اي داره !!
همون كه قرمز و مشكيه، مدلش يادم نيست ;)

• Like
Reactions: GAMERSINA
بله نوت بوك هاي گيمينگ خيلي فرق ميكنن با نوت بوك هاي معمولي !!
يه نوت بوك ام اس اي هم هست اگر اشتباه نكنم كه مخصوص گيمينگ هست و فوق العاده كانفيگ قوي اي داره !!
همون كه قرمز و مشكيه، مدلش يادم نيست ;)
آره gt 627
خیلی غوله!

msi-gt627-gaming-notebook.jpg

• Like
Reactions: koorosh sh
واقعا دلم نیومد این تصاویر رو با شما قسمت نکنم . رم به معنی واقعی .
چیزی که تو این شهر خیلی جلب توجه م یکنه atmospheric اونه به این معنی که background زیبایی از ابرها دوردست ها رو پوشانده و وقتی که شما بین ساختمان ها قدم می زنید متوجه میشید که قسمتی از اون ها خود به خود روشن و قسمتی تیره تر میشن . این همون تاثیر ابرها بر نور خورشیده هست که بازی رو خیلی طبیعی کرده .
مخصوصا اگر در رزولوشن HD بازی می کنید چه بهتر .:x
14680365295940106235.jpg

15474735549639779078.jpg

این بازی خداااااااااااااست.من برخلاف خیلی ها شماره دومی رو خیلی خیلی بیشتر دوست داشتم
فقط یه چیزی داستان کامل این شماره از بازی رو کسی داره؟بی زحمت

دوستان نسخه ارجينال و اصلشو جايي برا فروش نزاشتن ؟
دوست عزیز من بازی را شماره سریالش را از این سایت خریدم http://www.game-ir.com/ وبدون مشکل تمام بخش هاش هم کار می کنم آنلاین هم بدون هیچ دردسری بازی کردم سایت مطمئنی است اگر خریدی یک خبر بده که ADD کنم توی بازی.

دوست عزیز من بازی را شماره سریالش را از این سایت خریدم http://www.game-ir.com/ وبدون مشکل تمام بخش هاش هم کار می کنم آنلاین هم بدون هیچ دردسری بازی کردم سایت مطمئنی است اگر خریدی یک خبر بده که ADD کنم توی بازی.
دوست عزیز منم خریدم cdkey رو ولی نه از اون سایتی که گفتی چون بچه ها با اون سایته دچار مشکل شدن سر قضیه disable Account توی steam .من از سایت http://www.orginal-key.ir/
و بدون مشکل هم بازی کردم تازه اکانت من هم بسته نشد ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or