Multi Platform Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin-Creed-Brotherhood-PS3-beta-exclusive.jpg

Ubisoft
Ubisoft Montreal
Historic Action Adventure
Release: Q1 2011​

اولین عنوان در این سری که دارای بخش Multiplayer نیز خواهد بود احتمالا در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.
ظاهرا داستان بازی در ادامه ی وقایع AC II واقع خواهد شد جایی Ezio Auditore da Firenze بعد از حوادث بازی قبل هم اکنون به مقام استادی فرقه رسیده وکنترل کننده ی همه ی حرکات گروه است.
اینبار Ezio قصد دارد با حمله به رم مرکز فرماندهی تمپلارها کار آن ها را یکسره وپرده از اسرار جدیدی بردارد...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdy.z
منم همين الان رو ميزمه و ميخوام نصبش كنم !! :d
ايشالله كه بتونم روي بالاترين تنظيماتش بازي كنم تا ببينم تفاوتش با كنسول چقدره

خیلی کاره خوبی میکنی :d فقط خواهشا بیا همینجا نتیجشم بگو من که با بازی مشکل بزرگی پیدا کردم‌ !

• Like
Reactions: GAMERSINA
فکر نکنم ربطی به سیستم داشته باشه
من AC2 کلا افت فریم داستم
خدا کنه این اینجوری نباشه
درسته ربطی نداره.
اگه یادتون باشه AC1 خیلی از این لحاظ مشکل داشت که کمی تو AC2 بازی رو بهینه ترش کردن. ظاهرا میگن که این قسمت هم پیشرفت کرده.
(انصافا فیکس کردن فریم بازی رو یه مقدار تو یه چنین بازی بزرگی با محیط های بزرگ کار حضرت فیل میباشد! :d)
معمولا بازیش رو کنسول رون تر اجرا میشه. هر چند تو بعضی بازی ها عکسش اتفاق میافته...

• Like
خب بازي رو اجرا كردم !!
خداروشكر هيچ مشكلي از نظر باگ هاي كرك و گرافيكي نداشتم
البته اول بازي هستم
گرافيك تمام تنظيمات در بالاترين قرار داره و در بهترين شرايط فريمم ميره روي 80 و در بدترين شرايط زير 40 نمياد !!!
چند تا عكسم از همين اوايل گرفتم مبذارم ببينيد !
الان نه، ميرم بيرون ميام ميذارم :d

شدیدا حس میکنم که حرکات اتزیو تو نسخه PC کُند تر از کنسولیه نمیدونم چرا واقعا راه رفتنش نحوه استارت دویدنش همه این ها کند هستن
بعد تو محیط های تاریک یه نور خاصی وجود داره که چشمو شدیدا اذیت میکنه کسی این مشکلو نداره؟

آخرین ویرایش:
  • Like
شدیدا حس میکنم که حرکات اتزیو تو نسخه PC کُند تر از کنسولیه نمیدونم چرا واقعا راه رفتنش نحوه استارت دویدنش همه این ها کند هستن
بعد تو محیط های تاریک یه نور خاصی وجود داره که چشمو شدیدا اذیت میکنه کسی این مشکلو نداره؟
من نسخه ی ps3 رو بازی کردم اما هیچ فرقی تو این قسمتی که گفتید نداشت ، شاید مشکل شما افت فریم هست ، تنظیمات رو بیارید پایین احتمالا درست میشه ;)

• Like
Reactions: hosein me
این چیز زیاد عجیب غریبی نیست . احتمالا ماکزیمم من بشه ۸۸ و زیر ۵۰ هم نیاد . حالا فردا تست می کنم و توضیح کامل میدم . سیستم خفن . بازی کش.فریم زا.:d

بی شوخی رو 80 ؟؟!!!!! :shocked:
خدا کنه واسه ما هم همینجوری باشه.

اره باور كن !!
بازي همچين اش دهنسوزي نيست !!
البته من روي كرايسز 2 با همين سيستم ماكسيمم 40 فريم و مينيمم 20 فريم ميگيرم !
اين بازي كه ديگه جاي خود داره !!

منم شديدا با مهراد موافقم !!
هرچند نسخه ي كنسولش رو بازي نكردم
اما در مقابل شماره يك و دوم سرعت اتيزيو خيلي پايين تره !!

خب با این تنظیمات نشون میده که باید با نسخه کنسولی فرق داشته باشه . اما انتی رو زیاد بالا نبر و ۲ یا ۴ هم همون کار رو انجام میده و فریم هات رو هم بیشتر خواهد کرد . اما تنظیمات دیگه نهایتش همین بود یا مثلا همشون تا ۶ بالا میرن ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or