Multi Platform Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin-Creed-Brotherhood-PS3-beta-exclusive.jpg

Ubisoft
Ubisoft Montreal
Historic Action Adventure
Release: Q1 2011​

اولین عنوان در این سری که دارای بخش Multiplayer نیز خواهد بود احتمالا در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.
ظاهرا داستان بازی در ادامه ی وقایع AC II واقع خواهد شد جایی Ezio Auditore da Firenze بعد از حوادث بازی قبل هم اکنون به مقام استادی فرقه رسیده وکنترل کننده ی همه ی حرکات گروه است.
اینبار Ezio قصد دارد با حمله به رم مرکز فرماندهی تمپلارها کار آن ها را یکسره وپرده از اسرار جدیدی بردارد...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdy.z
من ac2 رو خیلی بیشتر از ac خوشم اومد ، یک شاهکار حساب میشد !
کجاش ناکامی بود ؟ میخوام نظرتون رو بدونم /.;)
سلام
نهو اینکه کلا سری ac یه شاهکارند که توش شکی نیست
ولی وقتی به زمان انتشار نسخه یک دهان همه باز مونده بود :-o چون تا اون موقع چنین بازی حماسی با گیم پلی فوق العاده (همین الانشم هیچ بازی نتونسته مبارزه با اسلحه ac رو شبیح سازی کنه ) و حال من این نظر رو دارم که ac 2 اون پیشرفتی باید نسبت به شماره قبل را میداشت رو نداشت (بیشتر از لحاظ گرافیک) روایت داستان تو شماره 1 خیلی حال میداد (اون مرحله ای که اون اخونده دعا میکرد و سپس همه میگفتند "آمین" مردم دستشونو به طرف الطیر دراز کردند واونو لو دادن هیچ وقت یادم نمیره ولی ac2 فقط یه بازی سرگرم کننده بود وخیلی زود برای من فراموش میشه....

• Like
Reactions: A-L-I
سلام
نهو اینکه کلا سری ac یه شاهکارند که توش شکی نیست
ولی وقتی به زمان انتشار نسخه یک دهان همه باز مونده بود :-o چون تا اون موقع چنین بازی حماسی با گیم پلی فوق العاده (همین الانشم هیچ بازی نتونسته مبارزه با اسلحه ac رو شبیح سازی کنه ) و حال من این نظر رو دارم که ac 2 اون پیشرفتی باید نسبت به شماره قبل را میداشت رو نداشت (بیشتر از لحاظ گرافیک) روایت داستان تو شماره 1 خیلی حال میداد (اون مرحله ای که اون اخونده دعا میکرد و سپس همه میگفتند "آمین" مردم دستشونو به طرف الطیر دراز کردند واونو لو دادن هیچ وقت یادم نمیره ولی ac2 فقط یه بازی سرگرم کننده بود وخیلی زود برای من فراموش میشه....

دوست عزيز شماره دو از لحاظ تنوع و نواوري دو پله از شماره يك جلوتر بود !!
به نظر من اينها همه تاثير رواني شماره ي اول هست كه انقدر روي همه تاثير ميذاره !!
شما اگر دقت كنيد در شماره ي دوم سيستم فايتينگ يا مبارزه به طرز عجيبي كاملتر شده و بهبود يافته !
يا حركت ها و ازادي عمل كاراكتر روي در و ديوار و ستون ها و تير هاي افقي !
كنترل در اسب سواري !! و .....
گرافيك به نظرم زياد نيازي به تغيير نداشت، هر چند خيلي در نورپردازي مخصوصا شب ها كار شده بود !
فضا بسيار بزرگتر بود و ماموريت ها متنوع شده بودن !
خط داستاني مفهومي پيدا كرده بود، در شماره يك ادم سردرگم بود بيشتر
براي اينكه پَرِش در گذشته و حال و مكان ها زياد بود تا داستان رو شروع كنه، اما مفهوم نبود براي شروع كننده ي عادي ( حداقل براي من)

ديگه نميدونم چي بگم :d

دوست عزيز شماره دو از لحاظ تنوع و نواوري دو پله از شماره يك جلوتر بود !!
به نظر من اينها همه تاثير رواني شماره ي اول هست كه انقدر روي همه تاثير ميذاره !!
شما اگر دقت كنيد در شماره ي دوم سيستم فايتينگ يا مبارزه به طرز عجيبي كاملتر شده و بهبود يافته !
يا حركت ها و ازادي عمل كاراكتر روي در و ديوار و ستون ها و تير هاي افقي !
كنترل در اسب سواري !! و .....
گرافيك به نظرم زياد نيازي به تغيير نداشت، هر چند خيلي در نورپردازي مخصوصا شب ها كار شده بود !
فضا بسيار بزرگتر بود و ماموريت ها متنوع شده بودن !
خط داستاني مفهومي پيدا كرده بود، در شماره يك ادم سردرگم بود بيشتر
براي اينكه پَرِش در گذشته و حال و مكان ها زياد بود تا داستان رو شروع كنه، اما مفهوم نبود براي شروع كننده ي عادي ( حداقل براي من)

ديگه نميدونم چي بگم :d

منم موافقم ، نسخه دوم بازی پیشرفت های خوبی داشت ، البته یه چیز رو نباید هرگز فراموش کرد اونم این هست که اگه ۱۰۰۰ تا نسخه بعد از نسخه اول بازی ارائه بشه ، هرچقدر هم که عالی کار بشه باز هم نمیتونه که خاطراتی که شما با نسخه اول داشتی رو براتون زنده کنه ، چرا که نسخه اول هر بازی شامل ۱۰۰٪ نوآوری هست و استادیو بازی سازی هر چقدر هم که کارش درست باشه و خلاق باشه نمیتونه حتی در نسخه های بعدی به عدد ۵۰٪ نوآوری نزدیک بشه !

این تو همه بازیها ملموس هست.

خوب رزولوشن یا detail هارو بیار پایین تا نخوای تحمل ـش کنی ، مجبور نیستی که با high-end بازی کنی ;)
منم خودم موافقم با شما!!!
به نظرم تو این بازی مخصوصا BH به جا نو آروی فقط و فقط رو خط داستانی کار شده و بیشتر جنبه اقتصادی داشته پخش شدن این سری از AC

بذارید یه نکته در باب Assassins creed بهتون بگم
یادمه وقتی نسخه ی اول اومد یه IP جدید که همه رو محو خودش کردن و داستانی غنی داشت و از همه مهم تر طرفداران زیادی رو به خوش جلب کرد چون تصویری از اعراب و اورشلیم رو به تصویر می کشید که واقعا جذاب بود حتی برای خارجی ها من بارها دیدم در فرم استیم و گیم اسپات سال 2007 الی 2008 همه له له میزدن برای این بازی که چه قدر عالیه اما به محض انتشار تریلر و گیم پلی از نسخه ی 2 همه گفتند که شماره ی 1 چه قدر تکراری بود همش خسته کننده بود فقط اباید مخفیانه گوش میدادی به حرفهای طرف و جیب یارو رو می زدی :-o تا دیروز همینا بودن میگفتن نسخه ی1 بهترین بازی هست ولی بعد از انتشار همه گفتند اتزیو خیلی سوسول بود شخصیتش منگل بود و از این حرفها تا دوباره همه گفتن نسه ی 1 الطاهیر ابهتی بود برای خودش نمی دونم چی ؟!!!!!!!!!!!!! بعد هم که داستان brother hood :)):))
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نظر هر سه تا شون در زمان عرضشون فوق لاده بودن که خیلی هم توپ هستند این ip یک ip تکرار نشدنی هست که متسفانه اخرین نسخه ی این بازی سال بعد عرضه میشه و دیگر رنگ Assassins هم نمیبینیم
-------------------------------------------------------------------
BRother HooD
اقا من از صبح روز پنج شنبه دارم این BRother HooD رو بازی میکنم با تمام جزییات حدعقل روزی 7 الی 8 ساعت که هنوز هم تمام نشده و تازه رسیدم وسطاش خیلی توپ و خفن شده ;;);;)

#:-s

درسته ، اما یه خورده این داستان اساسین ها 30یا30 هم میزنه ، چطوری اسم داریوش روی اون مجسمه های اساسین ها بود، بعد نوشته بود که پسرش رو کشته ، که این یه امر 100% غیر واقعی هست ، واقعا دلیلشون برای این چیست ؟
من منتظر بودم داستان Assassin Dariush بودم ببینم اینا چه کاری میخوان برای ایرانی ها بکنن ؟!
========
سال بعد هم که نزدیک جنگ سرد میشه و ... میگن شخصیت زن هست و اصلا اگه اینطوری باشه فکر نکنم زیاد جذاب باشه و باید پاک کنیم و دوباره بریم نسخه 1 تا brother رو بازی کنیم :)

خب دوستان بالاخره بازی رو تموم کردم.
واقعا بازی دلچسبی بود .
از همه ac ها بیشتر بهم حال داد .
واقعا میخکوب کننده بود طوری که اصلا متوجه گذر زمان نمیشدم.
الانم دارم به صورت آزاد میگردم واسه خودم داخل روم:x
حیف شد که تموم شد.
یه سوال از اونایی که بازی رو تموم کردن:
این سیبه(همون گوی رو میگم)چرا دزموند رو وادار به کشتن اون دختره کرد؟؟؟
دزموند هم مرد؟؟؟(بعید میدونم البته)
میشد یکی دیگه رو کشت؟؟(انتخابی بود؟؟؟)
آخه اون دختره گناه داشت که دزموند کشتش.
چه پایان غم انگیزی داشت خدایاااااااااااا

یه سوال از اونایی که بازی رو تموم کردن:
این سیبه(همون گوی رو میگم)چرا دزموند رو وادار به کشتن اون دختره کرد؟؟؟
دزموند هم مرد؟؟؟(بعید میدونم البته)
میشد یکی دیگه رو کشت؟؟(انتخابی بود؟؟؟)
آخه اون دختره گناه داشت که دزموند کشتش.
چه پایان غم انگیزی داشت خدایاااااااااااا

جواب این سوال احتمالا ً در نسخه ی بعدی داده میشه ولی برداشت شخصی بنده این بود که سیب در کنترل تمپلارهاست و لوسی هم سابقا ً به تمپلارها خیانت کرده بوده و از این رو به این شکل به دست دزموند ولی به کنترل تمپلارها کشته میشه یا اینکه از اونجایی که اون زنه به دزموند گفت تو هیچی نمی دونی احتمال هم داره لوسی یا نمرده باشه یا عامل نفوذی به آساسین ها بوده باشه ! که به این شکل کشته بشه ! در کل جواب این سوال خیلی مبهمه و باید تا نسخه ی بعدی صبر کرد که البته کار راحتی هم نیست ! ...

یه سوال داشتم بچه ها:
میگم اگر نسخه کپی شده ای که الان توی بازار هست رو بخرم (همین 3-4 تومنی ها) که فایل کرکش جدا باشه، میتونم CD-key وارد کنم و وارد مولتی پلیرش بشم؟؟ یا باید حتما خود DVD هم اورجینال باشه؟؟:-/

vga:4870 1gb gddr5
cpu:core2 duo 8400 3ghz
ram:4gb 1066
...................................
البته طوری هست که بشه تحملش کرد.
---------------------------------------------------
با چه رزولیشنی بازی می کنید ؟

یه سوال داشتم بچه ها:
میگم اگر نسخه کپی شده ای که الان توی بازار هست رو بخرم (همین 3-4 تومنی ها) که فایل کرکش جدا باشه، میتونم CD-key وارد کنم و وارد مولتی پلیرش بشم؟؟ یا باید حتما خود DVD هم اورجینال باشه؟؟:-/

نیازی به نسخه اصل نیست .با همین نسخه های کپی هم میشه وارد قسمت مولتی پلیر شد.فقط باید CD key اوریج تهیه کنی.;)

اگه setup original باشه ، میتونی . ولی اگه از این ستاپ های دستکاری شده باشه فکر نکنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or