Multi Platform Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin-Creed-Brotherhood-PS3-beta-exclusive.jpg

Ubisoft
Ubisoft Montreal
Historic Action Adventure
Release: Q1 2011​

اولین عنوان در این سری که دارای بخش Multiplayer نیز خواهد بود احتمالا در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.
ظاهرا داستان بازی در ادامه ی وقایع AC II واقع خواهد شد جایی Ezio Auditore da Firenze بعد از حوادث بازی قبل هم اکنون به مقام استادی فرقه رسیده وکنترل کننده ی همه ی حرکات گروه است.
اینبار Ezio قصد دارد با حمله به رم مرکز فرماندهی تمپلارها کار آن ها را یکسره وپرده از اسرار جدیدی بردارد...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdy.z
خب با این تنظیمات نشون میده که باید با نسخه کنسولی فرق داشته باشه . اما انتی رو زیاد بالا نبر و ۲ یا ۴ هم همون کار رو انجام میده و فریم هات رو هم بیشتر خواهد کرد . اما تنظیمات دیگه نهایتش همین بود یا مثلا همشون تا ۶ بالا میرن ؟؟

باشه انتيشو ميارم پايين

نه اونها نهايتش بود !
مثلا كيفيت سايه تا 5 تا بالا ميره و تكسچر كلا 3 تا و اونيكي اوليه تا 6 تا بالا ميره !!
نهايتش برا من اينه

من نسخه ی ps3 رو بازی کردم اما هیچ فرقی تو این قسمتی که گفتید نداشت ، شاید مشکل شما افت فریم هست ، تنظیمات رو بیارید پایین احتمالا درست میشه ;)
نه از اون نظر اتفاقا رو 55-60 فریم با اخرین تنظیمات میگیرم به نظرم یکم دیر راه میوفته اتزیو انگار تو نسخه PC پیرتر شده !نمیدونم چطوری بگم:d
اون نوریم که گفتم چشمو اذیت میکنه اینه
از اون نوری که میگفتم تو جاهای تاریک میبینم که چشمو خیلی اذیت میکنه اینه

تغریبا از چهره ماکیاولی به بالا یه نور مات!هست که تو نسخه کنسولی به هیچ وجه نبود

آخرین ویرایش:
آقا این vertical sync کسی میدونه واسه چیه ؟! بارها تو بازی ها دیدم که به هیچ دردی هم تازه نمیخورد!
فعال و غیر فعالش فرقی نداشت...

پ.ن: چه تصادفی منم راجع به vsync میخواستم بپرسم!

دوستان راجع به این VSYNC تو تنظیمات گرافیکی یک توضیح بدین.
منم سیستمم مثل کوروش تقریبا ولی 80تا به من نمیده

آقا این vertical sync کسی میدونه واسه چیه ؟! بارها تو بازی ها دیدم که به هیچ دردی هم تازه نمیخورد!

ورتيكال سينك در واقع گزينه اي هست براي ثابت نگه داشتن فريم در بازي بصورت نورمال ( حالا نميدونم 30 تا يا كمتر بيشتر)
سيستم هاي بالا احتياجي به اين اپشن ندارن و اين گزينه رو خاموش كنن تا فريم تا حد توان سخت افزار بالا بره ;)

• Like
Reactions: hosein me
درود
من با این بازی یه افت فرم شدید دارم! یعنی با بالاترین تنظیمات و بالاترین رزلوشن فریم ریت 15 تا 20 دارم. و با کمترین تنظیمات و پایین ترین رزولوشن فریم 20 تا 25!!!
من با لپ تاپ بازی می کنم. سیستمم هم اینه :
گرافیک gt330m 1024mb ddr3
رم 6gb ddr3
cpu core i7
به نظرتون مشکل از کجاست؟

درود
من با این بازی یه افت فرم شدید دارم! یعنی با بالاترین تنظیمات و بالاترین رزلوشن فریم ریت 15 تا 20 دارم. و با کمترین تنظیمات و پایین ترین رزولوشن فریم 20 تا 25!!!
من با لپ تاپ بازی می کنم. سیستمم هم اینه :
گرافیک gt330m 1024mb ddr3
رم 6gb ddr3
cpu core i7
به نظرتون مشکل از کجاست؟

دقيقا مشكل از لپتاپ بودن سيستم شما هست !!!
كانفيگ هاي لپتاپ با پي سي فرق ميكنه !
در واقع شايد سيستم شما در عمليات هاي محاسباتي مثل اتوكد يا فرضا 3دي مكس خيلي قوي باشه، اما از نظر گيمينگ از يك پي سي با گرافيك 9600 و يك سي پي يو دو هسته اي ممكنه ضعيف تر عمل كنه ;)

دوست عزیز با توجه به اینکه با of شدن vertical پاره گی شدیدی تو تصویر به وجود میاد اگر 60 فریم میگیری لازم
نیست غیر فعال کنی با on شدن فریم به هیچ وجه بالاتر از 60 نمیره و در واقع در قسمتی از بازی که مثلا 120 فریم
میگیری حالا با on ver حداکثر 60 میگیری

• Like
Reactions: Alien87
ورتيكال سينك در واقع گزينه اي هست براي ثابت نگه داشتن فريم در بازي بصورت نورمال ( حالا نميدونم 30 تا يا كمتر بيشتر)
سيستم هاي بالا احتياجي به اين اپشن ندارن و اين گزينه رو خاموش كنن تا فريم تا حد توان سخت افزار بالا بره ;)

ولی یک چیزه عجیب اینه وقتی من روشنش میکنم افت فریم دارم.ولی وقتی خاموشه بالای 50 تا فریم میده

سلام.
من هم امروز گرفتم و تست کردم و در عکسی که میزارم بیشترین فریمم 103 تا 105 فریم و کمترینش زیر 57 تا در رزولوشن 1680x1050 با 2X آنتی و همه تنظیمات تا انتها البته با V-SYNC خاموش .و AVR یا متوسط فریم هم چیزی بین 60 تا 72 هست .:d هرچند که موتور بازی افت فریم هایی داره اما بسته به هر سیستم می تونه ناچیز و یا زیاد باشه .
بهتره اینجا یک توضیح مختصر راجع بهش بدم .
VERTICAL SYNC همونطور که از اسمش بر میاد مربوط به نحوه پردازش سیگنال های عمودی مانیتور شماست . در واقع میاد و تمامی پیکسل های همودی مانیتور شما رو با چیزی که در حال پخش هست SYNC یا منطبق می کنه که این پردازش در بیشتر مواقع باعث افت فریم میشه چراکه این پردازش توسط کارت گرافیک شما انجام می گیره . حتما دقت کردید که وقتی این گزینه خاموشه در حال بازی خط هایی روی صفحه شما می افته که البته رنگی نیست اما شما می تونید اوون رو ببینید . با فعال کردن این گزینه فریم های شما به علت افزایش محاسبه برای پیکسل های عمودی کم خواهد شد .
پس بهتره که بیشتر مواقع خاموش باشه اگر شما به این خط ها حساسیتی ندارید .
46346415695909434944.jpg

• Like
Reactions: POOYA1989

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or