Multi Platform Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin-Creed-Brotherhood-PS3-beta-exclusive.jpg

Ubisoft
Ubisoft Montreal
Historic Action Adventure
Release: Q1 2011​

اولین عنوان در این سری که دارای بخش Multiplayer نیز خواهد بود احتمالا در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.
ظاهرا داستان بازی در ادامه ی وقایع AC II واقع خواهد شد جایی Ezio Auditore da Firenze بعد از حوادث بازی قبل هم اکنون به مقام استادی فرقه رسیده وکنترل کننده ی همه ی حرکات گروه است.
اینبار Ezio قصد دارد با حمله به رم مرکز فرماندهی تمپلارها کار آن ها را یکسره وپرده از اسرار جدیدی بردارد...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdy.z
منم به موردی برخورد کردم که نمیدونم تو اینجا باید مطرحش کنم یا قسمت مشکلات!!
من بازی رو اجرا کردم کرک هم هیچ مشکلی نداره و تو کمترین حالت 38 فریم هم دارم از بازی می گیرم.
اما فکر می کنم Ezio نسبت به نسخه ی قبل کمی کند شده!! حالا می خوام بدونم کسی هم به همچین موردی برخورد کرده؟
البته من اول های بازی هستم شاید هم همینطور که بازی کنم به این روال عادت کنم.

برای استخراج موزیک های نسخه ی PC این بازی می تونید از روش استخراج موزیک های Assassin's Creed 2 استفاده کنید.
آموزش استخراج موزیک های Assassin's Creed 2 درتایپیک "آموزش استخراج Music و Sound از بازی‌ها" قرار داره.

خوب بالاخره این قسمت هم تموم کردم.
تو این نسخه اگر داستان بازی رو فاکتور بگیریم جز چند چیز کوچک پیشرفت قابل توجهی یا ایده خیلی جدیدی در بازی وجود نداشت و بازی تقریبا همون نسخه ۲ بود که ادامه پیدا میکرد.

به نظر من این نسخه از نسخه دوم بازی خیلی سخت تر شده بود به طوری که تو نسخه دوم اصلا یادم نمیاد جایی از بازی مجبور شده باشم مرحله ای رو تکرار کنم اما در این نسخه چند بار موفق نشدم مرحله رو به پایان برسونم که یکم قلقلکم میداد. :d

گرافیک بازی و گیم پلی بازی بسیار شبیه به نسخه ۲ بود با پیشرفت های جزئی ، البته نباید از آسمان فوق العاده بازی که بسیار زیبا و طبیعی طراحی شده بود گذشت.

فریم دهی این نسخه برای من تقریبا شبیه نسخه دوم بود البته با حدی پیشرفت ، در نسخه دوم در زمانی که با افکت سایه زنی و تابش نور خورشید به صورت گسترده رو به رو میشدم افت فریم و کندی کمی احساس میکردم که در این نسخه شاهد همچین چیزی نبودم !

هوش مصنوعی که به نظر من فرقی نکرده بود ، سربازها همون احمقی هستند که بودند :))
(با این سربازها در گذشته منم یه اساسینز درست و حسابی میشدم :d )

اسب سواری در شهر با مشکلاتی رو به رو بود ، مثلا بعضی مواقع که به مردم میخوردی خیلی مسخره مردم پرت میشدن کنار (اصلا یجورایی پرت هم نمیشدن اسب با آخرین سرعت به سمتشون میومد بعد بهشون میخورد ولی اتفاقی که می افتاد این بود که انگار مورچه بهشون تنه زده) بعضی جاها هم از نظر طراحی گرافیکی کله اسب تو در و دیوار درخت میرفت ! :|

کلا به این بازی از ۱۰ نمره ۶ رو میدم. :d

من كلا خيلي خوشحالم تو منتقد رسمي سايتي مجله اي چيزي نيستي :d
در كل حركات اتزيو هم خيلي غير واقعيه
دويدنش مخصوصا

آخه چرا کوروش جان ؟
من اصولا آدم خیلی خیلی سخت گیری هستم و تا یه بازی نوآوری درست و حسابی نداشته باشه بهش نمره خوب نمیدم. این نسخه از اساسینز هم بد نبود ، دقت کنید ، فقط بد نبود ، تازه بهش لطف هم کردم که نمره قبولی بهش دادم. :d

-----------------------------------------------------------------------------------------

راستی دوستان ما یه غلطی کردیم این زوبین رو خریدیم ! خیلی مسخره رو پشت اتزیو قرار گرفته.
راهی هست از دستش خلاص بشه آدم ؟

منم به موردی برخورد کردم که نمیدونم تو اینجا باید مطرحش کنم یا قسمت مشکلات!!
من بازی رو اجرا کردم کرک هم هیچ مشکلی نداره و تو کمترین حالت 38 فریم هم دارم از بازی می گیرم.
اما فکر می کنم Ezio نسبت به نسخه ی قبل کمی کند شده!! حالا می خوام بدونم کسی هم به همچین موردی برخورد کرده؟
البته من اول های بازی هستم شاید هم همینطور که بازی کنم به این روال عادت کنم.
راست میگه منم یه همچین حسی دارم انگار نسبت به نسخه ی قبلی کندتر شدم مثلا بالا رفتن از دیوار تو این بازی نسبت به قبل کند تر شده !!شاید به خاطر این هست که اتزیو مسن تر شده:))

آخه چرا کوروش جان ؟
من اصولا آدم خیلی خیلی سخت گیری هستم و تا یه بازی نوآوری درست و حسابی نداشته باشه بهش نمره خوب نمیدم. این نسخه از اساسینز هم بد نبود ، دقت کنید ، فقط بد نبود ، تازه بهش لطف هم کردم که نمره قبولی بهش دادم. :d

:d
اره ميدونم
شوخي كردم ;)

با سلام
من خیلی وقت نیست بازی AC brotherhood رو شروع کردم الان هم یک چهارم بازی رو فکر کنم رفته باشم
اون دوستانی که تا آخر رفتن ازشون یه سوال دارم
گاهی اوقات که میرم اسلحه فروشی یه شمشیر یه زره بخرم بعضی آیتم ها هستن که زیرشون نوشته در صورتی آزاد میشه که جستجو رو انجام بدی و من هم رفتم تو جستجو و دیدم نوشته 3 تا عاج فیل و 2 تا الماس هندی و یکی دیگه هم بود که یادم نیست چی بود...
الان سوال من اینه که چطور باید این عاج فیل و الماس هندی و ... پیدا کنم((کلا انجام این ماموریت ها به چه شکل هست))#:-s
با تشکر;)

با سلام
من خیلی وقت نیست بازی AC brotherhood رو شروع کردم الان هم یک چهارم بازی رو فکر کنم رفته باشم
اون دوستانی که تا آخر رفتن ازشون یه سوال دارم
گاهی اوقات که میرم اسلحه فروشی یه شمشیر یه زره بخرم بعضی آیتم ها هستن که زیرشون نوشته در صورتی آزاد میشه که جستجو رو انجام بدی و من هم رفتم تو جستجو و دیدم نوشته 3 تا عاج فیل و 2 تا الماس هندی و یکی دیگه هم بود که یادم نیست چی بود...
الان سوال من اینه که چطور باید این عاج فیل و الماس هندی و ... پیدا کنم((کلا انجام این ماموریت ها به چه شکل هست))#:-s
با تشکر;)

سلام
این چیزها رو میتونی از صندوقچه های گنج به دست بیاری همون قرمزرنگ ها. بعضی از سرباز ها هم دارن البته خیلی کم . جلو تر هم که بری با اموزش اساسین ها و فرستادنشون به ماموریت میتونی از این چیز ها به دست بیاری.
نقشه ی صندوق ها هم میتونی از مغازه اثار هنری :d بخری
تو مغازه های دیگه هم همین امکان وجود داره مثلا میتونی جای اضافه برای تیر هات داشته باشی.
از من میشنوی Weapon رو نگیر به درد نمیخوره اما زرهش خیلی خوبه;)

راستی اگه لازم نداشتی میتونی به پول تبدبلشون کنی

با احترام به منتقدها و اساتید و اساطیر محترم .
بازی به مزخرف ترین شکل ممکن تموم شد .

کی بود ! چی شد ! چرا اینطوری شد ! کی کشت .؟ کی برد ؟ کجا برد ؟چرا برد ؟چرا ... چرا ... و ....:dهمه به دنبال ی چیز ی چیزی به دنبال همه .:d
این همه بخواب تو دستگاه از کار و زندگیت بزن هی برگرد به خاطرات اویلی جدت تو 1 میلیون سال پیش. بزن تو سر این و اون . از اونجا بالا برو . این رو بدزد . اونو بزار اون جا . به فلانی پول قرض بده گروه تروریستی درست کن مادر خواهرت رو بکن رییس اداره پیش خوابان همایونی:d . هی به اون لئوناردو پول بده که برات وسیله اختراع کنه بفرستتت پی نخود سیاه . با ی مشت مردم احمق زندگی کن خوب آخرش که چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب بدبخت جدت نیومد آخرش ی دستت درد نکنه ای بگه ی چایی شربتی مدالی چیزی =))اومد اسم هارو نوشت رفت دوباره اومد NEW GAME شد که !!!!!!!!!!!!!!!.

آخرین ویرایش:
با احترام به منتقدها و اساتید و اساطیر محترم .
بازی به مزخرف ترین شکل ممکن تموم شد .

کی بود ! چی شد ! چرا اینطوری شد ! کی کشت .؟ کی برد ؟ کجا برد ؟چرا برد ؟چرا ... چرا ... و ....:dهمه به دنبال ی چیز ی چیزی به دنبال همه .:d
این همه بخواب تو دستگاه از کار و زندگیت بزن هی برگرد به خاطرات اویلی جدت تو 1 میلیون سال پیش. بزن تو سر این و اون . از اونجا بالا برو . این رو بدزد . اونو بزار اون جا . به فلانی پول قرض بده گروه تروریستی درست کن مادر خواهرت رو بکن رییس اداره پیش خوابان همایونی:d . هی به اون لئوناردو پول بده که برات وسیله اختراع کنه بفرستتت پی نخود سیاه . با ی مشت مردم احمق زندگی کن خوب آخرش که چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب بدبخت جدت نیومد آخرش ی دستت درد نکنه ای بگه ی چایی شربتی مدالی چیزی =))اومد اسم هارو نوشت رفت دوباره اومد NEW GAME شد که !!!!!!!!!!!!!!!.

ایول قشنگ گفتی =))
خوب راست میگه دیگه ! :d داستانش خیلی قشنگه حرفی توش نیست اما دیگه خیلی پیچیده شده.
انقدر داره معما تو معما میشه که خدا میدونه :p

منم بازی رو تموم کردم الان دارم ماموریت های فرعی رو انجام میدم فوق العاده بود فقط راستش اخرش نفهمیدم چی شد؟؟؟؟یکی می شه تیکه های پایانی داستان و یه توضیحی بده؟از قسمت 8 به بعد لطفا

ای بابا!

یادش بخیر اون موقعا که تازه AC1 اومده بود،یادش بخیر نسخه اولیه که تا دم اوشلیم بیشتر نمیرفت رو یادتون هس؟
این بازی و ME1 آخرین بازی هایی بودن که رو پی سی بازی کردم،البته نه به خاطر مشکلات و این حرفا به خاطر اینکه سیستمم دیگه نمیکشید.:p

به هرحال،دوستانی که بازی رو تموم کردید و سوالاتی براتون پیش اومده میتونید به این تاپیک مراجعه کنید:

Assassin Creed:Trivia (فقط کسانی که بازی را تموم کردند)

واقعا آقای حسین(hosein_fisher) خیلی زحمت کشیدن و میکشن برای این تاپیک...حتما ازشون تشکر کنید و هر کمکی هم که بتونید برای تاپیک انجام بدید، ممنون میشیم.

با تشکر.

• Like
Reactions: hosein_fisher

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or