Multi Platform Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin-Creed-Brotherhood-PS3-beta-exclusive.jpg

Ubisoft
Ubisoft Montreal
Historic Action Adventure
Release: Q1 2011​

اولین عنوان در این سری که دارای بخش Multiplayer نیز خواهد بود احتمالا در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.
ظاهرا داستان بازی در ادامه ی وقایع AC II واقع خواهد شد جایی Ezio Auditore da Firenze بعد از حوادث بازی قبل هم اکنون به مقام استادی فرقه رسیده وکنترل کننده ی همه ی حرکات گروه است.
اینبار Ezio قصد دارد با حمله به رم مرکز فرماندهی تمپلارها کار آن ها را یکسره وپرده از اسرار جدیدی بردارد...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdy.z
سلام بچه ها
یه سوالی توی بازی برام پیش اومد:
مرحله اخر اساسینس کرید چرا این پسر لوسی رو میکشه:(
اگر یادت باشه همون اجنه یا فرشته به دزموند گفت اگر این (لوسی ) سر راهت باشه تو نمیتونی به هدفت برسی پس دزموند هم بی اراده و بی اذن خودش لوسی رو کشت.

:((:((:((:((
حد اقل یه سایتی , چیزی معرفی کنید.:((:((
گریه نداره عزیز من اقوو اقوو بخند گوگولی مگولی من :d;)
خوب اول اینو دانلود کن
دوتا فایل هست ، فایل Option رو در مسیر زیر کپی کن
C:\Users\AC Brother HooD\Saved Games\Assassin's Creed Brotherhood\SAVES
بعد فایل ACB Codex Edition Unlocker رو نصب کن و بعد میری داخل بازی و DLC هم فعاله اگه بازی رو از اول شروع کنی که باید یکم بری جلو کم کم به DLC هم میرسی ولی اگه تموم کردی توی نقشه معلومه چی اضاف شده.
شب خوش ;) دیگه هم گریه نکنی :>

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:Mahdi:.
خوب اول اینو دانلود کن
بعد فایل ACB Codex Edition Unlocker رو نصب کن و بعد میری داخل بازی و DLC هم فعاله اگه بازی رو از اول شروع کنی که باید یکم بری جلو کم کم به DLC هم میرسی ولی اگه تموم کردی توی نقشه معلومه چی اضاف شده.
آقا dlc منظورت همون گم شدن داوینچیه؟

اگر یادت باشه همون اجنه یا فرشته به دزموند گفت اگر این (لوسی ) سر راهت باشه تو نمیتونی به هدفت برسی پس دزموند هم بی اراده و بی اذن خودش لوسی رو کشت.

خوب اول اینو دانلود کن
چرا وقتی میخوام این رو ست آپ کنم این ارور رو میده:

1309686818.jpg

راستی این option رو replace کنم رو قبلی سیو هام خراب نمی شه؟

آخرین ویرایش:
چرا وقتی میخوام این رو ست آپ کنم این ارور رو میده:

1309686818.jpg

راستی این option رو replace کنم رو قبلی سیو هام خراب نمی شه؟
نه عزیز سیو ها پاک نمیشه

بازی رو دوباره نصب کن و اخرین ابدیت هم برید 1.2 یا 1.3 یکی از این دوتا باید با بازی نصب بشه

میشه لینک دانلود آپدیت هم بذارید
یه دنیا ممنون>:d<

عجب!!
بابا این که تو انیموس گیر می کنه!!نصب میشه ولی میره تو ماموزیت فقط صفحه خالی انیموسه و دو نفر چنتا جمله میگن و تو انیموس میمونه!!
چیکار کنم؟؟:((
البته templar lair ها درستن!!
جواب خودمم باید بدم:d
اول این فایل تورنت رو می گیری،بعد با برنامه تورنت فایل رو که 76.6mb هست دانلود می کنی.برنامه تورنت ار اینجا.(بعد از اینکه فایل رو گرفتی بزار تا برنامه رو دانلود کنه!!)
بعدش:
1-نصب پچ 2-کپی کردن کرک 3-ریختن فایل option تو مسیر سیو بازی(خود سیو رو اگه بریزی 100در صد هست و ماموریت ها انجام شده و dlc نداری!!)
اگه می تونستم به خودم اعتبار بدم می دادم:d

• Like
Reactions: .:Mahdi:.
جواب خودمم باید بدم:d
اول این فایل تورنت رو می گیری،بعد با برنامه تورنت فایل رو که 76.6mb هست دانلود می کنی.برنامه تورنت ار اینجا.(بعد از اینکه فایل رو گرفتی بزار تا برنامه رو دانلود کنه!!)
بعدش:
1-نصب پچ 2-کپی کردن کرک 3-ریختن فایل option تو مسیر سیو بازی(خود سیو رو اگه بریزی 100در صد هست و ماموریت ها انجام شده و dlc نداری!!)
اگه می تونستم به خودم اعتبار بدم می دادم:d
ببخشید من این قدر سوال میپرسم:">
چرا وقتی پچ رو میخوام نصب کنم این ارور رو میده؟
1309785206.jpg

دوستان لطفا زودتر کمک کنید چون من همین امشب داریم میرم مسافرت

آخرین ویرایش:
می دونم اینجا جاش نیست ولی اگه می تونید یه سیو از مبارزه آخر یا سکانس آخر Ac2 می خوام:((
هر چی می گردم نیست!!هر کی بذاره تا می تونم اعتبار میدم:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or