Multi Platform Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin-Creed-Brotherhood-PS3-beta-exclusive.jpg

Ubisoft
Ubisoft Montreal
Historic Action Adventure
Release: Q1 2011​

اولین عنوان در این سری که دارای بخش Multiplayer نیز خواهد بود احتمالا در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.
ظاهرا داستان بازی در ادامه ی وقایع AC II واقع خواهد شد جایی Ezio Auditore da Firenze بعد از حوادث بازی قبل هم اکنون به مقام استادی فرقه رسیده وکنترل کننده ی همه ی حرکات گروه است.
اینبار Ezio قصد دارد با حمله به رم مرکز فرماندهی تمپلارها کار آن ها را یکسره وپرده از اسرار جدیدی بردارد...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdy.z
سلام
مشکلی در این بازی من دارم این است که :
سیستم عامل من ویندوز 7 هستش و در دموهای بازی اصلا صدا ندارم ولی صدای داخل بازی هنگام انجام ماموریتها هستش لطفا کسی اگه کرکی یا کمکی میتونه بکنه بگه
من در نسخه قبلی این بازی همین مشکل رو داشتم
ممون

اقا این اعصاب مارو خورد کرد برای گرفتن زره یه مرحله با آرم گرگ هست هر کار میکنم بهش نمیرسم زیر زمینه اون موقع برای ورود به مرحلش یه مقدار رفته داخل حالا من چه جوری برسم بهش؟ا

اتفاقا منم همون جا گیر کرده بودم.
چاره کار اینه که بری و از اونجایی که پایینش ورودی مرحله(پایین کمپ نیروهای فرانسوی) است اویزان بشی.
بعدش میای سمت راست.تاجایی که دیگه بالای سرت کمپ نباشه.یعنی 90 درجه بچرخی.
بعد از اون شیفت رو بزن و دوباره شیفت و کلید A رو نگه دار تا اتزیو از لبه ی دیوار بگیره.
اگه بازم سوالی داشتی بگو شاید جواب دادم.
من تا معماهای subject 16 رو حل کردم

---------- نوشته در 11:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:57 PM ارسال شده بود ----------

سلام.یه سوال:
این که شمشیر میکنه تو شیکم یه نفر بعد با تفنگ میزنه تو سرش(:d)شانسیه یا با دکمه خاصی هست؟؟باید چیکار کرد؟؟
بعد اینکه شمشیر می کنه تو شیکم یه نفر بعد بر میگرده یکی دیگه رو با تیر میزنه چطوریه؟؟
ممنون میشم جواب بدید

دوست عزیز گاهی وقتی که دشمنت رو counter attack میکنی اتزیو اول باشمشیر یه ذربه میزنه بعدش
با اسلحه ی خودش شلیک میکنه ولی قسمتی هم هست که اتزیو علاوه بر اینکه یکی رو با شمشیر میزنه
بعدش با پیستول یا همون تفنگ خودش یکی از دشمناش رو هم از بین میبره.
برای اینکار اولش باید شمشیر معمولی رو داشته باشی.نه شمشیرهای سنگین
بعدش درست وقتی که اتزیو طرف اولی رو زد باید کلید چپ رو نگه داری که
بعدش اتزیو با یک حرکت زیبا یکی دیگه رو هم از پا در میاره.

دوستان یه سوال..

من شماره اول رو بازی کردم..

بعدش دیگه سیستمم نمیکشید نسخه های بعدی رو بازی کنم..الان سیستم خریدم.

میشه بگید شماره 2 و احیانا نسخه های بعدی بازی که تا الان اومدن به ترتیب چی هستن؟

تاپیک طرفداران هم نداشت که اونجا مطرح کنم.

سلام
مشکلی در این بازی من دارم این است که :
سیستم عامل من ویندوز 7 هستش و در دموهای بازی اصلا صدا ندارم ولی صدای داخل بازی هنگام انجام ماموریتها هستش لطفا کسی اگه کرکی یا کمکی میتونه بکنه بگه
من در نسخه قبلی این بازی همین مشکل رو داشتم
ممون
امیدوارم الان به دردت بخوره درایور مدمت رو انیستال کن.دباره تست کن اگه OS قبلی که داشتی همین 7 هست که الان داری(شماره قبلی که بازی کرده بودی و صدا نذاشتی) ورژنش رو دقیق بهم بگو ممکنه از وینت باشه XP بریز رو اون هم تست کن.
در این مواقع معمولا دایرکت ایکس مودم یا سخت افزار دیگه ای که مربوط به صدا میشه رو کارت صدا تشخیص میده و در بازی چت میکنه ولی این مشکل ماله DX9 بود DX ویندوز 7 یازده هست و این مشکلات توش برطرف شده!!!!!

برادرا من اینجا گیر کردم
سربازرو میکشم لباسش رو میپوشم بعد این جعبرو بر میدارم. بعدش نمیدونم باید چی کار کنم
ممنون میشک راهنمایی کنید :(
4bPhoto0052.jpg

برادرا من اینجا گیر کردم
سربازرو میکشم لباسش رو میپوشم بعد این جعبرو بر میدارم. بعدش نمیدونم باید چی کار کنم
ممنون میشک راهنمایی کنید :(
4bPhoto0052.jpg
باید بری تو یک جایی‌ مثل میتینگ, راه خاصی‌ هم نداره همینطوری شانسی هست،از اونجا بیا بیرون به شهر بدن همهٔ راه هارو انتخاب کن به حرف‌های سرباز‌ها هم گوش بده هر وقت دیدی اون درجه کنار صفحه داره میره بالا زود راه‌را تغییر بده هر وقت سرباز‌ها حرف‌هایی‌ از قبیل we are almost there گفتن یعنی‌ تو راه درست هستی‌.
اون جعبه رو هم بردار با خودت. :d

• Like
Reactions: rainman_8506
سلام.
این آبجکت هایی که بهمون میده و میره تو invetory توی بازی لازممون میشه؟یا باید فقط بفروشمشون؟
توی مغازه هایی که اسلحه میفروشه (اسمش یادم نی:d ) quest داره که مثلاً میگه 2 تا از این و 3 تا از اون بده تا فلان شمشیر unlock بشه. کلاً نفروششون بعداً بدردت میخوره
میشه یکی به من بگه اساسن کرید 2 اسمش چیه؟
اسمش همینه:p
Assassin's Creed
Assassin's Creed II
Assassin's Creed : BrotherHood
این سه تایی هست که تا الان اومده و اولیشو شما بازی کردی. الان برو دومی رو بگیر. به طرف بگی اسسینز کرید 2 بده خودش میفهمه:d

باید بری تو یک جایی‌ مثل میتینگ, راه خاصی‌ هم نداره همینطوری شانسی هست،از اونجا بیا بیرون به شهر بدن همهٔ راه هارو انتخاب کن به حرف‌های سرباز‌ها هم گوش بده هر وقت دیدی اون درجه کنار صفحه داره میره بالا زود راه‌را تغییر بده هر وقت سرباز‌ها حرف‌هایی‌ از قبیل we are almost there گفتن یعنی‌ تو راه درست هستی‌.
اون جعبه رو هم بردار با خودت. :d

باید همین جوری شروع کنی راه رفتن بعد گوش کنی به حرف هایی که دونفر پشت سرت بهم میگن
اگه گفتن:I hope they let us go inside
we are almost there
we are on track
soon this job will be over
باید همون راه رو ادامه بدی و جلو بری
ولی اگه گفتند:
going this way is rediculous
isn't the banker the other way
do you think he lost the address
باید راهتو عوض بکنی.
سوال دیگه داشتی بپرس;)

---------- نوشته در 11:16 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:13 AM ارسال شده بود ----------

دوستان یه سوال..

من شماره اول رو بازی کردم..

بعدش دیگه سیستمم نمیکشید نسخه های بعدی رو بازی کنم..الان سیستم خریدم.

میشه بگید شماره 2 و احیانا نسخه های بعدی بازی که تا الان اومدن به ترتیب چی هستن؟

تاپیک طرفداران هم نداشت که اونجا مطرح کنم.

assassin's creed 1
assassin's creed 2
assassin's creed :Brotherhood

البته به جز اینا بسته های جداگانه و حتی سری های جدید
هم اومدن.مثل assassin's creed altair

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or