منم موافقم.به نظر من الطاير شخصيت جالبتر و جذاب تري نسبت به اتزيو داشتبه نظر من هم اتزیو شخصیتی در خور نبود و تو داستان به شکلی وارد شد و ادامه پیدا کرد که رابطه برقرار کردن باهاش خیلی جالب نبود
الطیار به این خاطر زیاد به چشم نمیومد که کل بازی شماره 1 مشکل دار بود
تو شماره 2 روند بازی و گیم پلی خیلی خوب بود ،ولی کارکتر اتزیو به دل نمیشست
من نمي دونم داستان چيه كسي با Ezio نمي سازه
شخصيت به اين خوبي به اين باحالي
خوب بحث ما هم سر همينه ميگيم شخصيت قسمت اول بهتر ازقسمت دومش بودچرا من 1 رو دو بار رو Pc و يك بار هم رو 360 تموم كردم !
بيخيال اين بحث شيم بهتره
ولی من که با اتزیو که اونجوری شد وضع زندگیش و از یه زندگی راحت و سوسولی مجبور شد تبدیل به یه اساسین بشه,ارتباط برقرار کردم!یعنی همون به دلم نشست...به نظر من هم اتزیو شخصیتی در خور نبود و تو داستان به شکلی وارد شد و ادامه پیدا کرد که رابطه برقرار کردن باهاش خیلی جالب نبود
الطیار به این خاطر زیاد به چشم نمیومد که کل بازی شماره 1 مشکل دار بود
تو شماره 2 روند بازی و گیم پلی خیلی خوب بود ،ولی کارکتر اتزیو به دل نمیشست
همچین گفتی کسی که نسخه ی 1 را بازی کرده انگار اولی ماله 1923 بود!خوب بیشتری ها بازی کردند,من می گم خوب به شخصیت الطیر نرسیدند.یعنی همون شخصیت تودار و خشن را خوب روش کار نکردن.از این لحاظ می گم شخصیت پردازیش ضعیف بود.مشکل اینجاس که اصولا کسایی که بازی 1 رو انجام ندادن از اتزیو خوششون میاد
اخه الطائر رو ندیدن
اصولا شخصیت الطائر و مرامش کشش بیشتری داشت
ما تو شماره 1 که الطائر رو دیدیم توقعمون از شخصیت پردازی ac بالا دفت
واقعا شخصیت خفنی داشت
مشکل اینجاس که اصولا کسایی که بازی 1 رو انجام ندادن از اتزیو خوششون میاد
اخه الطائر رو ندیدن
اصولا شخصیت الطائر و مرامش کشش بیشتری داشت
ما تو شماره 1 که الطائر رو دیدیم توقعمون از شخصیت پردازی ac بالا دفت
واقعا شخصیت خفنی داشت
بله این هم نظر جالبی بود که به کل دو شخصیت الطائر و اتزیو رو نابود کرد!ham ezio va ham altahir jofteshoon shakhsiyataye gandiyan
الطایر محبوب قلبهاست.
من عاشقشم.
خب میگم دوستان بیاین این بحث رو تموم کنیم ویه ذره راجع به خود brotherhood صحبت کنیم
آخر AC2 که دزموند با بروبچ آنیموس 2 را برداشتن زدن به چاک و به نظر میومد باز با انیموس 2 باشیم,اما اون تریلر 20 ثانیه ای خود سایت که اون فضا را نشون داد,شبیه abstergoبود و آنیموس ها هم شبیه نسخه ی یک بود.خیلی عجیبه...راستی دوستان یه جورایی به نظر میاد قسمت داستانی زمان حال مربوط به abstergo و animus 1 باشه.
آخر AC2 که دزموند با بروبچ آنیموس 2 را برداشتن زدن به چاک و به نظر میومد باز با انیموس 2 باشیم,اما اون تریلر 20 ثانیه ای خود سایت که اون فضا را نشون داد,شبیه abstergoبود و آنیموس ها هم شبیه نسخه ی یک بود.خیلی عجیبه...