Arman210
کاربر سایت
تریلر های AC همیشه خیلی بهتر از خوده بازی نمایش داده می شه !من که سه تا تریلر ازش دیدم تا سر حد سکته رفتم!
تریلر های AC همیشه خیلی بهتر از خوده بازی نمایش داده می شه !من که سه تا تریلر ازش دیدم تا سر حد سکته رفتم!
مثلا شمارهدوم بازی بد بود؟! کلا سری AC تاحالا بسیار زیبا و قشنگ بوده چه در تریلر و چه در نسخه اصلی!!تریلر های AC همیشه خیلی بهتر از خوده بازی نمایش داده می شه !
اتفاقا من عاشقه این سری هستم و از فنهای دو اتیشش.تریلر های AC همیشه خیلی بهتر از خوده بازی نمایش داده می شه !
تریلر های AC همیشه خیلی بهتر از خوده بازی نمایش داده می شه !
اتفاقا تريلرهاش خيلي شبيه بازي اصلي هستنتریلر های AC همیشه خیلی بهتر از خوده بازی نمایش داده می شه !
نمی تونی مثل آدم حرف بزنی نزن کسی اجبار نکرده که حرفی بزنی !شما تريلر AC II رو ديدي چه فرقي داشت با خوده بازي
لصفا تا چيزي رو نديديد چرتو پرت در مورده بازي نگيد
احتمالا....چون من نمیدونم واقعا ایشون چی میگن!:dبنده خدا شاید منظورش تریلرهای CG اول بازی بوده .
نه منظورم جزییات بازی هستمن که کلا نفهمیدم ایشون چی گفتن!خوب وقتی یه تریلر از گیم پلی بازی نشون می دن,و میان تو E3 جلوی همه بازی را انجام می دن,خوب همونو می بینیم دیگه!چه فرقی باید بکنه؟ولی اگر منظورت CG هاشه که نکنه می خواستی گرافیک CG را تو بازی ببینی؟
خوب معلومه عزیز نمی تونی گرافیک CG را تو بازی ببینی!اصلا تو چه بازیی گرافیک CG را تو بازی دیدی که این دفعه ی دوم باشه؟حرفی می زنی ها...بله منظورم CGهای بازی هست نه تریلر Gameplay بازی
نه منظورم جزییات بازی هست
نمی تونی مثل آدم حرف بزنی نزن کسی اجبار نکرده که حرفی بزنی !
دوستان من خودم خیلی از این بازی خوشم می یاد و هر کدام از 2 شماره رو 2 یا 3 بار تموم کردم ولی بازم می گم اون شاهکاری که تو تریلر های بازی می بینیم تو خود بازی زیاد دیده نمی شه معمولا .
من اولین بار رو موبایل بازیش کردم :d از همون موقع عاشقش شدم، سابقه نداشته یه بازیو مث سری AC و COD چندین بار تموم کنم، کاش قابلیت فرار کردن موقع مبارزه رو حذف می کردن، زشته واسه Altaier و Ezio که فرار کنن :d