اتفاقا اصل کار فرقه حشاشینی و حسن صباح همینه دوست عزیز.=کاش قابلیت فرار کردن موقع مبارزه رو حذف می کردن، زشته واسه Altaier و Ezio که فرار کنن :d
اتفاقا اصل کار فرقه حشاشینی و حسن صباح همینه دوست عزیز.=کاش قابلیت فرار کردن موقع مبارزه رو حذف می کردن، زشته واسه Altaier و Ezio که فرار کنن :d
البته شایان ذکر است,مطمئنا وقتی یوبی بازی را به ایتالیا کشوند,منظورش این بود که خیلی نمی خواد بازی به تاریخ واقعی ندی باشه!همونطور که اتزیو مسیحی را جز این گروه کرد,باز هم نشانی بر ان است,پس خیلی صباح را قاطی ماجرا نکن!اتفاقا اصل کار فرقه حشاشینی و حسن صباح همینه دوست عزیز.
درسته.البته شایان ذکر است,مطمئنا وقتی یوبی بازی را به ایتالیا کشوند,منظورش این بود که خیلی نمی خواد بازی به تاریخ واقعی ندی باشه!همونطور که اتزیو مسیحی را جز این گروه کرد,باز هم نشانی بر ان است,پس خیلی صباح را قاطی ماجرا نکن!
البته شایان ذکر است,مطمئنا وقتی یوبی بازی را به ایتالیا کشوند,منظورش این بود که خیلی نمی خواد بازی به تاریخ واقعی ندی باشه!همونطور که اتزیو مسیحی را جز این گروه کرد,باز هم نشانی بر ان است,پس خیلی صباح را قاطی ماجرا نکن!
این ویدیو های غیر اخلاقی چیه نگاه میکنید ؟
صد البته من با شما مخالفم و اتزیو را از الطیر از نظر شخصیتی کامل تر می دونم...اشتباه یوبی همین جا بود
بخدا اتزیو اصلا شخصیت قابل کششی نداشت
اصلا در حد الطائر نبود
داستان بازی هم کمی ماسمالی شده بود و اصلا به تاریخ ربط نداشت و کلیشه ای بود (بی خیال نظر جفتمون اینه که بحثو ادامه ندیم :d)
..............................................
طبق گفته ی تو احتمالا دزموند یهودیه پس :d
..................................
این ویدیو های غیر اخلاقی چیه نگاه میکنید ؟
اولش :dعجب :d
كجاش غیر اخلاقی بود ؟
بي نظير بود ! ! !
البته نظر شما محترمهصد البته من با شما مخالفم و اتزیو را از الطیر از نظر شخصیتی کامل تر می دونم...
منظورم از کامل تر,خشن تر نیست.منظورم اینه که کامل تر طراحی شده و مثل یه انسان معمولی هست که همه گونه عاطفه را داره.اما الطیر یه جورایی تو خشن نشون دادنش افراط شده بود.البته یه چیزی هم باید گفت,ناقص بودن شخصیت الطیر می تونه به بسته بودن دست نویسنده در قسمت اول هم ربط داشته باشه.یعنی قسمت اول اینقدر نوآوری و اینقدر باز بودن محیط برای انجام هر کاری نبود.(البته من الطیر را هم خیلی دوست دارم.نام کاربریم را ببین)اولش :d
خواهرم کنارم نشسته بود
میبینی شانسو :d
................................................
البته نظر شما محترمه
اما ما که شخصیت کاملی ندیدیم تو این اتزیو
الطائر چون داستانش نسبت به اتزیو مبهم بود شما اینو میگی
وگرنه از لحاظ شخصیت و جذبه و کلا تیپه اساسینی رقیب نداشت
منظورم از کامل تر,خشن تر نیست.منظورم اینه که کامل تر طراحی شده و مثل یه انسان معمولی هست که همه گونه عاطفه را داره.اما الطیر یه جورایی تو خشن نشون دادنش افراط شده بود.البته یه چیزی هم باید گفت,ناقص بودن شخصیت الطیر می تونه به بسته بودن دست نویسنده در قسمت اول هم ربط داشته باشه.یعنی قسمت اول اینقدر نوآوری و اینقدر باز بودن محیط برای انجام هر کاری نبود.(البته من الطیر را هم خیلی دوست دارم.نام کاربریم را ببین)
بحث پرنس را نکش وسط که من کلا روش غیرت دارم نمی تونم بحث کنم!:dشما از لحاظ انسان معمولی درست میگی اما الطائر نقشش اساسین بود و اساسین ها بدون هیچ عاطفه و کاملا خشن بودند
وگرنه نمیتونستن این همه ادمو ترور کنن
منظور من اینه که الطائر در نقش اساسین خیلی کامل تر بود تا اتزیو در نقش اساسین
لطفا نگین روایت داستان اینجوری حکم میکرده چون میتونستن داستانو تغییر بدن
کلا من قدری که با الطائر ارتباط برقرار کردم به هیچ وجه نتونستم با اتزیو ارتباط برقرار کنم
مثه این که شما بگی پرنس سه گانه خیلی خوب بود اما معمولی نبود اما پرنس تو شماره 4 چون یه انسان معمولی بود و متلک میگفت و... خیلی بهتر بود
اما در صورتی که همه عاشق پرنس 3 گانه هستیم غیر اینه ؟
WoWچیزی که شما گفتی چند تا مشکل داره .
1- محل اتفاقات شماره اول کاملا معلوم بود و تو خود بازی نوشته شده بود .
2- اون زنه گفت که ما قبل از شما رو زمین بودیم و وقتی شما اومدید دیگه ما نتونستیم رو زمین زندگی کنیم و به یکی از سیارات دیگه رفتیم .
3-اون دکتره از نوادگان Templar ها هستن ، همون دشمنان سری .
4- اون چند سال طی دو تا DLC برای دانلود اومدن .
5-Brotherhood اتفاقات بعد از AC II هستش .