Assassin's Creed: Brotherhood | XBOX360

Assassin's Creed Brotherhood - Animus Project Update 1.0 DLC

سلام به همگی.
بچه ها اولین DLC بازی دیروز منتشر شده و یه مپ جدید و مد جدید به قسمت مولتی بازی اضافه شده.حجمش 135 مگابایت هست و کاملا رایگان.
این لینک دانلود تریلر این DLC:
http://ll.lo.video.gamespot.com/d3/gsc/2010/12/169_assassinscreedbro_freedlc_ot_multi_121410_700.mp4
این هم لینکش تو XBOXLIVE:
http://marketplace.xbox.com/en-US/P...e-10-DLC/ae7364a3-0591-43da-8a29-08c7f7fd07f4

راستی دوستان یه سو.ال!
لباس رایدن رو باید با کامل کردن ویروچال ترینینگ(virutal training)بدست آورد؟
من آرمور بروتوس(بلوتوس:d)هم گرفتم فقط موندم اون 3 لباس قفل دیگه چین؟چجوری باید بازشون کرد؟

راستی دوستان یه سو.ال!
من آرمور بروتوس(بلوتوس:d)هم گرفتم فقط موندم اون 3 لباس قفل دیگه چین؟چجوری باید بازشون کرد؟

رمولوس منظورته دیگه ؟ :d

بچه ها من شدیدا تو Cluster 8 تو مراحل subject 16 موندم اون اولش اون شکله که بهم ریخته باید درستش کنیم هرکاری میکنم یه تیکش جور در نمیاد کسی دقیقا میتونه بگه چند بار هر تیکه رو باید تکون بدم تا درست در بیاد ؟اعصابم خورده سرش یه 40 دقیقه ای باهاش ور رفتم نشد

اره،مهم هم نیست چه مدالی بگیری!چه طلا بگیری چه نقره چه برنز،لباسش ازاد می شه!
پ.ن:نمی دونم این Brotherhood چرا حس AC قبلیا رو نداشت!کلا از محیط رم هم خوشم نیومد!البته به عنوان یه Spinn off به نظرم بازیه خوبیه!

ما تو بازی هم بروتوس داریم هم رومولوس.
بروتوس همون کسیه که سزار رو کشت.ما می تونیم از لباس و خنجر هاش استفاده کنیم.اما رومولوس پایه گذار رم بوده.تو بازی عده ای داریم به اسم followers of romulus که لباسی شبیه گرگ می پوشن.و همچنین تو بازی مکان هایی وجود داره که با سر گرگ مشخص می شن.که همون lairs of romulus هستن.با کلید هایی که درون این lair هسات می تونیم به ارمور بروتوس دسترسی پیدا کنیم!
----------------------
پ.ن:
این shop quest ها چین؟چجوری باید انجامشون داد؟

آخرین ویرایش:
دوستانم من تو یکی از مراحل مخفی که به اون لباس بروتوس می رسه موندم!یعنی درواقع اصلا نمی تونم راه ورود به چاه را پیدا کنم.اینجا را می گم:
http://guides.ign.com/guides/57512/page_89.html
اسمش هم هست Leader of the Pack.طبق راهنمایی IGN,باید ته اون چاه پر آب باشه و اگر نیست باید یه آرشیتکت پیدا کنیم تا درستش کنه.مشکل من اینه که آرشیتکت پیدا نمی کنم.البته یه پل خراب شده کنار اون محل هست و یه آرشیتکت زیرش ولی وقتی بهش پول دادم پله را تعمیر کرد!چیکار باید بکنم.این آخرین کلیده....

دوستانم من تو یکی از مراحل مخفی که به اون لباس بروتوس می رسه موندم!یعنی درواقع اصلا نمی تونم راه ورود به چاه را پیدا کنم.اینجا را می گم:
http://guides.ign.com/guides/57512/page_89.html
اسمش هم هست Leader of the Pack.طبق راهنمایی IGN,باید ته اون چاه پر آب باشه و اگر نیست باید یه آرشیتکت پیدا کنیم تا درستش کنه.مشکل من اینه که آرشیتکت پیدا نمی کنم.البته یه پل خراب شده کنار اون محل هست و یه آرشیتکت زیرش ولی وقتی بهش پول دادم پله را تعمیر کرد!چیکار باید بکنم.این آخرین کلیده....
به نظر من کل پلها رو ترمیم کن بعد برو. اتفاقا این leader of pack خیلی اسونه.

Last edited by a moderator:
دوستان من یه سوال دارم

که در نقشه اون ایکونهایی که شبیه گرگ هست (که وقتی وارد مرحلش میشیم سربازهایی که لباس گرگ به تن دارن و در اخر هر مرحله هم یه نامه پلمپ شده به دست میاریم)

من الان 4 تا از 5 تا رو رفتم

ولی اخر رو که به محل ایکون میرم یه جایی مثل دخمه مانند هست و از سطح زمین ارتفاع داره

و پایین ان حوض هست (یه مقدار اب هست) و در ورودی اون هم بین اب و سطح زمین هست

چجوری میشه میشه رفت به سمت در ورودی:-/:-/:-/

اقا اگه بنده خدایی منظور منو فهمید لطفا راهنمایی کنه:d

دوستان من یه سوال دارم

اره میدونم چی میگی من خودم هم یه کم گیر کردم اونجا باید لبه اونجا رو بگیری بعد خودتو ول کنی بعد با نگه داشتن B سعی کنی لبه اونجایی که باید بری رو بگیری.

اره میدونم چی میگی من خودم هم یه کم گیر کردم اونجا باید لبه اونجا رو بگیری بعد خودتو ول کنی بعد با نگه داشتن B سعی کنی لبه اونجایی که باید بری رو بگیری.

دمت گرم ولی من وقتی میام بالا سر اونجا اول دکمه B رو میزنم و لبه رو میگیره و بازم B رو میزنمکه در حال افتادن باز لبه رو میگیره ولی بعد از اون وقتی B رو میزنم پرت میشه تو اب و دیگه لبه و هیچ چیز دیگه نیست که بگیرم:-o:-o:-o:-o

میشه یه مقدار بیشتر توضیع بدی برادر :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or