S.N.A
کاربر سایت
بالون چیه!!!!!! اون چتر نجاته (parachute)
شما به بزرگی خودتون ببخشید . . .
بالون چیه!!!!!! اون چتر نجاته (parachute)
آقا چتر نجات من رفته از خیاط هم پارچشو گرفتم ولی باز نیستش چی کار کنم دو باره بیاد
شما اولش باید کلا سالنها رو رد کنی و همینجوری بری تا به یه جای شکسته میرسی که راحت معلوم میشه چیکار باید بکنی.دوستان اگه میشه اینجا رو کمک کنید:
http://guides.ign.com/guides/57512/page_90.html
از guide سایت ign هم چیزی دستگیرم نشد
همون اولش نمیدونم چه کنم که برم بالا
کمک کنید لطفا
مرسی
سوال
دوستان اونجاهی که یک گوی دستش هست و یک دایره سبز رنگ روی نقشه هست چیکار باید کرد؟ هیچ کاری نمیکنه
كسي نبود جوابي يا راهنمايي بكنهدوستان عزيز شرمنده ام مي دونم اصلا اينجا جاش نيست ولي باور كنيد هرچه دنبال تاپيك مربوطه گشتم پيدا نكردم تاپيك مربوط به بازي acنسخه اولش اگه كسي آدرسشو داره اينجا بذاره اگه نه بهم كمك كنيد
در يه جايي رسيدم كه بايد در شهرهاي مختلف بروم و انجا شش شي را بررسي و تحقيق كنم ولي هرچه در نقشه نگاه مي كنم چيزي نمي بينم كه برم و بررسي كنم.اسم ماموريت هم فك كنم investage يا همچين چيزي بود .
اگه كسي از استادان اون مرحله را يادشه راهنمايي كنه .من چيو تحقيق و بررسي كنم وبه همه جاي شهر هم سر زدم ولي هيچ خبري نبود و از شش موضوع يه دونه اش هم باز نشد كه ببينم بازي از من چه مي خواد؟
استدعاي ياري دارم
و بازهم معذرت مي خوام
عزیز مموری چندی اینو بگو شاید بتونیم کمکت کنیمدوستان عزيز شرمنده ام مي دونم اصلا اينجا جاش نيست ولي باور كنيد هرچه دنبال تاپيك مربوطه گشتم پيدا نكردم تاپيك مربوط به بازي acنسخه اولش اگه كسي آدرسشو داره اينجا بذاره اگه نه بهم كمك كنيد
در يه جايي رسيدم كه بايد در شهرهاي مختلف بروم و انجا شش شي را بررسي و تحقيق كنم ولي هرچه در نقشه نگاه مي كنم چيزي نمي بينم كه برم و بررسي كنم.اسم ماموريت هم فك كنم investage يا همچين چيزي بود .
اگه كسي از استادان اون مرحله را يادشه راهنمايي كنه .من چيو تحقيق و بررسي كنم وبه همه جاي شهر هم سر زدم ولي هيچ خبري نبود و از شش موضوع يه دونه اش هم باز نشد كه ببينم بازي از من چه مي خواد؟
استدعاي ياري دارم
یحتمل حقوق اسپویلر هم محفوض شده:dاینجا کلا کسی میدونه اسپویلر چیه؟:biggrin1: یا اینکه داستان رو اسپویل نکنید یعنی چی؟:biggrin1:
شما اولش باید کلا سالنها رو رد کنی و همینجوری بری تا به یه جای شکسته میرسی که راحت معلوم میشه چیکار باید بکنی.
نترس خیلی اسونتر از اون چیزیه که فکرشو بکنی.
بیچاره IGN که با عکس توضیح داده!لطفا راهنمایی بیشتر
همچین درست حسابی نفهمیدم