Assassin's Creed: Brotherhood | XBOX360

assassins creed brotherhood

سلام .
یه سوال دارم . اگه بخوایم لول اساسین هامونو خیلی سریع بالا ببریم باید چی کار کنیم . حتما یه راه سریع وجود داره . چون تنها راهی که بلدم کشتن سربازان به وسیله ی اساسین هامه . بعد یه سوال دیگه دارم . یه اچیومنت وجود داره به نام welcome to the brotherhood . باید چی کار کنم ؟

سلام .
یه سوال دارم . اگه بخوایم لول اساسین هامونو خیلی سریع بالا ببریم باید چی کار کنیم . حتما یه راه سریع وجود داره . چون تنها راهی که بلدم کشتن سربازان به وسیله ی اساسین هامه . بعد یه سوال دیگه دارم . یه اچیومنت وجود داره به نام welcome to the brotherhood . باید چی کار کنم ؟
باید اساسین هات رو به ماموریت در کشور های مختلف بفرستی که تو منو اساسین هست.
در ضمن به درصد پیروزی عملیات ها هم توجه بکن.

سلام
من تو سکانس 5 انجایی که لباس یکی از گارد ها را پوشیدم ویک صندق دستم نمی دونم باید چی کارکنم اگر میشود دوستان راهنمایی کنن؟
خوب شما باید راهی رو انتخاب کنید که به شما شک نکنن که خیلی هم راحته باید را هارو امتحان کنید .

سلام
من تو سکانس 5 انجایی که لباس یکی از گارد ها را پوشیدم ویک صندق دستم نمی دونم باید چی کارکنم اگر میشود دوستان راهنمایی کنن؟

شما 1 کار میتونی بکنی بیا این زیرنویس بازی رو فعال کن بعدش تو کوچه ها راه برو وقتی داری درست میری اون 2تا سرباز میگن now we going to right way یا میگن الان میرسیم 1 همچین چیزی ولی اگه اشتباه بری هم اون خط پر میشه هم زیرنویس میکنه که مطمئنی که این طرف درسته؟ شما مسیرت رو عوض کن وقتی این رو گفتن در کل ساده هست

این پازل subject16 کجاست تو AC II رو درو دیوار بود ولی تو این هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم !

منظورت همه پازل هاست ؟ همه رو اینجا گذاشته هم مکانشون هم روش حل کردنشون

سلام دوستان .
من چجوری می تونم اون چترو به دست بیارم ؟ (parachute) رو می گم . رفتم توی tailor . چیزی اونجا نبود .

شما باید اول تمامی مراحل لئوناردو رو تموم کنید تا لئوناردو parachute رو به شما بده

درود ...
الان به قسمتی رسیدم که باید به صورت مخفیانه دنبال یه نفر بری ، دقیق یادم نیست واسه چی و اینا اما حدودا 15% بازی را رفتم فکر کنم . حالا وقتی میرم دنبال ـش واسه اینکه نه اون من را ببینه نه سربازا Detect ـم کنن باید میون مردم باشم و پیش برم ، اما بعد که به یک قسمت خاص میرسه اون فردی که باید مخفیانه دنبالش برم دو میزنه و فرار میکنه . حالا اگر من هم دو بزنم دنبالش که سربازا Detect ـم میکنن و بعدش هم خود طرف و Mission canceled ! اگر هم دو نزنم دنبالش میون مردم بمونم انقدر کند پیش میرم که طرف فرار میکنه و باز هم خراب میشه همه چی ! ممنون میشم راهنمایی کنید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or