Assassin's Creed: Brotherhood | XBOX360

دمت گرم ولی من وقتی میام بالا سر اونجا اول دکمه B رو میزنم و لبه رو میگیره و بازم B رو میزنمکه در حال افتادن باز لبه رو میگیره ولی بعد از اون وقتی B رو میزنم پرت میشه تو اب و دیگه لبه و هیچ چیز دیگه نیست که بگیرم:-o:-o:-o:-o

میشه یه مقدار بیشتر توضیع بدی برادر :)
کل پلها رو ترمیم کن بد می شه راحت رفت (سطح آب بالا می یاد) .

دوستانم من تو یکی از مراحل مخفی که به اون لباس بروتوس می رسه موندم!یعنی درواقع اصلا نمی تونم راه ورود به چاه را پیدا کنم.اینجا را می گم:
http://guides.ign.com/guides/57512/page_89.html
اسمش هم هست Leader of the Pack.طبق راهنمایی IGN,باید ته اون چاه پر آب باشه و اگر نیست باید یه آرشیتکت پیدا کنیم تا درستش کنه.مشکل من اینه که آرشیتکت پیدا نمی کنم.البته یه پل خراب شده کنار اون محل هست و یه آرشیتکت زیرش ولی وقتی بهش پول دادم پله را تعمیر کرد!چیکار باید بکنم.این آخرین کلیده....
یعنی هیچکس نیست جواب بده؟مثل اینکه من تو این سایت شدم جواب دهنده.این همه آدم زره را بدست آوردن هیچکس نیست بدنه من چیکار کنم؟

یعنی هیچکس نیست جواب بده؟مثل اینکه من تو این سایت شدم جواب دهنده.این همه آدم زره را بدست آوردن هیچکس نیست بدنه من چیکار کنم؟
این سایته برا من باز نمیشه اما فکر کنم بدونی کجارو میگی چون خودمم یه جا بود که گیر کرده بودم همونجا که کناره کمپ هست و میگی؟؟اگر اونجا منظورته
من یه 1 هفته ای باهاش درگیر بودم الان دقیقا یادم نمیاد اما باید میرفتی توی اون گودال (میپریدی توی اب ) یه سنگ هست که دقیقا بالاش همون جاییه که باید بری از یه طرف دیوار برو بالا سری A رو بزن تا بپره اونورش فکر کنم یه جایی داشت که میگرفت و بقیش اسون میشد حالا امشب وصل میکنم میرم اگر غیر از این بود میام همینجا میگم

Last edited by a moderator:
این سایته برا من باز نمیشه اما فکر کنم بدونی کجارو میگی چون خودمم یه جا بود که گیر کرده بودم همونجا که کناره کمپ هست و میگی؟؟اگر اونجا منظورته من یه 1 هفته ای باهاش درگیر بودم الان دقیقا یادم نمیاد اما باید میرفتی توی اون گودال (میپریدی توی اب ) یه سنگ هست که دقیقا بالاش همون جاییه که باید بری از یه طرف دیوار برو بالا سری A رو بزن تا بپره اونورش فکر کنم یه جایی داشت که میگرفت و بقیش اسون میشد حالا امشب وصل میکنم میرم اگر غیر از این بود میام همینجا میگم
آره.همون کمپه را می گم.
مطمئنی؟من اینو یه بار امتحان کردم نشد.الان می رم دوباره امتحان کنم.ولی تو IGN گفته که باید با یه آرشیتت اونجا را بازسازی کنی.

آره.همون کمپه را می گم.
مطمئنی؟من اینو یه بار امتحان کردم نشد.الان می رم دوباره امتحان کنم.ولی تو IGN گفته که باید با یه آرشیتت اونجا را بازسازی کنی.
این که اینجوری بود یا نه تا اخر شب اینجا میگم اما من اصلا از ارشیتکت استفاده نکردم یعنی اصلا ندیدم که بخوام استفاده کنم

این که اینجوری بود یا نه تا اخر شب اینجا میگم اما من اصلا از ارشیتکت استفاده نکردم یعنی اصلا ندیدم که بخوام استفاده کنم
فکر کنم دفه ی پیش کاملا شانسی رفته بودم چون الان بازم نمیتونم برم اما فکر کنم منظور استفاده از ارشیتکت رو فهمیدم این پلایی که میدی درست که داره ازش اب میریزه درست؟ فکر کنم اگر هر 8 تاش رو درست کنی اخرش اب به اون قسمتی که ما میخوایم میریزه و اب اونجا پر میشه البته شاید :-/

دوستان وضعیت بازی چجوریه ؟!
از 1 تا 10 چقدر ارزش بازی کردن داره ( با توجه به اینکه من از شماره 1 بیشتر لذت بردم و به لایو هم وصل نیستم )
مرسی

چرا پست من تو صفحه های قبلی حذف شده؟!!

من موقع خرید این بازی 2 تا cd هم از فروشنده گرفتم که گفت برای اپدیت دستگاه هستش.
یه کاغذ هم تو خود بازی بود که راهنمای اپدیت کردن از طریق این 2 تا cd بود.
تو کاغذ گفته که cd اول رو بذارید تو دستگاه بعدش کنسول رو خاموش کنید و دوباره روشن کنید بدون اینکه cd رو از دستگاه دربیارید. دوباره که روشن کردید یه پیغام اپدیت میده.....
من وقتی کنسول رو روشن میکنم هیچ پیغام اپدیتی نمیده. چی کار باید بکنم؟!
اینو هم بگم که وقتی دیدم این حالت پیش اومده دیسک خود بازی رو گذاشتم تو دستگاه، بعدش بهم پیغام اپدیت داد. اپدیتش کردم از این راه بعد که میخوام برم تو بازی یه اررور قرمز میده که میگه unreadable disk

لطفا راهنماییم کنید. ممنون

چرا پست من تو صفحه های قبلی حذف شده؟!!

من موقع خرید این بازی 2 تا cd هم از فروشنده گرفتم که گفت برای اپدیت دستگاه هستش.
یه کاغذ هم تو خود بازی بود که راهنمای اپدیت کردن از طریق این 2 تا cd بود.
تو کاغذ گفته که cd اول رو بذارید تو دستگاه بعدش کنسول رو خاموش کنید و دوباره روشن کنید بدون اینکه cd رو از دستگاه دربیارید. دوباره که روشن کردید یه پیغام اپدیت میده.....
من وقتی کنسول رو روشن میکنم هیچ پیغام اپدیتی نمیده. چی کار باید بکنم؟!
اینو هم بگم که وقتی دیدم این حالت پیش اومده دیسک خود بازی رو گذاشتم تو دستگاه، بعدش بهم پیغام اپدیت داد. اپدیتش کردم از این راه بعد که میخوام برم تو بازی یه اررور قرمز میده که میگه unreadable disk

لطفا راهنماییم کنید. ممنون

خوب شما که دیسک بازی رو گذاشتینو آپدیت کردین دیگه باید بی خیال اون روشی بشین که با اون 2 تا آپدیت انجام می دین . اگه می خواین بازی کنین باید حتما برین فریمورتونو به +LT تبدیل کنین .

بچه ها راهنمای پیدا کردن محل های Subject 16 رو دارین ؟ 4 تا شو نمی تونم پیدا کنم .

خوب شما که دیسک بازی رو گذاشتینو آپدیت کردین دیگه باید بی خیال اون روشی بشین که با اون 2 تا آپدیت انجام می دین . اگه می خواین بازی کنین باید حتما برین فریمورتونو به +LT تبدیل کنین .

بچه ها راهنمای پیدا کردن محل های Subject 16 رو دارین ؟ 4 تا شو نمی تونم پیدا کنم .
برید به http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=36614

آخرین ویرایش:
چطوری فریمور دستگاه رو به اون تبدیل کنم؟!
این لینک هم خرابه باز نمیشه.
لینک رو درست کردم لینکی که داده بودم در جواب به اقای A.T.HELLBOY بود
اما شما برای پیدا کردن جوابهاتون به بخش X360 Firmwares مراجعه کنید اینجا بحث در مورد بازی هست

حالا نمیشه همینجا راهنماییم کنید؟
من اصلا نمیدونم باید چی کار کنم با کنسولم که بدونم تو کدوم تاپیک اون بخش وارد بشم.
مشکلم رو 3 4 تا پست بالاتر توضیح دادم.

حالا نمیشه همینجا راهنماییم کنید؟
من اصلا نمیدونم باید چی کار کنم با کنسولم که بدونم تو کدوم تاپیک اون بخش وارد بشم.
مشکلم رو 3 4 تا پست بالاتر توضیح دادم.
شما بیخیال شو خودت نمی تونی فریمور ارتقا بدی(با این وضعی که می بینم نمی تونی تاپیکشو پیدا کنی می گم)برو بده بیرون بگو می خوام فریمور LT+ بریزم.10 دقیقه ده تا 15 تومن هم می گیرن.همین...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or