Assassin's Creed: Brotherhood | XBOX360

دو تا سوال داشتم تو اسپویلر می پرسم:
1-اول بازی دزموند,اتزیوی پیر شده را می بینه که دوباره به ویلا برگشته.ولی تو بازی بهش پرداخته نمی شه دیگه درسته یا من چیزی را جا انداختم؟اگر اینطوری باشه احتمال حضور اتزیو تو نسخه ی بعدی زیاد می شه.
2-الان یه چیزی را درست نفهمیدم.چزاره و خواهرش......؟

1-اول بازی دزموند,اتزیوی پیر شده را می بینه که دوباره به ویلا برگشته.ولی تو بازی بهش پرداخته نمی شه دیگه درسته یا من چیزی را جا انداختم؟اگر اینطوری باشه احتمال حضور اتزیو تو نسخه ی بعدی زیاد می شه.
1-اینو که هیچکدوم نمیدونیم چیه قضییش ممکنه اتزیو در بازی بعدی باشه که اصلا بعیید نیست با این مانوری که یوبی با اتزیو داده بعیید نیست دیگه تا اخر اتزیو رو ببینیم (خدا اون روزو نیاره)ولی اینم ممکنه که یه اتفاقی مثله bleeding effete که برای دزموند تو AC2 افتاد و لحظه ای الطیر رو دیدیم برای اتزیو هم بیوفته
2-بعله"هم پدر هم برادر.....

دو تا سوال داشتم تو اسپویلر می پرسم:
من خودمم دنبال جواب بودم ولی یه حدسی بهم میگه اون مثلثی که رو دیوار راهرو میبینیمو اتزیو برمیگرده میکشه برای نسلهای بعدش تا فقط اساسینز بتونن در تمپل رو باز کنن.

[1-اینو که هیچکدوم نمیدونیم چیه قضییش ممکنه اتزیو در بازی بعدی باشه که اصلا بعیید نیست با این مانوری که یوبی با اتزیو داده بعیید نیست دیگه تا اخر اتزیو رو ببینیم (خدا اون روزو نیاره)ولی اینم ممکنه که یه اتفاقی مثله bleeding effete که برای دزموند تو AC2 افتاد و لحظه ای الطیر رو دیدیم برای اتزیو هم بیوفته
[/

شاید هم نسخه ای دیگه برای PSP یا Iphone تو راه باشه ... :d

يه ايميج از بازي كرفتم. ميخواستم بدونم با كدام برنامه ميشه بيج رو انتقال داد. و خود بيج رو هم ميخام . كسي لينك داره؟
الان میدونی پستت اسپمه؟؟؟چون ربطی به تاپیک نداره!(بعد بعضیا میان به ما اخطار میدنو بهمون تخلف میدن هی روزگار...)
دوستان بازی رو من رو کمتر از 10 ساعت تموم کردم حتی با ماموریت فرعی 12 ساعت شد!
ولی انصافا بخش آنلاینش جای کار زیادی داشت..!
مربوط به سابجکت 16:
چرا این 16 شبیه روزنامه بود:d اصلا باهاش حال نکردم اگه دقت کرده باشین
راجب این صحبت میکنه که دی ان ای اون(اشاره به مونث) کلید باز شدن درهای بهشته منظورش لوسی بوده راستی اینکه میگن لوسی جاسوس بوده راسته؟من ایمیلشو باز کردم چیزی توش نبود!
آهان یادم اومد لوسی مرده 100در100 چون فقط با مردنش در بهشت باز میشهb-):دی

assassins creed brotherhood

سلام . یه سوال داشتم . من همه ی اچیومنت های آفلاینو گرفتم و بازی رو هم تموم کردم و فقط یه دونه اچیومنت مونده . گفته : win the highest bet at the fights . باید چی کار کنم ؟ هیچ fight club رو تو نقشه ام نمی بینم . کمکم کنید .

سلام دوستان...
خشونت بازی فرقی کرده؟!
خون و اثری بر روی بدن داره یا نه؟!:دی
تو نسخه قبلی 10 ثانیه طول نمیکشید خون از روی جنازه یا لباس اتزیو پاک میشد:دی

دوستان عزيز شرمنده ام مي دونم اصلا اينجا جاش نيست ولي باور كنيد هرچه دنبال تاپيك مربوطه گشتم پيدا نكردم تاپيك مربوط به بازي acنسخه اولش اگه كسي آدرسشو داره اينجا بذاره اگه نه بهم كمك كنيد
در يه جايي رسيدم كه بايد در شهرهاي مختلف بروم و انجا شش شي را بررسي و تحقيق كنم ولي هرچه در نقشه نگاه مي كنم چيزي نمي بينم كه برم و بررسي كنم.اسم ماموريت هم فك كنم investage يا همچين چيزي بود .
اگه كسي از استادان اون مرحله را يادشه راهنمايي كنه .من چيو تحقيق و بررسي كنم وبه همه جاي شهر هم سر زدم ولي هيچ خبري نبود و از شش موضوع يه دونه اش هم باز نشد كه ببينم بازي از من چه مي خواد؟
استدعاي ياري دارم
و بازهم معذرت مي خوام
مشروح ماموريت اين است:
memory block 4
status:
0/6 investigations complete
3 investagtions are needed to access assassination memory climb a view point to loate them
البته من اون دوسه خط آخر را همه شون انجام دادم ولي چيزي از ماموريتم كم نشد.اين ماموريت را بايد در دو يا سه شهر تموم كنم.بدبختي اينه كه روي نقشه چيزي را نشون نميده كه برم انجام بدم.

دوستان عزيز شرمنده ام مي دونم اصلا اينجا جاش نيست ولي باور كنيد هرچه دنبال تاپيك مربوطه گشتم پيدا نكردم تاپيك مربوط به بازي acنسخه اولش اگه كسي آدرسشو داره اينجا بذاره اگه نه بهم كمك كنيد
در يه جايي رسيدم كه بايد در شهرهاي مختلف بروم و انجا شش شي را بررسي و تحقيق كنم ولي هرچه در نقشه نگاه مي كنم چيزي نمي بينم كه برم و بررسي كنم.اسم ماموريت هم فك كنم investage يا همچين چيزي بود .
اگه كسي از استادان اون مرحله را يادشه راهنمايي كنه .من چيو تحقيق و بررسي كنم وبه همه جاي شهر هم سر زدم ولي هيچ خبري نبود و از شش موضوع يه دونه اش هم باز نشد كه ببينم بازي از من چه مي خواد؟
استدعاي ياري دارم
و بازهم معذرت مي خوام
مشروح ماموريت اين است:
memory block 4
status:
3 investagtions are needed to access assassination memory climb a view point to loate them
البته من اون دوسه خط آخر را همه شون انجام دادم ولي چيزي از ماموريتم كم نشد.اين ماموريت را بايد در دو يا سه شهر تموم كنم.بدبختي اينه كه روي نقشه چيزي را نشون نميده كه برم انجام بدم.
اینجا که نوشته برای شناسایی اونا روی view point (همون برج ها که تو نقشه علامت عقاب هستن) برید

مشروح ماموريت اين است:
memory block 4
status:
من دقیق یادم نمیاد کجا رو میگید ولی اینجوری از جزئیاتی که نوشتید بر میاد که از یک ویو پوینت(همون برج هایی که میتونید مناطق رو باهاش Sync کنید) برید بالا تا محل Investigation ها رو مشخص کنه!

سلام. دوستان من اصلا چند وقته این تاپیک رو ندیدم شاید قبلا پرسیدن ولی من چون اسپویلرها رو نگاه نمیکنم ندیدم. حالا یه سوال دارم:
اون چیزایی که توی تخته سیاه نوشتن برای چیه؟ به چه دردی میخورن؟

رفتم بالاي برج ده بار هم اطرافم را syncكردم ولي خبري نشد. دارم به بازي شك مي كنم كه شايد بازي خراب باشه.
سلام دوست عزیز
دقیق یادم نمیاد اما فکر کنم یه سری view point هست که تو map مشخص نیست و تو مناطقی از شهر هستند که تازه باز شدند باید اونها رو بری.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or