Assassin's Creed: Brotherhood | XBOX360

آقا این the 6th day چی هست اصلا ؟ :d
کجای بازیه ؟ توی کدوم سکانس از بازی هست ؟
من بازی رو تموم کردم ، این دقیقا کجاست ؟

توی سکانس ها نیست یکی از secret location ها هست که توی منطقه آنتیکو هست. همونایی که با سر یه گرگ توی نقشه نشون داده می شه

دوستان یکی لطف میکنه توضیح بده این Secret missionها چطوری باز میشه؟ من دو تاش را بیشتر نتونستم باز کنم و الان هر کاری میکنم دیگه علامت گرگ روی نقشه نمیاد

دوستان یکی لطف میکنه توضیح بده این Secret missionها چطوری باز میشه؟ من دو تاش را بیشتر نتونستم باز کنم و الان هر کاری میکنم دیگه علامت گرگ روی نقشه نمیاد
چندتا از این مرحله های گرگ رو رفتی؟ اگه 6تا رفته باشی تموم شده و باید بری اون جا که عکس سر گرگ طلاییه

• Like
Reactions: Navid
اگر سه تاش را بدست آوردی(احتمالا همون سه تاست.یه دونه اش تو مراحل بازیه که بدست میاری اول,بعد دو تا محل دیگه باز می شه)اگر اون دو تا را هم بدست آورده باشی,دیگه جای دیگری نشون نمی ده تا سکانس 7.مراحل بازی را ادامه بده سکانس هفتم سه تای دیگه را باز می کنه.اون ها را هم بدست بیاری بعد می تونی بری اونجا که سر گرگ طلایی هست و لباس بروتوس را برداری.

• Like
Reactions: Navid
6071

:))Happy Holidays:))

• Like
Reactions: semejpc
من هم بازی را تموم کردم
توی همون مراحل اول دزموند توی زمان حال به ویلا میاد و اتزیو را میبینه که دوباره به ویلا برگشته
این قضیش چیه؟
جایی در داستان بهش اشاره نشد

من هم بازی را تموم کردم
توی همون مراحل اول دزموند توی زمان حال به ویلا میاد و اتزیو را میبینه که دوباره به ویلا برگشته
این قضیش چیه؟
جایی در داستان بهش اشاره نشد

موضوع مهمی نیست احتمالا برگشته که اون نشونه رو بزاره روی دیوار همون مثلثه

به اندازه ی کافی توی صفحه های قبل در موردش گفته شده!
بازی OpenWorld میتونه اصلا تموم نشه، به هر حال خط داستانی حدود 10 ساعت طول میکشه!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به خاطر جواب ممنون رفیق...ولی جهت اطلاع سایر دوستان اساسین با اینکه Open World محسوب میشه...اگه فقط خط داستانیشو پی بگیری گیم پلی بر مبنای ساعت قابل محاسبه س...تکلیف ماموریت های جانبی یا Free Game ها مشخصه

دوستان اون صحنه حمله به ویلا دقیقا از رو AC 1 کپی شده بود یادتونه روبرتو دی سابل به ماسیاف حمله کرد???
و یه چیز دیگه یه جا زده assassin's creed:ascendens برای خرید کمیکه?
من تو uplay عضوم این project legacy چیه??????راستی کسی لباس الطایر رو خریده?من خریدم الطایر تو روم راه میره حتی انگشتشم قطه!من 5 تا لباس باز کردمRaiden/Altair's rob/Altair's Armor/ezio florentine/plane cape:d2 تا دیگه چجوری باز میشه?

موضوع مهمی نیست احتمالا برگشته که اون نشونه رو بزاره روی دیوار همون مثلثه

پس یعنی هیچ جا بهش اشاره نشده؟

اگر امکان داره درباره ی مراحل کریستینا هم یه توضیح کوتاهی بدین
آخرین مرحله ای که من رد کردم کریستینا از اتزیو ناراحت میشه که چرا اون را چند سال پیش ول کرده و به اون که اتزیو را دوست داشته اهمیت نداده؟
بعدش مرحله ی دیگه ای پیدا نکردم روی مپ
آخر این مراحل چه اتفاقی رخ میده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or