Assassin's Creed: Brotherhood | XBOX360

پس یعنی هیچ جا بهش اشاره نشده؟

اگر امکان داره درباره ی مراحل کریستینا هم یه توضیح کوتاهی بدین
آخرین مرحله ای که من رد کردم کریستینا از اتزیو ناراحت میشه که چرا اون را چند سال پیش ول کرده و به اون که اتزیو را دوست داشته اهمیت نداده؟
بعدش مرحله ی دیگه ای پیدا نکردم روی مپ
آخر این مراحل چه اتفاقی رخ میده؟

1.نه نشده

2.یه مموری دیگه بیشتر نمونده ازش مموری جدید با بیشتر کردن درصد کل بازی (انجام بقیه مراحل فرعی) باز میشه الان من بگم اسپویل میشه ها نخونی بهتره ولی من بازم میزارم:
فکر کنم شما داری اتفاق توی ونیز رو میگی بعد از اون یه مموری دیگه هم هست که دوباره تویه فیرنزه هستش و اونجا جنگ شده که اتزیو تویه جنگ اونو پیدا میکنه اما دیر هستشو و سربازای
دشمن اونو زخمی کردنو کریستینا بحاطر همین زخم ها میمره

• Like
Reactions: semejpc
پس یعنی هیچ جا بهش اشاره نشده؟

اگر امکان داره درباره ی مراحل کریستینا هم یه توضیح کوتاهی بدین
آخرین مرحله ای که من رد کردم کریستینا از اتزیو ناراحت میشه که چرا اون را چند سال پیش ول کرده و به اون که اتزیو را دوست داشته اهمیت نداده؟
بعدش مرحله ی دیگه ای پیدا نکردم روی مپ
آخر این مراحل چه اتفاقی رخ میده؟
اشاره که به طور مستقیم نشده ولی محتمل ترین حدسی که می شه زد اینه که برای اون مثلثه برگشت...

اصولا چنین آیتم هایی توی صندوقچه ها هستن و جای خاصی ندارن _ البته مطمئن نیستم
شما یه نقشه گنج از نقاشی فروشی بگیر و برو دنبالش
آره ، منم هرچی صندوقچه توی نقشه بوده گرفتم!
به احتمال زیاد توی یکی از سکانس های بازی هست!
کسی میدونه کدوم سکانس ؟

دوستان چطوری میشه Outfits هارو باز کرد؟؟ من فعلا فقط 2تاشو باز کردم.
1.لباس raiden با کامل کردن virutal training احتیاج نیست حتما طلا یا نقره باشه
2.لباس دزموند:کامل کردن سکانس 8
3.لباس الطایر:خرید از uplay
4.زره الطایر:خرید از uplay
5.لباس خودت که داریش:دی
6 هم نمیدونم!

دوستان شما بازی رو رو چه رزولیشنی بازی کردید؟ من رو 1080p که میزارم تصویر پررنگ تر و تیره تر هست ولی رو 720p که میزارم نرمال تر و بهتره انگار!

آقا من یه جا گیر کردم...به کمک احتیاج دارم
رفتم توی کاخ بورجیا...سزار باباشو کشت و فرار کرد...حالا من بالای سقفم و باید برم واتیکان...اما تا تکون می خورم کلی سرباز می ریزن سرم...زمان کمه و تا از دست سربازا خلاص نشم ماموریت انجام نمیشه...اتزیو چه شکری باید بخوره اینجا؟

رفتم توی کاخ بورجیا...سزار باباشو کشت و فرار کرد...حالا من بالای سقفم و باید برم واتیکان...اما تا تکون می خورم کلی سرباز می ریزن سرم...زمان کمه و تا از دست سربازا خلاص نشم ماموریت انجام نمیشه...اتزیو چه شکری باید بخوره اینجا؟
اگه
بعد اینکه میری داخل با خواهرش حرف میزنی؟
می تونی مرحله رو ریست کنی! چون همچین جایی سیو شده این مشکل پیش میاد!
فرار کردن که راحته از یه مسیری برو که سربازا نبیننت، شیرجه بزن پایین! :d

سرباز ها به هر حال دنبالت میان
من پیشنهاد می کنم با سوت ( Y را فشار بده (نگه ندار فشار بده)) اسب را صدا کن و سوارش شو و با تمام سرعت حرکت کن

کاریش نمی شه کرد.بپر رو دیوار رو به رویی که دیواره ی کناری قلعه هست.از اونجا بپر پایین.اگر چتر داوینچی را داری که با اون بپر رو زمین/اگر نه بپر تو آب سری اونجاها لبه هست<بیا بالا.سوت بزن اسبت بیادسریع برو,وای نستا,می رسی به جایی که باید برسی.یعی جایی که چزاره هست.اونجا که رسیدی از اسب پیدا شو,باهاشون بجنگ.هر چی مهمات(تیر کراسبو و تیر تفنگ و چاقو,بمب دودزا,...)داری استفاده کن.تا آخر بازی دیگه زیاد استفاده ای ندارن تا جایی که یادمه...
اگه
بعد اینکه میری داخل با خواهرش حرف میزنی؟
می تونی مرحله رو ریست کنی! چون همچین جایی سیو شده این مشکل پیش میاد!
فرار کردن که راحته از یه مسیری برو که سربازا نبیننت، شیرجه بزن پایین! :d
نه,درسته.رو سقف سیو می کنه...

خوب، اینم تموم شد، بازی غوغایی بود؛ مثل همه AC ها!
چطور لباس RIden رو ازاد کنم؟
همه دوستان آخر بازی ربکا رو کشتن یا انتخاب دیگه ای بود؟ چون واقعا دلم سوخت زدم این جیگر رو کشتم!

خوب، اینم تموم شد، بازی غوغایی بود؛ مثل همه AC ها!
چطور لباس RIden رو ازاد کنم؟
همه دوستان آخر بازی ربکا رو کشتن یا انتخاب دیگه ای بود؟ چون واقعا دلم سوخت زدم این جیگر رو کشتم!
همه ی training ها را برو حاقل یه برنز بگیر,باز می شه.
البته همیشه یادت باشه:nothing is true,every thing is permitted
احتمال داره که لوسی هم مثل الطیر که اول AC1 شمشیر المعلم رفت تو شکمش,نمرده باشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or